Црвенковски го повикува Груевски на дебата

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување
Некој пие од радост, некој од тага, а Бранко од сабајле!

Живеоо Папа..живеооо

Crevenkovski.jpg

Да донекаде си во право, но чекај да оставиме време да се смисли малку говор колку барем културно да бие одбиен претседателот.

Ako e protiv Branko smisleno poarno neka ne se machat 24casa da mu go sostavat govorot.Branko si e Branko...za 2min kje go prati vo kjosh dokolku ne se pojavi i da se pojavi.Isto mu se fakja.

абе овие од сдсм стварно не ми се јасни! дебата се прави кога е тенко па да се види кој е подобар. што ќе дебатира он со груевски. едниот претседател другиот премиер! јавна дебата се организира само кога се борат за позиција а во моментов мислам дека грујо не се бори за ништо. кур го боли за дебати затоа што знае дека има мноооогу поголем рејтинг од БРАНКО ака ЏОНИ ШЕТАЧОТ! плус тоа бранко е идиот најголем и како што е глуп ќе дојде пијан и уште толку ќе се посрамоти!

Ako e protiv Branko smisleno poarno neka ne se machat 24casa da mu go sostavat govorot.Branko si e Branko...za 2min kje go prati vo kjosh dokolku ne se pojavi i da se pojavi.Isto mu se fakja.

очигледно ти не го знаеш бранко лично и не знаеш колку е човекот ГЛУП!

[acko]®;1835931 напиша:
плус тоа бранко е идиот најголем и како што е глуп ќе дојде пијан и уште толку ќе се посрамоти!

Epa koga tolku go mrazish Branko shto ti e gajle shto kje se "posramoti" neka izlezat na duel i G'uevski neka go napravi "partal" Branko :smir:

[acko]®;1835931 напиша:
плус тоа бранко е идиот најголем и како што е глуп ќе дојде пијан и уште толку ќе се посрамоти!
Тоа ли е нивото на културно искажување на еден Вмро Дпмне ориентиран граѓанин?

Osven,Srbofili,Pijanica,predavnik,komunjar i porano teroristi drugo nishto neznaat...najpopularno im beshe UCK i komunjarski teroristi a sea go otfrlija od rechnicite toj zbor...ne im odi vo prilog.Toa "prerodbata" na VEMERO chuda pravi.

Osven,Srbofili,Pijanica,predavnik,komunjar i porano teroristi drugo nishto neznaat...najpopularno im beshe UCK i komunjarski teroristi a sea go otfrlija od rechnicite toj zbor...ne im odi vo prilog.Toa "prerodbata" na VEMERO chuda pravi.

Nasol koj da kritikuva :pos2:

Osven "Pomorandzesti, vrhovisti, bugarofili, VEMERO, prerodbata.." itn. drugo nisto ne sme cule.

мојата култура си е моја работа. а дека човекот е пијаница и идиот тоа е одамна докажано!

Nasol koj da kritikuva :pos2:

Osven "Pomorandzesti, vrhovisti, bugarofili, VEMERO, prerodbata.." itn. drugo nisto ne sme cule.

Ti VMROvec se narekuvash?Pa neli bojata na VMRO e crvena?Od kaj sega portokalova...po koj osnov?I ne sum jas onoj koj poddrzhuva probugari na politichka scena...a prerodbata si ja chul ama ne si ja razbral.Tokmu toa e poentata na duelot megju G'uevski i Pretsedatelot na Republika Makedonija Gospodinot Branko Crvenkovski :)

[acko]®;1835964 напиша:
мојата култура си е моја работа. а дека човекот е пијаница и идиот тоа е одамна докажано!

Pa ok de koga e pijanica i koga e idiot sho se plashish od duel Branko i G'uevski? Se soglasuvash dvajcata da gi vidish na duel ili ne?

На која Република извини....?? Нели беше онаа со додавка и придавка... мај нејм,д' нејм оф мај кантри... :pos2:

Pa ok de koga e pijanica i koga e idiot sho se plashish od duel Branko i G'uevski? Se soglasuvash dvajcata da gi vidish na duel ili ne?

види ти колку си глуп! што има дали ја со согласувам? ја не сум член ни на врмо ни на сдсм. не сум ни бранко ни грујо па што кур има ја да се согласувам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom