I Am Legend
Ако има оскар за најкретенски филм напраен, тогаш ги оправудам што го напраиле филмов...
Има, Razzies.
I Am Legend
Ако има оскар за најкретенски филм напраен, тогаш ги оправудам што го напраиле филмов...
abe kako gi gleate tie filmovi be. ja rabotam vo dvd teka, i sea stojat eden do drug da receme 100 000 B.C ( ne 10 000) i transmorfers i I'm omega. abe narodov sam si gi bara, im se svigal omotot. kako taka nemozam da svatam.aj nekoj neka go gleda Transmorphers a posle neka kaze koj e najtinja film.
NE TRANSFORMERS > TRANSMORPHERS
Idi lechi se...Сите делој на Скери Муви, и сите делој на Нејкд Ган.
Mean girls е филмот.vcera davaa nekoj film so lindsay lohan na telma.........
uzassssssss!!!!!!!!!!!!
ne znam kako se vikase poso ne go gleav otpocetok a ne znam ni zasto uopste potrosiv pola saat za da vidam so se raboti u filmot.........verojatno zaradi narkomankata ...........
Се согласувам за ова, многу тапа филм.Mean girls е филмот.
Инаку...најтиња филмови ми се The WickerMan и Meet the Spartans. Тиња, тиња, тиња. Фуј.
КАко успеа да го догледаш жити се? Јас до таму каде што го ’’уби’’ мамутот, и сите ко му се собраја и пичката му ја дадоа и реков...Што ме натеа да отворам ваква тема.
Пред малку го пуштив 100 million BC по тиња филм не сим гледал катастрофа глупости не видени.
За филм што е снимен 2008 срамота, МТВ верувам дека имаат подобра продукција.