Izvini ama plachenjeto deka izborite se namesteni i mestenjeto na izborite se patentirani od strana na SDSM vo zavodot za patenti,se e licencirano i isprobano,pak ke igraat na taa karta bidejki znaat deka gubat,toa so povikuvanjeto na Gruevski e samo finta,dobivanje na poeni kaj clenovite na SDSM bidejki i tie se vo razmisluvanje dali da ja napustat partijata.Mozebi go velicat BC deka e golem govornik ama mislam deka Gruevski ke go porazi kako sto go porazi i na poslednite izbori?!
Па види, доколку луѓето си го патентирале плачењето за фалцификат избори, тогаш овие од ДПМНЕ неколкупати до сега, грубо го имаат прекршено законот за авторски права.
Они и денес уште плачат за последните Претседателски.
Инаку незнам што би прокоментирал околу хендикепот на Груевски кој е видлив од авион....освен дека не може вечно да го крие овој негов недостаток.
Ќе мора во блиска иднина и он еден ден да седне како секој нормален политичар во светов, на дебата....да одговори и на некое незгодно поставено прашање, да ги соочи аргументите со противникот...
Не може вечно да бега и да се крие од ваков вид презентација на политиката која ја креира...
Ја го разбирам него дека рекламчињата и местените интервјуа се многу подобра варијанта за него....ама нема да пали истиот штос и истиот изговор за неговата неспособност вечно.
Ќе сака народот да чуе и друг одговор од него, освен добропознатите:
- Или ќе биде, или нема да биде.
- Можеби да, а можеби и не.
- Сега слушнав од медиумите.
- 24/7...Остваруваме, бла бла...и слични булшит.