Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај образложи зошто? Ферари, Мекларен и Рено не се борат за првите места и одма формула ви личи на циркус???Ова повеќе наликува на циркус, од колку на Формула 1. Катастрофа..
Metono1[mkd];2452075 напиша:Шо бидна со Ферари бе : ( - Ако продолжат вака, со испаѓе од трка, со 15 место .. убаво би било да освојат и бод.
јас се откажав кога влезе хамилотн во ф1. таман си мислев имало раат од скотот шумахер, дојде нов.
му ја упропасти кариерата на алонсо, само бидејќи беше миленик на мекларен.
од кога заедно решија да лажат за да земат бодови, од еднаш хамилтон испадна као невин. демек он не сакал да лаже, едноставно бил наведен. поголема глупост немам слушнато. да не бил издрогиран, или треба да веруваме дека е мутав?
како двајца да речеме ограбуваат банка, двајцата се подеднакво виновни, нема тука јас сакав, он неќеше.
се сложува со еден пост погоре. не значи дека ако ферари и мекларен не се во прв ред, форумула не е интересна.
ја ќе почекам некои други времиња, кога ќе има нормална здрава конкуренција, и кога нема да има кретени како хамилтон или шумахер.
што најде слично помеѓу хамилтон и шумахер??
и никој не му ја упропасти кариерата на алонсо туку на човекот му падна криво што неговиот помлад колега се погажа подобар и позрел за титула и може да се каже дека токму заради алонсо хамилтон не стана првак претходната година

Такви грешки имаат сите возачи... можеби не дотолку глупи ама имаат. Алонзо бакна ѕид на истата патека, Кими имаше фантастични излетувања во Австралија, така да според тоа неможеш да одцениш кој колку е “зрел“.![]()
Ova ti go narekuvas zdrelost
Ќе се приклучат тие... само дожд ако нема, некако чамците им пропуштаатПосле 60 години Ферари нема освоено бод...Иако навивам за Ферари незнам како ќе ја продолжат трката за титулата и дали воопшто ќе се приклучат..
))јас се откажав кога влезе хамилотн во ф1. таман си мислев имало раат од скотот шумахер, дојде нов.
му ја упропасти кариерата на алонсо, само бидејќи беше миленик на мекларен.
од кога заедно решија да лажат за да земат бодови, од еднаш хамилтон испадна као невин. демек он не сакал да лаже, едноставно бил наведен. поголема глупост немам слушнато. да не бил издрогиран, или треба да веруваме дека е мутав?
како двајца да речеме ограбуваат банка, двајцата се подеднакво виновни, нема тука јас сакав, он неќеше.
се сложува со еден пост погоре. не значи дека ако ферари и мекларен не се во прв ред, форумула не е интересна.
ја ќе почекам некои други времиња, кога ќе има нормална здрава конкуренција, и кога нема да има кретени како хамилтон или шумахер.
Такви грешки имаат сите возачи... можеби не дотолку глупи ама имаат. Алонзо бакна ѕид на истата патека, Кими имаше фантастични излетувања во Австралија, така да според тоа неможеш да одцениш кој колку е “зрел“.
И вчера беа за никаде.Немат бот оваа сесона само аудсајдери победуваатMetono1[mkd];2452075 напиша:Шо бидна со Ферари бе : ( - Ако продолжат вака, со испаѓе од трка, со 15 место .. убаво би било да освојат и бод.