Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
епа ајде нека игра и следнава година орелот ѓуптински слоудорф :tapp::tapp:
Леле оовј човек што све направил во екипата на Милан.
Од нервоза до радост.
Најинтересно ми е што на неколку пати оваа сезона ќе ги изнервираше навиваиите 100% и после даваше гол.
Сепак има неверојатна среќа во неговата кариера во ЛШ особено.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ајде ајдеее да видиме до каде можеме да потонеме! Јас мислам до земја, до дното!!!!

Јас прв би ги свиркал на секоја утакмица Берлускони и Галијани, алоо најдобриот играч моментално на светов на таа позиција и на тоа годиште го дадовме за да го чуваме Сидорф дедото и остала багра бездушна.

За кого бе Феномен, Марига?!?! Браво бравоо ајде ако не да одиме на шопинг во Пескара или во Про Сестиа за да купиме играч.

Хамшик е далеку од квалитетот на Гуркуф, он е повеќе како Есиен или Камбиасо.
Гуркуф имаше префинета техника, око за асистенција, дриблинг и уште многу.

А за тоа дека Милан не е крив што он одлучил да остане таму ке си го прашам овој у гакиве мои.
Сигурно ако му ветиле место во тимот а не греење клупа или такво нешто слично немало да го смени Милан со Бордо.

Али пак стара песна сите си ги работат своите интереси, Интер си купува играчи, Јувентус исто така и играчи и тренери си менува и тоа вродува со плод, а ние само си одлагаме ај не денес ај следната недела ке одлучиме ај чекај сеа ова ај да помислиме уште малце и оп папала маца.:)
Јувентус беа во иста ситуација како нас незадоволни од тренерот со заостанување зад нас ама имаа муда и го сменија во клучниот момент од сезоната и тоа им вроди со плод, а ние како пички најголеми си седиме со прстот во уста.

Секој што ке каже поинаку од ова, самиот си знае дека е...:kesa::kesa:
Играчите бегаат од Милан како да е Милано, навивачите ја исвиркуваат најголемата икона на клубот, имаме само еден дерби дуел земено сезонава, ризикуваме да играме квалификации како најголеми пацери, претседателот изјавува дека нема да троши пари и дека не му треба ремонт на тимот, а од Марс се гледа дека и тоа како е потребен, па ај некој нека ми каже како да ми биде сеедно и дали клубот не е во најголема криза!!!

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
potpolno se soglasuvam so CAPO KAPISTEC

ЈА мислам во Туркменистан да купуваме играчи од сеа.
Таму не мора пари да плаќаме и плус и членарина ќе ни плаќаат

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Чекам кам бек на Бобан и Савичевич а богами и Веа ако го симнеме од претседателска функција во Либерија.
Феномен жал ми е вака ама разбуди се Агер одамна потпиша нов договор со Ливерпул.
Не ми се верува бе 10 годишниот внук мој ме ремети за Милан бе дека се глупи пензионери и старци ц ц ц , станавме тим за потсмев!

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Леле да им ебам мамето на сите(Берлускони и Галијани и Анчелоти) у пичку матер да фатет, вака не сум се изнервирал од лани кога во УЕФА појдовме... ццц

Горкуф во ненормална форма, го дадовме заради Слоудорфот маме му ебам

:nerv:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Агер сеуште не ставил потпис на новиот договор

Ова го пишува на 24...не ми се верува дека си вадат од газот

Инаку за играчи...мислам дека е најдобро да зимаме од Зимбабве

:toe:

Едит:Луѓеее, разбудете се, не го дадовме Гуркуф поради Слоудорф, поради негова воља го дадовме!
Ајт поздраф.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Леле оовј човек што све направил во екипата на Милан.
Од нервоза до радост.
Најинтересно ми е што на неколку пати оваа сезона ќе ги изнервираше навиваиите 100% и после даваше гол.
Сепак има неверојатна среќа во неговата кариера во ЛШ особено.

Не гледаме историја гледаме сегашност аман освестете се..Шева,Пирло,Сидорф,Фавали,Одо аут.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Нормален потег на Гуркуф. Го третираа како идиот во Милан а во Бордо го направија божество. И миљарда да му нудеа пак немаше да се врати во Милан. Поглед од страна - нормално е дека нема се врати во Милан. Кој би се вратил по 2те сезони мизерија...

Предвидувачки пост - Никој од потенцираните засилувања нема да дојдат. Двајца максимум и тоа со над 25 години.

:helou:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Добар избор на Гуркуф ама тоа го прае пичка, се плаши да се бори за место во тимот, сепак тоа е негов избор (мислам).
Знаев дека ќе нема за него место во Милан уште коа го купија Роналдињо, па и Сидорф да заминеше пак ќе беше тешко место да фати. Роналдињо нема да дозволи да седи и идната сезона на клупа, сепак е класи подобар од Гуркуф...

А за тоа колку е јак играч ќе видиме коа ќе игра во појака лига а не во Франција, и Кварезма слично на Гуркуф беше дрво во Барса коа играше но затоа во Порто беше цар (ка сеа Гуркуф во Бордо), но од коа замина од Порто докажа дека не е класа играч :toe: (којзнае кај ќе заврши сеа).

Најважно летово да се земе добар дефанзивец достојна замена за Малдини (иако е тешко некој да го замени) еден асален лев бек кој ќе ора напред назад а не Фавали, добар голман кој ќе биде и во иднина дел од Милан а не дур се врати Абиати, и да се врати Абате... мислам дека би било доволно :toe:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Ајде ајдеее да видиме до каде можеме да потонеме! Јас мислам до земја, до дното!!!!

Јас прв би ги свиркал на секоја утакмица Берлускони и Галијани, алоо најдобриот играч моментално на светов на таа позиција и на тоа годиште го дадовме за да го чуваме Сидорф дедото и остала багра бездушна.

За кого бе Феномен, Марига?!?! Браво бравоо ајде ако не да одиме на шопинг во Пескара или во Про Сестиа за да купиме играч.

Хамшик е далеку од квалитетот на Гуркуф, он е повеќе како Есиен или Камбиасо.
Гуркуф имаше префинета техника, око за асистенција, дриблинг и уште многу.

А за тоа дека Милан не е крив што он одлучил да остане таму ке си го прашам овој у гакиве мои.
Сигурно ако му ветиле место во тимот а не греење клупа или такво нешто слично немало да го смени Милан со Бордо.

Али пак стара песна сите си ги работат своите интереси, Интер си купува играчи, Јувентус исто така и играчи и тренери си менува и тоа вродува со плод, а ние само си одлагаме ај не денес ај следната недела ке одлучиме ај чекај сеа ова ај да помислиме уште малце и оп папала маца.:)
Јувентус беа во иста ситуација како нас незадоволни од тренерот со заостанување зад нас ама имаа муда и го сменија во клучниот момент од сезоната и тоа им вроди со плод, а ние како пички најголеми си седиме со прстот во уста.

Секој што ке каже поинаку од ова, самиот си знае дека е...:kesa::kesa:
Играчите бегаат од Милан како да е Милано, навивачите ја исвиркуваат најголемата икона на клубот, имаме само еден дерби дуел земено сезонава, ризикуваме да играме квалификации како најголеми пацери, претседателот изјавува дека нема да троши пари и дека не му треба ремонт на тимот, а од Марс се гледа дека и тоа како е потребен, па ај некој нека ми каже како да ми биде сеедно и дали клубот не е во најголема криза!!!
Брат од кај си?
Ако си од скопје кажи кога да те частам пиво?
Најозбилно!!!!!!!!

ФЕЕНОМЕН знаеш зашто си отиде гуркуф?
ЗАШТО НЕ МУ СЕ СЕДИ НА КЛУПА!

Ајде сега и Кака да го шитнеме па после и Пато па на крај ќе играме со марига со сидорф со БА незнам со стам може ќе го вратиме панкаро!

Цел тим ни е тиња !

Само се добри
Кака Пато Бекам Малдини Амброзини и замброта до некаде

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Kaка во акција во школи еве некој слики

едит - за италија за пресојниве квалификации и купот на конфедерации повикани се замброта,пирло и зверот (гатузо)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.982
Добар избор на Гуркуф ама тоа го прае пичка, се плаши да се бори за место во тимот, сепак тоа е негов избор (мислам).
Знаев дека ќе нема за него место во Милан уште коа го купија Роналдињо, па и Сидорф да заминеше пак ќе беше тешко место да фати. Роналдињо нема да дозволи да седи и идната сезона на клупа, сепак е класи подобар од Гуркуф...

А за тоа колку е јак играч ќе видиме коа ќе игра во појака лига а не во Франција, и Кварезма слично на Гуркуф беше дрво во Барса коа играше но затоа во Порто беше цар (ка сеа Гуркуф во Бордо), но од коа замина од Порто докажа дека не е класа играч :toe: (којзнае кај ќе заврши сеа).

Најважно летово да се земе добар дефанзивец достојна замена за Малдини (иако е тешко некој да го замени) еден асален лев бек кој ќе ора напред назад а не Фавали, добар голман кој ќе биде и во иднина дел од Милан а не дур се врати Абиати, и да се врати Абате... мислам дека би било доволно :toe:
потпис
муабет на место.
Единствено што треба е асална пара на одбрана да се перне, Ќаер Сантакроче итн.итн и немаме гајле догодина.
Средината ни е топ, немаме проблем никаков таму, со здрав Бориело и нападот ни е одличен. Со гаранција јака за здрав Неста и одбранта не ни е толку лоша.
Отишол овој у Бордо-путуј игумане, нека ти е со среќа. Не ќе те моли некој тебе, штета е да, ама не е за плачење и драми кревање. Кој го ебе на крај краева.
Не паѓајте у несвест толку со желби за катаљон транфери на овој и оној.
Да не ве потсетувам кој купуваше така без усул секое лето ојле-дојлевци па знаете кој хумор беше од тоа цели 15 години :icon_lol:
Од гнев према Анчелоти заборавате на сите повредени клучни играчи од кои се очекуваше да ја носат на плеќи сезонава.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
потпис
муабет на место.
Единствено што треба е асална пара на одбрана да се перне, Ќаер Сантакроче итн.итн и немаме гајле догодина.
Средината ни е топ, немаме проблем никаков таму, со здрав Бориело и нападот ни е одличен. Со гаранција јака за здрав Неста и одбранта не ни е толку лоша.
Отишол овој у Бордо-путуј игумане, нека ти е со среќа. Не ќе те моли некој тебе, штета е да, ама не е за плачење и драми кревање. Кој го ебе на крај краева.
Не паѓајте у несвест толку со желби за катаљон транфери на овој и оној.
Да не ве потсетувам кој купуваше така без усул секое лето ојле-дојлевци па знаете кој хумор беше од тоа цели 15 години :icon_lol:
Од гнев према Анчелоти заборавате на сите повредени клучни играчи од кои се очекуваше да ја носат на плеќи сезонава.

Добар пост сепак да се шитнат Фавали и Шева летоска..одбрана да се земе Кјаер или Мексес :vozbud:,среден ред топ и напад со здрав Бориело ќе биде закон заедно со Пато,а да и во одбрана да се врати Неста нема минење со Мексес ако бидат.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Само се добри
Кака Пато Бекам Малдини Амброзини и замброта до некаде
Абе зезаш... Замброта не е до некаде, он е за никаде, многу повеќе очекував од него ама слабо, повеќе ми се допаѓа коа игра Фламини десен бек него Замброта ама ај...
Инаку Бекам не го ни рачунам за играч на Милан... ми доаѓа ко помошничка на Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom