Ајде ајдеее да видиме до каде можеме да потонеме! Јас мислам до земја, до дното!!!!
Јас прв би ги свиркал на секоја утакмица Берлускони и Галијани, алоо најдобриот играч моментално на светов на таа позиција и на тоа годиште го дадовме за да го чуваме Сидорф дедото и остала багра бездушна.
За кого бе Феномен, Марига?!?! Браво бравоо ајде ако не да одиме на шопинг во Пескара или во Про Сестиа за да купиме играч.
Хамшик е далеку од квалитетот на Гуркуф, он е повеќе како Есиен или Камбиасо.
Гуркуф имаше префинета техника, око за асистенција, дриблинг и уште многу.
А за тоа дека Милан не е крив што он одлучил да остане таму ке си го прашам овој у гакиве мои.
Сигурно ако му ветиле место во тимот а не греење клупа или такво нешто слично немало да го смени Милан со Бордо.
Али пак стара песна сите си ги работат своите интереси, Интер си купува играчи, Јувентус исто така и играчи и тренери си менува и тоа вродува со плод, а ние само си одлагаме ај не денес ај следната недела ке одлучиме ај чекај сеа ова ај да помислиме уште малце и оп папала маца.
Јувентус беа во иста ситуација како нас незадоволни од тренерот со заостанување зад нас ама имаа муда и го сменија во клучниот момент од сезоната и тоа им вроди со плод, а ние како пички најголеми си седиме со прстот во уста.
Секој што ке каже поинаку од ова, самиот си знае дека е...:kesa::kesa:
Играчите бегаат од Милан како да е Милано, навивачите ја исвиркуваат најголемата икона на клубот, имаме само еден дерби дуел земено сезонава, ризикуваме да играме квалификации како најголеми пацери, претседателот изјавува дека нема да троши пари и дека не му треба ремонт на тимот, а од Марс се гледа дека и тоа како е потребен, па ај некој нека ми каже како да ми биде сеедно и дали клубот не е во најголема криза!!!