Најлоши и најглупави филмови

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Black sheep -Neznam sto sakale da napravat so filmot ama stvarno e tapa.
Isto taka jas sakam horori ama ko go gledav The hills have eyes 2 ..cc epten mi stoese glup so ne go ni dogledav...

Dimo the Fuhrer

Make WAR not Love
Член од
23 август 2007
Мислења
316
Поени од реакции
2
"Saving Private Ryan" samo prvite 20 min se dobri koga se iskrcavaat na normandija drugoto e amerikanski bullshit. samo gi velicat svoite vojnici a germancite gi praat zlobnici i krvolocni ubijci

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Harry Potter poslednite 2 dela se doasadni i demode i sega citam da izmislat nesto novo za harry u posledniot del ke umrel pa fala bogu mozebi ke se otkacime od nego ednas i zasekogas
Harry Potter e zakon!!! Odamna nemalo takvi filmovi, avantura i magija, a sepak ne detski. Sekoj del verno se nadovrzuva za prikaznata, a i akterite se odlicni, posebno Daniel Radcliffe:)

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Ми реплицира на пост од 20-05-06, 13:34, шо е бааги одамна. :)))

Инаку, уште си стоам на тврдење дека Хари Потер не е ништо посебно, али ај... книга за мали деца....

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Harry Potter e zakon!!! Odamna nemalo takvi filmovi, avantura i magija, a sepak ne detski. Sekoj del verno se nadovrzuva za prikaznata, a i akterite se odlicni, posebno Daniel Radcliffe:)
posledniot harry poter ne go biva..ama pretposlediot me aresase bajagi :)
a toa sto se nadovrzuvaat toa e zakon, neznam uste kolku dela ke se pravat ama koga ke se zavrsi ke sednam eden cel den i filmski maraton -harry poter :D

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Fat pizza, многу е дебилен и без поента филмот

Roddick

dr_funk
Член од
30 септември 2007
Мислења
71
Поени од реакции
1
Уффф ама тешка тема! Постојат многу глупи и досадни филмови - повеќето од нив прекинувам да ги гледам уште пред да завршат така да не би можел да ви издвојам некој посебно што ми остави впечаток на досаден и глуп. Ама еве ќе го издвојам Александар како филм кој најмногу ме разочарал. Навистина очекував нешто многу повеќе со оглед на тоа што се обработува приказната за најголемиот војсководец и освојувач на сите времиња, а воедно и најмаркантната личност во Македонската историја, но не излезе така. Троја обработуваше слична тема, беше ремек-дело на филмската индустрија. Но тоа ти е тоа. Се е битно во филмот. Не се само глумците. Тука се и режисер, и текстописец и музика и ефекти...

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
"Pledge this" (so Paris Hilton). Filmot e TESKA KATASTROFA! Glumcite se tapa, a posebno Paris Hilton koja vrska nema od glumenje. Neznam ni ja kako go gleav, koga ja mrzam nea (me nateraa):toe:
Браво за филмов, баш сакав да го пишам, али ете, и некој друг се заебал да го гледа. :) Дефинитивно меѓу најлошите филмови ев’р. Не дека не се смеев на некои моменти, не дека не го догледав до крај, али срање е. Исто така, меѓу поглупите: White Chicks, Transmorphers, сите филмови со Jean Claude Van Damme, има и други, не ми текнуваат во моментов.

Член од
30 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
3
Ne gi znam tochno kak se kazvat ama tija poslednite filmi na Jan Klod Van Dam (basi dulgoto ime mejdu drugoto :vozbud: ) kude gi snima u Bulgaria sa mnogo tupi. Ne sakam da obida nasheto kinoproizvodstvo ama . . .:toe:

Член од
21 октомври 2007
Мислења
96
Поени од реакции
0
Najglup definitivno Dumb And Dumber(glup i poglup)
Najlos paaaaa....... tesko e no ke pisam The Ring

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Знам дека многу го сакаат али ,,Господар на прстените'' некако не можам да го поднесам!

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.749
Поени од реакции
1.010
Знам дека многу го сакаат али ,,Господар на прстените'' некако не можам да го поднесам!
Можи да образложиш што толку не чини во Господарот на прстените?? Баш напротив сите три филма од тој серијал се одлично снимени ( од било кој аспект да гледаш )

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
Филм кој не треба да се гледа,бидејќи е живо срање е Бугимен,демек хорор.колку е без врска,дефинитивно најглуп филм што сум го гледал

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Saw. Од тие психолошките...
Па Superbad. И Борат (како и да е целиот наслов), убедливо најголемата глупост што сум ја гледала. Гонеможам.

Kajgana Shop

На врв Bottom