Црвенковски го повикува Груевски на дебата

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro osven " IZBORI" se raboti li nesto vo Makedonija...,ako ne go smetame "baranjeto na pravata"....od ova "malcinstvovo"???????

Drzavata ni e ziv cirkus, a nie narodot sme ziva patetika bidejki dozvoluvame da se igraat so nas povekje od 18 godini nekakva si demokratija i tranzicija ova politicarive.

Na site im e jasno deka sme dojdeni do kraj go doprevme dnoto i sega toneme vo toa dno so govnata preku glava.
No toa ne im prestavuva nisto na politicarive koi si ja igraat igrata i kur ne gi boli dali nekoj nema za struja,voda ili pak nedaj boze telefon koj vo 21 vek vo Makedonija prestavuva luksuz.

Do koga ovoj narod ke dozvoluva da go zaebavaat i lazat so vakvi prozirni igri kao sega aj ke se prepukuvaat koga vidoa deka prasanjeto okolu isto taka reziraniot spor so gejcite e gotov sega ke se nafrlat pak edni vrz drugi okolu toa koj go sjebal ona so gejcite.

Ne znam vo ovaa zemja koj e polud dali nie gragjanite ili toa politicarite no sogleduvajki deka nie go krkame debeliot kraj od stapot sekogas koga ovie takanareceni lideri si igraat bi kazal deka sme nie ludi so im dozvoluvame da ne zaebavaat vo zdrav mozok.

Vi velam po koj znae koj pat deka apsolutno e nepotrebno da se prepukuvame na partiska baza ili okolu BC i NG bidejki tie si se obezbedeni i imaat rezervna opcija za razlika od nas ako dojde do kolaps na drzavava do koj neminovno ke dojde dokolku se prodolzi so vakva neseriozna politika na nasive samonareceni "lideri".

Zaprasajte se kade vie ke odite kade site nie zaedno ke odime??

Dali mislite deka na BC ili pak na NG im e gajle sto ke se sluci so narodot???

Dobro zamislete se nad ovie prasanja i odgovorete mi bas me interesira dali ostanalo malce pamet i svest kaj narodot posle 18 godini ebenje u zdrav mozok so raznorazni "tranzicii"!!!

Ako e protiv Branko smisleno poarno neka ne se machat 24casa da mu go sostavat govorot.Branko si e Branko...za 2min kje go prati vo kjosh dokolku ne se pojavi i da se pojavi.Isto mu se fakja.

Значи ...ти самиот овде си признаваш ..оти ве фрла(л) по ќошови..јадни сдсм-офци брееј..
Ама овде се повеќе рунтави децава..та ќе си добие тоа што и не си го и барал...
:ija::pop:

Значи ...ти самиот овде си признаваш ..оти ве фрла(л) по ќошови..јадни сдсм-офци брееј..
Ама овде се повеќе рунтави децава..та ќе си добие тоа што и не си го и барал...
:ija::pop:

Drzavata ni e ziv cirkus, a nie narodot sme ziva patetika bidejki dozvoluvame da se igraat so nas povekje od 18 godini nekakva si demokratija i tranzicija ova politicarive.

Na site im e jasno deka sme dojdeni do kraj go doprevme dnoto i sega toneme vo toa dno so govnata preku glava.
No toa ne im prestavuva nisto na politicarive koi si ja igraat igrata i kur ne gi boli dali nekoj nema za struja,voda ili pak nedaj boze telefon koj vo 21 vek vo Makedonija prestavuva luksuz.

Do koga ovoj narod ke dozvoluva da go zaebavaat i lazat so vakvi prozirni igri kao sega aj ke se prepukuvaat koga vidoa deka prasanjeto okolu isto taka reziraniot spor so gejcite e gotov sega ke se nafrlat pak edni vrz drugi okolu toa koj go sjebal ona so gejcite.

Ne znam vo ovaa zemja koj e polud dali nie gragjanite ili toa politicarite no sogleduvajki deka nie go krkame debeliot kraj od stapot sekogas koga ovie takanareceni lideri si igraat bi kazal deka sme nie ludi so im dozvoluvame da ne zaebavaat vo zdrav mozok.

Vi velam po koj znae koj pat deka apsolutno e nepotrebno da se prepukuvame na partiska baza ili okolu BC i NG bidejki tie si se obezbedeni i imaat rezervna opcija za razlika od nas ako dojde do kolaps na drzavava do koj neminovno ke dojde dokolku se prodolzi so vakva neseriozna politika na nasive samonareceni "lideri".

Zaprasajte se kade vie ke odite kade site nie zaedno ke odime??

Dali mislite deka na BC ili pak na NG im e gajle sto ke se sluci so narodot???

Dobro zamislete se nad ovie prasanja i odgovorete mi bas me interesira dali ostanalo malce pamet i svest kaj narodot posle 18 godini ebenje u zdrav mozok so raznorazni "tranzicii"!!!

