Црвенковски го повикува Груевски на дебата

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување
Реален , убаво што ги гледаш сите хендикепи на Грујо .И човек би помислил дека ти одговара никот „реален„ ако не примети уствари дека си тежок слепец за Рошле Форд нр 1 , кој направи пустош од државата и народот во последните 18 години.Некако не ти се гледа , и те става во списокот на обичен партиски цицач , ама од оние безрбетници.
GORAZDS, тоа ти е нешто слично како твоите гледишта.
На пример доколку тебе некој ти посвети пет минути внимание, ќе воочи дека петте посто плукања по гвујо, ти се всушност маска наспрема оние 95 проценти пукање по СДСМ, која е во ОПОЗИЦИЈА.
Ама гледаш, тоа на мене не ми смета.
Бидејќи доколку јас најдам основа, реплицирам на она што е напишано, и ама ич не ме интересира од кои побуди е напишано.
п.с. сите вие кои сте паметни и ги гледате гревовите на оваа влада , дали ке можете еднаш да дадете алтернатива а да не се навраќате на онаа беда од партија СДСМ.!!!!!!!!
Алтернатива....со текот на времето ќе се најде. Многу полошо е доколку гледаш што се случува, а ќутиш биејќи мислиш дека толкав е интелектуалниот капацитет во ова држава.

Алтернатива....со текот на времето ќе се најде. Многу полошо е доколку гледаш што се случува, а ќутиш биејќи мислиш дека толкав е интелектуалниот капацитет во ова држава

a sto mozes da napravis koga tie koj se plateni za toa gi boli stapot sto ocekuvas od narodot

GORAZDS, тоа ти е нешто слично како твоите гледишта.
На пример доколку тебе некој ти посвети пет минути внимание, ќе воочи дека петте посто плукања по гвујо, ти се всушност маска наспрема оние 95 проценти пукање по СДСМ, која е во ОПОЗИЦИЈА.
Ама гледаш, тоа на мене не ми смета.
Бидејќи доколку јас најдам основа, реплицирам на она што е напишано, и ама ич не ме интересира од кои побуди е напишано.
Алтернатива....со текот на времето ќе се најде. Многу полошо е доколку гледаш што се случува, а ќутиш биејќи мислиш дека толкав е интелектуалниот капацитет во ова држава.
Што и да ме наречеш , нема ништо полошо од тоа твоето , партиски слепец.Ако имаш една буква од зборот интелект , ке знаеш дека во една демократска држава за квалитетна власт треба квалитена опозиција , а не како оваа твојата партија , гнездо на лопови , дегени , глупаци и убици , со чело на Б.Ц.

Што и да ме наречеш , нема ништо полошо од тоа твоето , партиски слепец.Ако имаш една буква од зборот интелект , ке знаеш дека во една демократска држава за квалитетна власт треба квалитена опозиција , а не како оваа твојата партија , гнездо на лопови , дегени , глупаци и убици , со чело на Б.Ц.

Pijanici i narkomani trebase da glasi tvojot tekst vo prodolzenie...

Инаку незнам што би прокоментирал околу хендикепот на Груевски кој е видлив од авион....освен дека не може вечно да го крие овој негов недостаток.

Ќе мора во блиска иднина и он еден ден да седне како секој нормален политичар во светов, на дебата....да одговори и на некое незгодно поставено прашање, да ги соочи аргументите со противникот...
Не може вечно да бега и да се крие од ваков вид презентација на политиката која ја креира...

Сега засега..првата деценија на владеењето му (била) е вака планирана..а за тоа потоа..нели?
:salut:

Околу ТЕБЕ Конкретен , еден оглас.Ако некој најде нешто конкретно во еден пост во твоите 5,260 , ке си гризнам од доле.
Абе тој си пишит шифрирано.:pos2:

ahhhhh me boli mnogu koga mi go vredaat brane moj:kesa:
Od koga vistinata premina vo navreda?Zarem ako nekoj ja kaze vistinita zosto go pravite partiski vojnik,slobodata na mislenjeto,pisanata misla i govorot sakata da ja ogranicite,e nema bate toa da se sluci...

Od koga vistinata premina vo navreda?Zarem ako nekoj ja kaze vistinita zosto go pravite partiski vojnik,slobodata na mislenjeto,pisanata misla i govorot sakata da ja ogranicite,e nema bate toa da se sluci...

:pos2::pos2::pos2::pos2:aj napadi imas a ,aj legnisi mozda utre podobro ce ti bide:tapp:

BC e normalen politicar,neka sedne i neka kaze kaj se parite od TAT,kaj e kokainot od policiskoto depo,zosto imame zname ventilator a ne e sonce...

TAT beshe privatna shtedilnica...ama blage veze nema so Branko niti pak so SDSM niti so VEMERO...ama kolku da se postira neshto taka? I plus osudena beshe sopstvenichkata...a koga dojde Glubcho ja pushtija.

а не како оваа твојата партија , гнездо на лопови , дегени , глупаци и убици , со чело на Б.Ц.

Daj dokaz argument ili slichno deka bilo shto od tie raboti e Branko pa da ti veruvame...vaka raboti od rakav protreseni...ne biva.Dokaz ili ne se sluchilo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom