Најлоши и најглупави филмови

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
The Cube или само Cube не ми текнува како точно му беше името.Тотална катастрофа според мене.

Mr.& Mrs.Smith, lele kolku e dosaden i glup filmot, ne znam sto sakaa da pokazat so filmot

Најновиот на Dolph Lundgren - Hidden Agenda.. Се разбудив почнав да го гледам, сум заспал.

Until Death (2007) so Jean-Claude Van Damme (na brat mu so mu ja skrsija kicmata...)

8.jpg

The Death And Life Of Bobby Z (2006)
8324_3.jpg

i drugi...ima mnogu.....
nema smisla da gi nabrojuvam.

Black sheep. Ама не комедијата. Станува збор за хорор од Нов Зеланд каде што овци јадат луѓе

Гижо напиша:
леле еј, Kung Pow не ви е смешен, ја кога го гледав со братучедите се газевме, значи ова вкусовиве колку ни се различни на сите

а дали го гледавте после на крајот како го правеле??

По закон од тој филм неам гледано еј.... газење до крај

....respect Гижо.....

Иначе најглуп мене лично ми е Alexander... незнам бее!!! многу глуп филм а трае 3 сати... безвезе го протрачив...срање иако се работит за легенда

исто така и "RRRRRRR"....абе ова е некоја тешка глупост незнам воопшто како им се трошело пари на ваков филм...
немој да сте се зезнале да го гледате

Најдосадниот/Најглупиот филм кој сте го гледале

Кој е најглупиот или најдосадниот филм кој што сте го гледале и зашто?

Master Spy, изглеав 40 мин и сеа нема никогаш да си ги вратам. многу лоша глума, лошо прикажана приказна, спор филм без некоја нагорна или надолна линија (у смисла на развивање на дејствата). со еден збор Тапа

"Pledge this" (so Paris Hilton). Filmot e TESKA KATASTROFA! Glumcite se tapa, a posebno Paris Hilton koja vrska nema od glumenje. Neznam ni ja kako go gleav, koga ja mrzam nea (me nateraa):toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom