Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ГОМНА,БЕЗВРЕДНИ ШУГАВИ ГОМНА тоа е милан сезонава цццц ти ебам и тој хунтелар и тој роналдињо и сите по ред да не беше Сторари ке го папавме....ме интересира сега свињата келава што ке изјави кај ни се шампионите сега бе стоко :zid: нема леб за нас сезонава или цел нов тим од корен или ке потонеме,сурово ама реално..... пу :kesa:

Да ти ебам глупаците, да не беше Сторари ќе го јадевме како во второто коло. Ова не е нормално, полошо од ова неможевме да изиграме... Ех во што се претвори Милан....

Во Милано навивачите морат да направат масовни протести додека не превземи некоја мерка Берлускони (да го продајт клубот)

Нема што да се пише... ништо ново :jaj:

Можевмо да примимо а можевмо и да дадемо, па според играта што ја прикажаја можемо да бидемо задоволни и од овој бод, дека да не беше Сторари сеа ќе пцуевмо уште повеќе овде...

Лео го извади Сидорф, ама мораше ли и Роналдињо? па штом неможе Роналдињо да напрае нешто во нападот тогаш што ќе направи Одо? Одо можеше да влезе на местотот од Гатузо а не од Роналдињо, со самото излагање на Роналдињо се намали и можноста да дадемо гол.

До кога вака? се ближат Рома и Реал, несакам да помислим што може да не снајде.

да издржиме некако до 5-6 бода разлика од 4 место до јануар па после 2-3 добри засилувања и да се надеваме дека ке стигниме до 4 место. вака ни еуро купот нема да го играјме а каа шо тргнала работата поблиску сме до испаѓање отколку европа:tapp:
а јас па у кладилница а играев 2-1 и прво полувреме навивав за бари!!!
добро е шо не ни дадиа гол инаку тешко нас:jaj:

Среда/четврток сабајле чекајте го Спалети. Он може повеќе да извади од оваа група преплатени и офуцани неписмењаци. Леонардо....жал ми шо му се посраа на кариерата и уште не почната му ја прекинаа.
Да не должам, освен Сторари Неста и Абате (нека иде овде),на сите други треба да им се даде по еден бонсек и да повелат да си ги исцепат нозете сами.
Дојдоа до дереџе Кутузов и Донати-двајца играчи шо беа избркани од Милан на времето сега да го коваат Милан.. :|

Среда/четврток сабајле чекајте го Спалети. Он може повеќе да извади од оваа група преплатени и офуцани неписмењаци. Леонардо....жал ми шо му се посраа на кариерата и уште не почната му ја прекинаа.
Да не должам, освен Сторари Неста и Абате (нека иде овде),на сите други треба да им се даде по еден бонсек и да повелат да си ги исцепат нозете сами.
Дојдоа до дереџе Кутузов и Донати-двајца играчи шо беа избркани од Милан на времето сега да го коваат Милан.. :|
е тоа е управа безврска:kesa:
сеа парите шо ке ги дадат за спалети можеа да купат некој салам играч:nesvest: а сеа ке ги трошиме непотребно на тренери а леаонардо ни крив ни дужен ке си го окрка на крајот:uvo:

katastrofa igra epten, zimi se kaciv temperatura od niv, sreka zavrsi inace ke stignev do 40', i dosta go krivite Leo seljaci ni edni...sto da prai so ovie igraci?

PS; aj neka pomogne nekoj kako da stavam mk podrska se nerviram vaka vise :helou:

еии ама овој Роналдињо не се трпи више! :nerv:он ке бил лидер за оваа сезона :nesvest::uvo: бог да чува...па ја за казна не би му дал да игра 10 утакмици по ред ,гомно смрдливо,ке си игра к*р ташак он со Милан,слободно може да игра во некој тим од Сериа Б,кој би рекол дека е Роналдињо...мора некоја замена за КАКА под итно !!!:(

Каков Спалети бе, типот е трагикомедија. Во италија има неколку подобри тренери од него шо можите да ги земите. Незнам какви се условите за да се префрли некој тренер кај вас од другите клубови. Ама Лацио и Каљари имаат солидни тренери. Исто Дел Нери ене го растура, со кој стигни само не го земаат во јак клуб. Ван Бастен едно време ви беше опција и искрено е подобар од Спалети, Рајкард мислам е слободен исто (го пишав дека многумина го сметаат за јак ама не и јас). ДЕфинитивно Леонардо прерано дојде во Милан.

Stramota..od eden bari 90minuti da se branish:|:nesum: Storari zasluzuva najdobra otcenka.. Definitivno

Постов ми е без трошка провокација...но Милан ако продолжи вака,црно му се пишува...

-Прееска ја гледав малку утакмицата и немаше што да се гледа,Милан беа за греота,не сврзаа два паса,Бари играше како Барса да ја гледам...

Уште едно разочарување од Миланезите.
Преодни оценки за
Сторари,Двете Стативи,Пречката и Мрежата.

Од кај го земале Бари Ланџела???
Леле па бар оваа зверка да ја земевме.
Ц ц Ц Кај гледаат овие од Милан бе кога треба да се купува играч.
Многу добар играч е а мислам дека и порано играше во Серија А некаде овој играч го имам гледано.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom