Bullet for my valentine

antitalent

idiotizam i renesansa....
Член од
22 јануари 2009
Мислења
182
Поени од реакции
6
pa da se isturi nekoj ako imal problemi ako nema kade tuka....:D:D

InAnA

biAtch.
Член од
7 октомври 2007
Мислења
72
Поени од реакции
3
баш се ОК.
јас ја слушам нивната музика, НЕ ИМЕТО!
гајле ми е дали они себеси се ставаат во хеви метал, или во треш или емо скрим или кај и да е .. или имитираат нешто слично на тоа..
уопште не се замарам!!!
знам само дека ми се свиѓаат нивните песни
тоа е тоа

antitalent

idiotizam i renesansa....
Член од
22 јануари 2009
Мислења
182
Поени од реакции
6
eeee u studio od nikakov ke te napraat...tova e koa prais muzika za slava...

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
баш се ОК.
гајле ми е дали они себеси се ставаат во хеви метал, или во треш или емо скрим или кај и да е .. или имитираат нешто слично на тоа..
уопште не се замарам!!!
тоа е тоа
Они се срање позерско шо нема везе од музика! Иначе и што викате дека срање се у живо... метал бенд шо не го бива у живо не е метал!!! ТОА Е СРАЊЕ! Не смее метал бенд да не го бива у живо... а они се скримо (или емо-кор) а може да сретнете опис дека се металкор... иначе сите викаат не се емо имаат спот кај шо типче со мејден мајца се претвара у врколак и тепа се... па кој кур коа спотот им е од филм краден... ај сеа ја ќе стаам спот од лорд оф д рингс а ќе се викам БУЛЕТ ФОР МАЈ ВАЈЛЕНТАЈН!!! И не бе не сум емо...

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Они се срање позерско шо нема везе од музика! Иначе и што викате дека срање се у живо... метал бенд шо не го бива у живо не е метал!!! ТОА Е СРАЊЕ! Не смее метал бенд да не го бива у живо... а они се скримо (или емо-кор) а може да сретнете опис дека се металкор... иначе сите викаат не се емо имаат спот кај шо типче со мејден мајца се претвара у врколак и тепа се... па кој кур коа спотот им е од филм краден... ај сеа ја ќе стаам спот од лорд оф д рингс а ќе се викам БУЛЕТ ФОР МАЈ ВАЈЛЕНТАЈН!!! И не бе не сум емо...
Не се емо бе брат.
Ова е емо (музички)

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Хахах абе звер(антиталент) свири боље од тој на булет мижеечки со кур и четвртина рака х)

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
баш се ОК.
уопште не се замарам!!!
тоа е тоа
еми срцка да слушнеше некои други бендови, ке видиш дали вредат да се нарекуваат хеви метал, т.е и ти самата ке се нервираш кога би го прочитала тоа...

Kajgana Shop

На врв Bottom