realen_07
Опозиционер
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 3.636
- Поени од реакции
- 134
GORAZDS, тоа ти е нешто слично како твоите гледишта.Реален , убаво што ги гледаш сите хендикепи на Грујо .И човек би помислил дека ти одговара никот „реален„ ако не примети уствари дека си тежок слепец за Рошле Форд нр 1 , кој направи пустош од државата и народот во последните 18 години.Некако не ти се гледа , и те става во списокот на обичен партиски цицач , ама од оние безрбетници.
На пример доколку тебе некој ти посвети пет минути внимание, ќе воочи дека петте посто плукања по гвујо, ти се всушност маска наспрема оние 95 проценти пукање по СДСМ, која е во ОПОЗИЦИЈА.
Ама гледаш, тоа на мене не ми смета.
Бидејќи доколку јас најдам основа, реплицирам на она што е напишано, и ама ич не ме интересира од кои побуди е напишано.
Алтернатива....со текот на времето ќе се најде. Многу полошо е доколку гледаш што се случува, а ќутиш биејќи мислиш дека толкав е интелектуалниот капацитет во ова држава.п.с. сите вие кои сте паметни и ги гледате гревовите на оваа влада , дали ке можете еднаш да дадете алтернатива а да не се навраќате на онаа беда од партија СДСМ.!!!!!!!!