Потреба од “те сакам“?!

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Дааа... овие два збора се дефинитивно најсилни. Можат да променат нечиј живот [кон добро или лошо зависи од нивната искреност].
Мене особено драго ми е кога ќе ја слушнам фразава од некој што ми значи.
:pipi:

Принудно те сакам или изговорено само поради тоа што некој друг го рекол за мене е неприфатливо.Доколку се искрени и вистински тие два збора , тогаш имаат ОГРОМНО значење

па секој има потреба да биде сакан,да почувствува дека му значи на некого, но сепак...од претераното изразување љубов ми иди преку глава:nenene:

не сакам да ми кажуваат секој ден/саат дека ме сакаат.не мора во секоја порака,не мора на крај на секој мсн муабет.
тоа ме гуши премногу. има спротивен ефект,барем кај мене.
ако ме сака ќе почуваствувам,ќе доживеам.
баш-ме заболе за зборот,битно е да ми покажат.
Го пишувам постов со цел да си се демантирам.
:)
Things change.

Неќам да ми рече те сакам. Поише сакам оралка :icon_cool

Неќам да ми рече те сакам. Поише сакам оралка :icon_cool
Пффффф машки... Секогаш претерано искрени.. :icon_lol:

Инаку сакам да ми кажуваат те сакам и сакам да кажувам те сакам. Но не сакам постојано, сакам само да е искрено и во момент кога тој/таа некој/а искрено го мисли и го чувствува тоа.

Немам против кога ќе ги чујам тие зборови од важната личност :back:. А некогаш и јас самиот имам потреба да ги кажам, бидејќи не можам да се воздржам.

Па да... Убаво е да се слушне, нарочно кога не очекуваш дека ќе го слушнеш...

Па да... Убаво е да се слушне, нарочно кога не очекуваш дека ќе го слушнеш...
Убо е ама јас лично не му го велам на никој ако не очекувам да го слушнам од него :):smir:

Убо е ама јас лично не му го велам на никој ако не очекувам да го слушнам од него :):smir:
па и ја не му го велам тоа никому дури ни на мајками или не знам било кој..... но сепак кога ќе ти го каже некој тебе ..... ти годи.. онака добро е чуството :pipi:

па и ја не му го велам тоа никому дури ни на мајками или не знам било кој..... но сепак кога ќе ти го каже некој тебе ..... ти годи.. онака добро е чуството :pipi:
Ај агрии вит ју :pipi: п.с и јас сеа не му го велам на никој и најубо ми еееееее :smir:

Ај агрии вит ју :pipi: п.с и јас сеа не му го велам на никој и најубо ми еееееее :smir:

Убо е ама јас лично не му го велам на никој ако не очекувам да го слушнам од него
но сепак би очекувала од некого да го каже тоа?
пс: НЕ НЕГО туку НЕКОГО било кој

Шо има врска ако му кажеш на некој дека го сакаш,па дури и он да не ти каже?Како божем е нешто срамно да сакаш.
Посебно па и на мајка ти....некогаш ке се каеш заради тоа:)
Мене ми е убаво кога некој ке ми каже дека ме сака,само ако знам дека е искрено тоа,и ако таа личност ми значи.
И јас многу често им кажувам на тиа што ги сакам,без разлика дали е на брат,мајка,татко,дечко....Нејкам да си ги кријам чувствата.

Немам обичај да го користам овај збор ама сакам да го слушам од други

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom