Bez konkurencija najglup film: DUEL,
http://www.imdb.com/title/tt0067023/
Mozham da vi go raskazham vo 7 zbora: Kamion, kola, degen, degen, vozenje, zastanuvanje, kraj.
XAXAXAXAXAXAXAX car si
))))))))))) So godini baram kako fika vilmov. Bilo koga i da spomnuvame debilni/glupi/retardirani filmovi ovoj go spomnuvame
)))) Ova e eden od prvite filmovi na Spilberg i e "remek delo". Mn dosaden film e
Ali stvarno e naj suspense filmot, celo vreme cekas nesto da se sluci i ne se slucuva
))))))))))))))))))))))))))))))
Prv pat koga go vidov filmot gledam nekoj tip bega so kola od drug tip so kamion i aj si vikam moze kje bide dobar film kje ima nesto akcija kje ima prikazna nekoja, cekam pola saat edno isto, ovoj bega ovoj go brka, vrtam na drug kanal da vidam sto ima se vrakjam na ovoj pak isto taka edno 10 pati i posledniot pat koga proveriv do kade e brkanjeto bese zavrsen
))
Inaku osven toj White Noise 2 mi e prilicno glupicok, ovie novive American Pie(imaat nekolku smesni finti ali da nemaat dobri zeni vo filmovite i ako ne pokazuvaat golotija nikoj nema da im gi gleda), Fear Dot Com i ne mi teknuva ic na glupi filmovi vo momentov, imam gledano dosta takvi ali posledno vreme ne bas zosto epten biram sto kje gledam
)))