Bullet for my valentine

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
pa normalno nema da zvucat snimaat 5 gitari naednas i aj isivirigi...
i plus sekat se stub pijani taka da...:D:D
па и Studioforce знаат да свират, штета у живо не ги бидува, исто како тој вратарот... солоата у живо му се.... али ај назад на тема :D
Драгонфорс свират супер у живо! Само да дое први да можам да отворам јутуб ќе ги стаам! Само до пијанството е! Сигурен сум! Предтоа и ја викав неќам да идам на ДФ концерт ама коа слушнав тоа се премислив! А на булет на концерт не би идел ни за Џексон РР

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Драгонфорс свират супер у живо! Само да дое први да можам да отворам јутуб ќе ги стаам! Само до пијанството е! Сигурен сум! Предтоа и ја викав неќам да идам на ДФ концерт ама коа слушнав тоа се премислив! А на булет на концерт не би идел ни за Џексон РР
Брат, за Jackson Randy Rhoads и на Цеца концерт би одел. :helou:

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Свират супер.. и те како, ако сакаш атонален поп на спид.

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Другар не ли осекаш оти цело време само 5 - 6 абјузери пишат се исто на форумов и оти блага веза немаат што зборуваат? Јас како фан и добар познавач на БФМВ можам да ти кажам само да го гледаш Live at Brixton academy и сам ќе проценеш колко добро свират во живо.
Второ не се ни Треш ни Хеви, а не се ни емо туку се Металкор. Трето Avenged Sevenfold немат врска и можат само вода да им носат на БФМВ. Четврто не се ни малку геј туку се едни од нај хардкор бендовите во светот. Единствено што не е добро кај нив е гласот на Мат Так иначе типот е фаца.
А други што не се слушале песни од нив што сакат нека зборуваат, се исто им се фаќа:tapp:

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Човече па има ли нешто полошо од металкор ?!:pos:

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Човече, не знам за другите металкор бендови ама булет се стварно нешто што вреди да се слуша.
PS: За џабе не се прогласени за најдобар британски бенд!

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Покрај Мејден, Сабат, Прист, Моторхед, Веном и уште еден тон бендови ... баш овие се прогласени за најдобар Британски бенд ?

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.225
Другар не ли осекаш оти цело време само 5 - 6 абјузери пишат се исто на форумов и оти блага веза немаат што зборуваат? Јас како фан и добар познавач на БФМВ можам да ти кажам само да го гледаш Live at Brixton academy и сам ќе проценеш колко добро свират во живо.
Второ не се ни Треш ни Хеви, а не се ни емо туку се Металкор. Трето Avenged Sevenfold немат врска и можат само вода да им носат на БФМВ. Четврто не се ни малку геј туку се едни од нај хардкор бендовите во светот. Единствено што не е добро кај нив е гласот на Мат Так иначе типот е фаца.
А други што не се слушале песни од нив што сакат нека зборуваат, се исто им се фаќа:tapp:
хахахахаххахаха... оволку многу за пост не сум се смеел одамна... хахахаха
многу си голем познавач се познава,да рече некој дека Булет се металкор треба огромно познавање од музиката да има, без дилеми....:tapp:
имат елементи на металкор, не го оспорувам тоа, ама далеку се од правиот металкор бе детенце...
чувај боже, си пишал Авенџед Севенфолд се најхардкор бенд у светот??? ццц.. да да уште малце на брутал ке удрат....
такви позери,кремци,шутраци како булет може само у метал музиката да има... :vozbud:....
слушај ја музиката затоа што е добра, затоа што е интересна, а не да ја слушаш некој да те смета дека си поразличен од другите(морав да го кажам ова, од километар се гледа дека типов е фејкер и пол)

има да, нешто што се нарекува Norwegian Black Metal....

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Баш таму има најбоље блек метал бендови!
И шо му фали на блек металот ?

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.225
Баш таму има најбоље блек метал бендови!
И шо му фали на блек металот ?
не бе, има некои океј блек метал бендови.... не го одрекуем тоа, иам респект спрема стилот... ама па тој норвешкиот ми е тапа... ко нашминкани курови да глеам цело време(без навреди)...
јбг, тоа си е до укус и мислење, ти си мислиш дека металкорот е најтапа, ја си цепам по моето мислење дека норвешкиот блек метал е најтапа....

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
lol Блек метал хехе, е тоа не ви требаше. Блек метал е нај безвезалната музика шо може да постои. На гитаристот како му текнало така дрнка на гитарата, безвеза се дерат само во песните. Блек метал бендовите немат душа за свиренје хехе.
А булет ај па да не се металкор, http://en.wikipedia.org/wiki/Bullet_For_My_Valentine#cite_note-1, проверете сами.

хахахахаххахаха... оволку многу за пост не сум се смеел одамна... хахахаха
многу си голем познавач се познава,да рече некој дека Булет се металкор треба огромно познавање од музиката да има, без дилеми....:tapp:
имат елементи на металкор, не го оспорувам тоа, ама далеку се од правиот металкор бе детенце...
чувај боже, си пишал Авенџед Севенфолд се најхардкор бенд у светот??? ццц.. да да уште малце на брутал ке удрат....
такви позери,кремци,шутраци како булет може само у метал музиката да има... :vozbud:....
слушај ја музиката затоа што е добра, затоа што е интересна, а не да ја слушаш некој да те смета дека си поразличен од другите(морав да го кажам ова, од километар се гледа дека типов е фејкер и пол)

Кој па рече нешто дека Avenged Sevenfold се хардкор? Јас само кажувам оти можат вода да им носат на булет бидејки во погорните коментари некој вика дека биле по добри од булет.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
На википедија може кој што сака да пишува! Ја можам да пишам дека Мајкл Џордан бил поранешен бубњар на Џудас Прист .. и сите што ке го прочитаат тоа ке мислат дека е така!

И зашто не ми одговори на предходниот пост ? (пред тоа за блек металот)

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Мене лично песните нивни ми се воглавно исти... сите такви бендови ми звучат исто, исти рефрени енд шит.

EDIT: Чим ги има изворите (тоа ти се оние бројчињата до жанрот) тоа што го пишале се важи како валиден факт. Така да дур не најдеш некаде каде што Мајкл Џордан бил тапанар на Прист неможеш :D

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
На википедија може кој што сака да пишува! Ја можам да пишам дека Мајкл Џордан бил поранешен бубњар на Џудас Прист .. и сите што ке го прочитаат тоа ке мислат дека е така!

И зашто не ми одговори на предходниот пост ? (пред тоа за блек металот)
Па нели читаш што имам напишано за блек металот?
Штом спомнувате блек метал овде значи стварно немате осет за музика веќе. Според мене Металика се нај добар бенд во светот па да видам сега што мислите за тоа.

antitalent

idiotizam i renesansa....
Член од
22 јануари 2009
Мислења
182
Поени од реакции
6
ti ko prvo si slusal li bre black metal pa da zboris dali e bez veze ili ne?!
i za toa bezveze se derat nema blago veze sekoj bend prenesuva nekoja poraka
a ovj so prai pee kako go odebala tipkata...hahaha:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom