Што би се случило кога сите луѓе еден цел ден би зборувале само вистина?

^182^

The New Girl
Член од
12 јануари 2008
Мислења
77
Поени од реакции
25
Ќе има интересни работи за гледање и слушење. :aplauz:
 
M

marsovka

Гостин
нејќам ни да помислам само знам едно дека ако некој ме предупреди дека тој ден ќе дојде јас ќе земам неколку работи со себе:
панцир
шлем
свирче
тешка артилерија
Бидејќи имам претчуство дека на тој ден ќе почне масовна тепачка меѓу луѓето
 

angie92

Патриот
Член од
25 октомври 2007
Мислења
32
Поени од реакции
3
Многу ќе бидат разочарани, а и нема да биде интересно за живеачка ако се кажува само вистината. И ќе се изгуби целата смисла на чет програмите, затоа што повеќе нема да се лажеме:vozbud:
 
Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
На квизот ,,Тренутак истине", за многу помалку од ден, се уништуваат бракови, животи, кариери, ја согледуваме дволичноста во сите нас, се наоѓаме во транс од своите тајни... И сфаќаме дека сепак... поарно е да нема до толку вистина... А не па, кога сето ова би траело цел ден...
 

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Прво ќе се случат масовни самоубиства кога свештените лица ќе кажат дека целата пародија околу Господ е само е една голема манипулативна лага.
И во глобала,општеството какво што е сега,не би можело да издржи ниту еден саат да се зборува само вистина,а не па цел ден,бидејќи целиот систем е базиран на лаги.
Затоа,никој неможе да си дозволи да дојде ден кога сите ќе зборуваат само вистина.
 

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Ne zamisluvajte toa sto ke bide haha ko eden film, sinot na eden advokat zamisli zelba tatko mu da ne laze barem eden den:) I sirotiot covek, nemozese da laze, dramii bese:smir:
A koga kaj nas, toa ke se sluci ja si idam od drzavava:) haha

Pozz
 
Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Haos.Kavgi,tepacki,ubistva,samoubistva,razvodi,naruseni odnosi,eden kup nezadovolni i razocarani lica,mozi i ponekoe prijatno iznenaduvanje.
Sepak,bi sakala da ima takov den oti edinstvena moznost da ja doznaam vistinata od nekoi licnosti bi bila tokmu takov den.Mozi uspat i sosema neocekuvano bi doznala i nekoi nepotrebni vistini:),ama spremna sum da rizikuvam.Ke se potrudam maksimalno da gi ogranicam dvizenjata i da si ja drzam ustata kolku sto mozam zatvorena.
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
трета светска војна...
Трета Светска Војна и онака и вака ќе има, за жал. Гледаш колку се неартикулирани луѓево, за пари и доминација ќе се убијат меѓу себе. :smir:
 
R

RAYTHEON23

Гостин
pa ako se kazat site vistini imame situacija koga covek1 mu kazuva nesto loso na covek 2 ama i covek 2 ke mora da mu kaze na 1 losoto za nego...pa sto sleduva vo zavisnostod nivnite moralno-eticki vrednosti ili prostuvanje ili kutek
 

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Незнам што точно ќе се случе ама интересно ќе биде :pos2:, како на оној филмот Liar-liar со Џим Кери мислам и Malata на овој филм мислеше. Баш добро ќе биде да има ваков ден
 

Kajgana Shop

На врв Bottom