У Пичку Материну-е таму ќе отидеме!Тие ќе си ги соберат парталите и оп во Швицарска каде им се сметките а ние пак со прст во уста.Само ме интересира што ќе вмроовците и сдсмовците тогаш-кога ќе откријат дека некој ги дупел во здрав мозок 18години а тие му верувале(што е најжално)и дури и го бранеле кога другите го напаѓале:kesa:

У Пичку Материну-е таму ќе отидеме!Тие ќе си ги соберат парталите и оп во Швицарска каде им се сметките а ние пак со прст во уста.Само ме интересира што ќе вмроовците и сдсмовците тогаш-кога ќе откријат дека некој ги дупел во здрав мозок 18години а тие му верувале(што е најжално)и дури и го бранеле кога другите го напаѓале:kesa:

Во Швицарска немал..како што и самиот си призна ..а и судот тоа со пресуда (му) го потврди...
А ова џавкалово..таму ќе биде сигурно некој посилни негов..или занесувач..кога од тоа ќе има потреба..
:salut:

Toa shto Branko napravil e nebitno vo ovoj moment tuku e bitno toa shto G'uevski ke go napravi...G'uevski e onoj koj ja ima apsolutnata vlast ne Branko taka da primeror so "Shto Branko napravil" ti e epten glup vo situacijava.
Е па да.Или у превод џабе мелете и БЦ и ти полтрону.Ја има власта а вие ја немате.Ни па БЦ.Према тоа Грујо има попаметни работи одколку со пропалици да се расправа по телевизии.За да имаш подобра слика то ти е исто ко тебе на форумов.На било која тема ти освен Груевски ова она друго ништо не знаеш.Едноставно ништо друго не мелеш.И сеа ти мислишоти дебатираш а не сваќаш дека си само кловн.Стално ко ке го прочитам оној постот од другите форуми на изворен српски ми се сере искрено да ти кажам.Исто и БЦ.А за шеќеровска па што да ти кажам.Исто серевте оти не излезе на дуел оти не излезе на дуел,не се плаши од сукњи.И?Сеа ти е партијава под стечај.Со ВД директор.Едвај се договорија кој да седне у фотеља.Тоне бродот....

Во Швицарска немал..како што и самиот си призна ..а и судот тоа со пресуда (му) го потврди...
А ова џавкалово..таму ќе биде сигурно некој посилни негов..или занесувач..кога од тоа ќе има потреба..
:salut:

Imash dokaz za Shvajcarskite Smetki?Ne se blamiraj.

Imash dokaz za Shvajcarskite Smetki?Ne se blamiraj.
Факт е дека и двајцата имаат сметки-во швицарска можеби не ама на друго место сигурно-освен ако не ги чуваат украдените пари под перница(мада пари кој се крадени во 18години не верувам да ги збира под една перница).А за црната гуја(Н.Г)во последно време се збори дека сметките му се на територијата на екс Чекословачка.

Jas koga vi rekov samo za montazha ste vie od VEMERO vie ne veruvate...te pozdravuvam so pesnava Trn :smir:

Убава песна...само што човекот за кој е пеена нема допирна точка со она што претставува еден државник.

Jas koga vi rekov samo za montazha ste vie od VEMERO vie ne veruvate...te pozdravuvam so pesnava Trn :smir:
Монтажа???:pos2:Што е монтирано ај кажи????:pos2:Од месечината се гледат дека е летва напраен Бране(а можда и шмрканто имат една линија,онака за ќеф)...

Луѓе дајте да не се замараме со ликот и (не)делото на лицето кое ја обележа транзицијава кај нас.

Се повеќе мислам дека истиов тип е платен од Груевски да ја води СДС за да ги дозакопа скроз-на-скроз.

Човеков веќе никад неможе избори да добие, доколку Груевски вака ја води државава и или он или неговите не се одадат на криминогени дејанија нешто како Љубчо.

А поради фактов што истиве особи од СеДеСе-То, по изборите во 2006, сакајќи да му наштетат на ВМРО и на Македонија, почнаа да галамат за политичкиот дијалог и за победникот од Албански и Македонски блок, коа демек тие морале да коалицираат, со што Де факто силно застанаа зад ,,идејата,, за асиметрична федерација, треба бар малку да се свесни дека наштетувајќи тогаш на Македонија си наштетија и самите на себе со што уведоа непишано правило, да коалицираат ,,двете победнички,, партии (да се чудиш со каков жар тогаш застанаа зад идејава), а поради тоа што тие барем во наредните 10 години барем со ваква постава никад нема да победат ,,во како што они го нарекоа македонскиот блок,, произлегува дека сам себе го убил.

Дечките од ЕСМ со голема брзина ја поставија бандерата...:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom