- Член од
- 18 јули 2008
- Мислења
- 636
- Поени од реакции
- 122
Ја оворам коа ќе треба уживај =))
И ја истото само што сакав да го пишам :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја оворам коа ќе треба уживај =))
Влезе како резерва во 55 минута ..Играше ли Пато?
Значи имал доста време да постигне гол. Пред 1 год отприлика во македонски спорт на насловна со големи букви пишуваше ,,Ѕвездата е родена'' а на сликата беше Пато!? Па овој ли е ѕвезда!? Знам дека во овој момент милан игра слабо, но вакви играчи ,,ѕвезди'' обично овие играчи ги решават натпреварите а од Пато сеуште нема ни една линија од оваа ѕвезда што сите го прават.Влезе како резерва во 55 минута ..
Значи имал доста време да постигне гол. Пред 1 год отприлика во македонски спорт на насловна со големи букви пишуваше ,,Ѕвездата е родена'' а на сликата беше Пато!? Па овој ли е ѕвезда!? Знам дека во овој момент милан игра слабо, но вакви играчи ,,ѕвезди'' обично овие играчи ги решават натпреварите а од Пато сеуште нема ни една линија од оваа ѕвезда што сите го прават.
Пато и Хунтелар се најмалите проблеми на Милан у моментов.Значи имал доста време да постигне гол. Пред 1 год отприлика во македонски спорт на насловна со големи букви пишуваше ,,Ѕвездата е родена'' а на сликата беше Пато!? Па овој ли е ѕвезда!? Знам дека во овој момент милан игра слабо, но вакви играчи ,,ѕвезди'' обично овие играчи ги решават натпреварите а од Пато сеуште нема ни една линија од оваа ѕвезда што сите го прават.
)
мајко мила одоооо :kesa: итн итн.....ама слушајте ми го зборот кога тогаш ке пукне до зима сигурно ова не се трпи више ке направат беља навивачите.....и само уште ова не ми е јасно,како не ги боли срцето да слушаат како се свиркани од сопствените навивачи,не ли им поминало низ глава чекај бе мене ме плаќаат да играм а не да се млитавам по терен мене ме плаќаат да им носам радост на навивачи на клуб со огромна традиција,страшно жално и болно е ова што се случува во Милан...а и да Нино кај ти се позитивните коментари нели се ке биде во ред???? ебаве позитивистите и после остатокот од навивачите не навивале со срце за тимот пфф 
Значи имал доста време да постигне гол. Пред 1 год отприлика во македонски спорт на насловна со големи букви пишуваше ,,Ѕвездата е родена'' а на сликата беше Пато!? Па овој ли е ѕвезда!? Знам дека во овој момент милан игра слабо, но вакви играчи ,,ѕвезди'' обично овие играчи ги решават натпреварите а од Пато сеуште нема ни една линија од оваа ѕвезда што сите го прават.

Каква патетика, аууууу, читам и не ми се верува, цело време да се пљукал некој, патетика, само тоа можам да кажам.
Не глеам дека и у шинтер фан клубот толку пљукаат на тренерот и играчите, иако и они изгубија бод со бари, а у саботата изгубија и три бода од Сампдорија, па пак не се овакви, патетика, истото важи за навивачите на јубентус, и они го примија и изгубија бод па не се вакви.
Ниедна екипа не ни бега повеќе од 6 бода, мислам на јубе и на шинтер, другите не ги ни ставам во конкуренција, што кажува фактот дека лигата оваа година е многу појака, па ни јубе и шунтер не се сигурни дека можат да победат кого сакаат.
Океј, за разлика од утакмиците со Болоња и со Удинезе вчера бевме очајни, притисок да се даде гол, они се бранеа со цел тим и си ги искористија сите контри, ние бевме неубедливи, сите знаат дека ако ни се бранат цело време ќе не добијат.
Не сакам да се навраќам на тоа што поминало, идам напред и чекам победи.
Се додека сте вака лошо настроени, и Милан ќе игра лошо, пошо ако почне да победува ќе немаме за што да пишуваме тука на форумов. ПАТЕТИКА.![]()