Формула 1 сезона 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување

Дали правилата конечно ја направија Ф1 интересна и рамноправна?

• Да

Гласови: 86 41,3%
  • Не

Гласови: 122 58,7%

• Вкупно гласачи
    208
Шо бидна со Ферари бе : ( - Ако продолжат вака, со испаѓе од трка, со 15 место .. убаво би било да освојат и бод.

Ова повеќе наликува на циркус, од колку на Формула 1. Катастрофа..
Ај образложи зошто? Ферари, Мекларен и Рено не се борат за првите места и одма формула ви личи на циркус???

Или многу интересно беше последниве сезони, како ке се наредат во сабота, така ке завршат во недела. Престигнување единствено ако на некој му откажи болидот...

Metono1[mkd];2452075 напиша:
Шо бидна со Ферари бе : ( - Ако продолжат вака, со испаѓе од трка, со 15 место .. убаво би било да освојат и бод.

Хехе...Ќе освојат кога Браун ГП ќе направи предност од 100 бода...:zlo::motor:

Се на се интересна трка, баш ме радува вака кога некои помали тимови ќе победат и поинтересна е вака Ф1 отколку со дуелите меѓу Мекларен и Ферари ... Инаку повторно катастрофа за Ферари полу успешен викенд за Мекларен, успешен за Браун, а најуспешен за Ред Бул дефинитивно. :helou:

Ја се откажав од гледање формула годинава. На секоја трка победници се Браун ГП и повеке од јасно е дека тие ке бидат шампиони оваа сезона.

јас се откажав кога влезе хамилотн во ф1. таман си мислев имало раат од скотот шумахер, дојде нов.

му ја упропасти кариерата на алонсо, само бидејќи беше миленик на мекларен.

од кога заедно решија да лажат за да земат бодови, од еднаш хамилтон испадна као невин. демек он не сакал да лаже, едноставно бил наведен. поголема глупост немам слушнато. да не бил издрогиран, или треба да веруваме дека е мутав?

како двајца да речеме ограбуваат банка, двајцата се подеднакво виновни, нема тука јас сакав, он неќеше.

се сложува со еден пост погоре. не значи дека ако ферари и мекларен не се во прв ред, форумула не е интересна.

ја ќе почекам некои други времиња, кога ќе има нормална здрава конкуренција, и кога нема да има кретени како хамилтон или шумахер.

јас се откажав кога влезе хамилотн во ф1. таман си мислев имало раат од скотот шумахер, дојде нов.

од кога заедно решија да лажат за да земат бодови, од еднаш хамилтон испадна као невин. демек он не сакал да лаже, едноставно бил наведен. поголема глупост немам слушнато. да не бил издрогиран, или треба да веруваме дека е мутав?

како двајца да речеме ограбуваат банка, двајцата се подеднакво виновни, нема тука јас сакав, он неќеше.

се сложува со еден пост погоре. не значи дека ако ферари и мекларен не се во прв ред, форумула не е интересна.

ја ќе почекам некои други времиња, кога ќе има нормална здрава конкуренција, и кога нема да има кретени како хамилтон или шумахер.

што најде слично помеѓу хамилтон и шумахер??

и никој не му ја упропасти кариерата на алонсо туку на човекот му падна криво што неговиот помлад колега се погажа подобар и позрел за титула и може да се каже дека токму заради алонсо хамилтон не стана првак претходната година

што најде слично помеѓу хамилтон и шумахер??

и никој не му ја упропасти кариерата на алонсо туку на човекот му падна криво што неговиот помлад колега се погажа подобар и позрел за титула и може да се каже дека токму заради алонсо хамилтон не стана првак претходната година

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ova ti go narekuvas zdrelost

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ova ti go narekuvas zdrelost
Такви грешки имаат сите возачи... можеби не дотолку глупи ама имаат. Алонзо бакна ѕид на истата патека, Кими имаше фантастични излетувања во Австралија, така да според тоа неможеш да одцениш кој колку е “зрел“.

После 60 години Ферари нема освоено бод...Иако навивам за Ферари незнам како ќе ја продолжат трката за титулата и дали воопшто ќе се приклучат..

После 60 години Ферари нема освоено бод...Иако навивам за Ферари незнам како ќе ја продолжат трката за титулата и дали воопшто ќе се приклучат..
Ќе се приклучат тие... само дожд ако нема, некако чамците им пропуштаат :)))

Не му ја упропасти затоа што беше миленик, туку едноставно подобар беше од Алонсо и сеуште е :baeh:

Такви грешки имаат сите возачи... можеби не дотолку глупи ама имаат. Алонзо бакна ѕид на истата патека, Кими имаше фантастични излетувања во Австралија, така да според тоа неможеш да одцениш кој колку е “зрел“.

Da ama na pateka da izletis so 150-200 km/h a ne vo pit line so 80-100 km/h ( ne znam bas tocno ednas bese 100 km/h ednas 80 km/h ) da se zalepes za nekoj bolid nego fintata bese toa sto na patekata kimi bese zad hamilton a vo boks go prestigna na hamilton i toa ti se ocajnicki obidi za konkurentot da ne zema bodovi

Ako bese zdrel ke razmislese i nemase da laze za toa sto se sluci vo melburn ako na 29-ti ke im sudat na mclaren

Metono1[mkd];2452075 напиша:
И вчера беа за никаде.Немат бот оваа сесона само аудсајдери победуваат:(
Се надеваме следната трка во Бахраин ке земат ланту победа.

Ете ги новите сили во Ф1. Браун, Ред Бул и Тојота. Супер. Сеа и Ферари, Мекларен и Рено да се вратат како порано и да има мега дуел на 6 силни тима. Е тоа ке биде касапаана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom