shadow_rr
Resistance is Futile
- Член од
- 8 јули 2006
- Мислења
- 1.807
- Поени од реакции
- 323
huh?pantera нели имаат тема?
huh?pantera нели имаат тема?
ДаСлушаш нешо шо не е пантера и нема членови од пантера???
Шо има тоа врска?pantera нели имаат тема?
Bravo ti si moj covek.BFMV = HM.........hmmmmmmmm....nesto ne mi stima
Inaku brat nemoj da gi gledas koncertite zs ke gi zamrazis...vo zivo nemaat vrska....
Они се срање позерско шо нема везе од музика! Иначе и што викате дека срање се у живо... метал бенд шо не го бива у живо не е метал!!! ТОА Е СРАЊЕ! Не смее метал бенд да не го бива у живо... а они се скримо (или емо-кор) а може да сретнете опис дека се металкор... иначе сите викаат не се емо имаат спот кај шо типче со мејден мајца се претвара у врколак и тепа се... па кој кур коа спотот им е од филм краден... ај сеа ја ќе стаам спот од лорд оф д рингс а ќе се викам БУЛЕТ ФОР МАЈ ВАЈЛЕНТАЈН!!! И не бе не сум емо...баш се ОК.
јас ја слушам нивната музика, НЕ ИМЕТО!
гајле ми е дали они себеси се ставаат во хеви метал, или во треш или емо скрим или кај и да е .. или имитираат нешто слично на тоа..
уопште не се замарам!!!
знам само дека ми се свиѓаат нивните песни
тоа е тоа
Mомците? Јас па цело време мислев дека се девојки.добри се момците,особено гитаристот.
Не се емо бе брат.Они се срање позерско шо нема везе од музика! Иначе и што викате дека срање се у живо... метал бенд шо не го бива у живо не е метал!!! ТОА Е СРАЊЕ! Не смее метал бенд да не го бива у живо... а они се скримо (или емо-кор) а може да сретнете опис дека се металкор... иначе сите викаат не се емо имаат спот кај шо типче со мејден мајца се претвара у врколак и тепа се... па кој кур коа спотот им е од филм краден... ај сеа ја ќе стаам спот од лорд оф д рингс а ќе се викам БУЛЕТ ФОР МАЈ ВАЈЛЕНТАЈН!!! И не бе не сум емо...
abe za osobeno gitaristot se zaebavas ili!?добри се момците,особено гитаристот.
еми срцка да слушнеше некои други бендови, ке видиш дали вредат да се нарекуваат хеви метал, т.е и ти самата ке се нервираш кога би го прочитала тоа...баш се ОК.
јас ја слушам нивната музика, НЕ ИМЕТО!
гајле ми е дали они себеси се ставаат во хеви метал, или во треш или емо скрим или кај и да е .. или имитираат нешто слично на тоа..
уопште не се замарам!!!
знам само дека ми се свиѓаат нивните песни
тоа е тоа