Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
во врска со Малдини, тоа е чиста фотомонтажа оти сликата е ставена преку imageshack што значи дека прво некој ја даунлоадирал оргиналната па преку фотошоп или друг програм ја преработил, башка видете од зглобот нагоре... поразлично изгледа, а и да направел вакво нешто ултрасите веднаш ќе реагираа и ќе се правдаа дека го исфиркувале заради тоа, а тие ништо такво не спомнаа

во врска со роналдо... тоа Берлу само си кажува дека го сака, нема ни теоретски шанси да дојде...

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
во врска со Малдини, тоа е чиста фотомонтажа оти сликата е ставена преку imageshack што значи дека прво некој ја даунлоадирал оргиналната па преку фотошоп или друг програм ја преработил, башка видете од зглобот нагоре... поразлично изгледа, а и да направел вакво нешто ултрасите веднаш ќе реагираа и ќе се правдаа дека го исфиркувале заради тоа, а тие ништо такво не спомнаа

во врска со роналдо... тоа Берлу само си кажува дека го сака, нема ни теоретски шанси да дојде...
Сликата е поставена колку ја што глеам на ГЕТИ ИМИЏИС ,и отвори ја нивната страна ке видиш за што се работи..
На крај краева и да им напраил така никој нема да му замери ,штом некој дошол на опроштална утакмица да го омаловажува зашто да не им врати,макар тоа бил и Малдини .. :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
тоа со МАЛДИНИ е чиста фото монтажа само видете му го зглобот :toe:

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
maldini sigurno ne naprail taka
а за роналдо сигурно нема.берлусконине дава пари за играчи коа треба па сеа да дава.има бујна фантазија

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Milan Consider Swapping Pirlo For Chelsea's Essien - Report

Овој момент ја одма би го направил, иако ова е наслов од гоал.срање, за него и уште тројца би дал.

А за Чапо, како одговор на твојот пост види на јутјуб за Горкуф. Е Чапо, што мене ми значи јутјуб, а и целата сезона што Горки ја одиграл у Бордо, ок, ќе кажам браво за малиот, го имаше секаде на терен, го даде својот максимум на теренот, беше и ако не прв стрелец на Бордо или меѓу првите сеедно, НО, што ако му се погодила сезоната, што ако и он излезе едносезеонски играч, немора, но што ако, и Бориело даде 60 гола, па кога дојде кај нас, пред да се повреди изигеа 10 утакмици и недаде ниту еден, и Оливеира правеше праче една сезона у Бетис, па кај нас се посра, и за ред други играчи.
Глеам некој го спореди Џила у таа класа едносезонски, ама заборавил дека Џила првата сезона у Милан даде 20 гола, втората 16, па кога си отиде Шева падна и он, а падна и цел Милан.
Затоа Чапо, ќе ја потценам Француската лига и ќе речам, само лигуш би одбрал да биде прв у село, него последен у град, само лигуш би одбрал да игра у помал клуб, место да се бори за шанса у голем клуб, он сам си ја оцени ситуацијата и си видел колку вреди, јас еве глава ставам дека он никогаш нема да биде ни приближно добар колку и играчите од неговата конкуреција, никад нема да биде класа.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ма каков Кристијано Роналдо дали се овие нормални??????

Меси може! :pipi: :icon_lol:

Него утре стварно мора да покажеме малку желба, ентузијазам за победа. Речиси цела сезона играме добро со исклучок на почетокот и еве крајов на сезонава кога попуштивме повторно. Ова ни е многу значајно. Ајде Милан можеш :vozbud:

Утре на Телма ќе даваат Јувентус -Лацио но минатата недела коментаторот рече де ќе го комбинираат преносот и со мечот Фиорентина-Милан :tv:

Нема да гледам да ме известувате :pipi: :)

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Што му фали на Кристијано Роналдо, момчето е најдобар играч у свет две години по ред, у Англија незнам колку по ред, што ви е на вас не сте ми јасни, се палите на играч како Горкуф никој и ништо, а пљукате на играч како Кристијано Роналдо, аууууууууууууу каде отиде светот.
Сеа ми е јасно зашто некои овде мислат дека е подобро да игра Амбросини а не Роналдињо.
Карло Анчелоти за вас.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
и мене воопшто не би ми пречело доколку дојде... се додека носи титули

јас искрено би одбрал да им серам на ривалите со освоени титули имајќи го роналдо во тим, отколку тие да ми серат и да го немаме него

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom