Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Паметно девојчеЧестито победа!
Иако прво полувреме бевме очајни, мило ми е што сепак во второ успеавме некако да се подобриме!
Роналдињо треба уште многу фурни леб да изеде за да си ја врати формата:helou:
Атмосфетарататата е супер! :smir:Како е атмосфетарата во противничкиот табор?:smir:
На milannews имаше една анкета(poll), која гласеше:Во иднина, кој сакате да му биде партнер во одбраната на Тиаго Силва?
Во анкетата ги имаше:Кјаер, Монгонгу, Сантакроче, Сако, Албертаци и Бокети.
Како победник испадна Албетаци. Ама мене тоа не ми се свиѓа, пред се поради тоа што Албертаци би сакал да игра лев бек и да се тренира уште сега на таа позиција, а како централен да се земи Кјаер(за него гласав)
Убаво се сеќавам на тоа. Ти кажа дека Милан секогаш купувал докажани фудбалери, а јас ти кажав дека не е до толку докажан и не е толку искусен, а додадов и дека јајцата не му се спуштени. :smir:А бе нели болдираниов не ти беше добар, триста мани му најде, маденцата не му биле спуштени, па не ти беше проверен, не бил докажан ...![]()
Роналдињо треба уште многу фурни леб да изеде за да си ја врати формата:helou:
Сако е избран во тимот на колото во Франција. :smir:Сако е човекот, ги пратам ПСЖ секоја недела детето е нешто страшно.
Ама треба да имаш муда за да земеш такво дете и да не го заебеш како Гуркуф.
Треба да се земе и да се има муда да се стави во прв тим, по секоја цена без разлика колку и да е млад и да греши.
Така се станува играч, Фабрегас не стана играч за 10 минути.
Сако со своите неполни 18 години е столб во одбраната на најпознатиот (моментално послаб) тим во Франција, а воедно и е капитен!!!Сако е избран во тимот на колото во Франција. :smir:
Убаво се сеќавам на тоа. Ти кажа дека Милан секогаш купувал докажани фудбалери, а јас ти кажав дека не е до толку докажан и не е толку искусен, а додадов и дека јајцата не му се спуштени. :smir:
Гледајте го малиов
Закон е! :pos2:
Го чекаме да заигра за Милан :baeh: