Момшак ти реприза си гледал од некоја друга утакмица!!Што убаа атмосфера имавте пред оваа утакмица, ќе се шишавте едно друго ... ама изглеа нешишани ќе останете на крај
П.С. Искрено Милан заслужи да тепа, ама Јуве се извлекоа, како со Интер во Торино, така и сега, среќа.
Да, од Цитадела - Јуве од пред две години :smir:Момшак ти реприза си гледал од некоја друга утакмица!!
Знаење немате за разлика од Интер ...АБЕ МИЛАН СЕКОГАШ ЗАСЛУЖУВА ДА ПОБЕДИ ПА НА КРАЈОТ ПА КЕ ИЗЛЕЗЕ НЕКОЈ МАЛЕР ТАА СЕЗОНА СТВАРНО НЕМАМЕ СРЕКА ЗА РАЗЛИКА ОД ИНТЕР,
А што очекуваш од него да направи кога го страва у 88 минута, да направи чуда, па човекот нема ни време да влезе у ритам, да фати темпо, а греота е таков играч да грее клупа.Абе члену, што си запнал Роналдињо па Роналдињо? Гледаш дека чоекот не сака да трча? Имаше прилика да повлече контра, ама се закопа типот (а немаше ни 5 мин како влезе). Амброзини пресече многу топки....многу повеќе од Роналдињо за целата своја кариера.
Почнаа да ме нервираат веќе до додавањата....многу малце шутеви надвор од 16-ик имаме, а имаа прилика за шутеви и Бекам и Пирло и Сидорф (да му ебам шутот непрецизен).
Секоја чест за Фламини, Малдини и Сенди.
Абе не е до малерите, кога ќе ви стане јасно дека е до КАРЛО.АБЕ МИЛАН СЕКОГАШ ЗАСЛУЖУВА ДА ПОБЕДИ ПА НА КРАЈОТ ПА КЕ ИЗЛЕЗЕ НЕКОЈ МАЛЕР ТАА СЕЗОНА СТВАРНО НЕМАМЕ СРЕКА ЗА РАЗЛИКА ОД ИНТЕР,
Аееее ме заеба.. Брао брао!!Да, од Цитадела - Јуве од пред две години :smir:
Ама и друго нешто немат!!Знаење немате за разлика од Интер ...
Фламини? Да не беше тој поштено ке си попиевме 2 гола повеќе. Со пожртвувани клизачи ги среди ударите. Според мене најдобар на натпреварот.А што очекуваш од него да направи кога го страва у 88 минута, да направи чуда, па човекот нема ни време да влезе у ритам, да фати темпо, а греота е таков играч да грее клупа.
Ај сеа да не отвараме тема за Амброзини, и не го споредувај со Роналдињо.
И едно прашање за тебе: Фламини?
Абе не е до малерите, кога ќе ви стане јасно дека е до КАРЛО.
Браво за тебе. Ако ти тактичките грешки на Карло ги споредуваш со глобалната криза и Сведмилк, братче, тебе местото не ти е на форумов, подобро иди и барај работа у влада или у министерство за финасии.А да. Анџелоти е крив за глобалната криза и падот на Сведмилк.
Ок, очигледно не знаеш дека за да повлечеш контра во 88-ма минута предност е кога си тазе влезен во игра. Да беше Рони стартер до полувреме ќе почнеше да лежи.А што очекуваш од него да направи кога го страва у 88 минута, да направи чуда, па човекот нема ни време да влезе у ритам, да фати темпо, а греота е таков играч да грее клупа.
Ај сеа да не отвараме тема за Амброзини, и не го споредувај со Роналдињо.
И едно прашање за тебе: Фламини?
Абе не е до малерите, кога ќе ви стане јасно дека е до КАРЛО.
Ја сакам да кажам, дека подобро е да игра Пато или Рони, место Амбро, сп што би добиле поофанзивна формација. Тгаш би играле со 2 напаѓача.Ок, очигледно не знаеш дека за да повлечеш контра во 88-ма минута предност е кога си тазе влезен во игра. Да беше Рони стартер до полувреме ќе почнеше да лежи.
Што не е јасно за Амброзини и посебно за Фламини?
Ти спомна дека беше подобро да играше Рони наместо Амро, а овде викаш да не ги споредувам? Па објасни ми со кое право тогаш ти ги споредуваш бе!
За тоа можда не е, ама за ставање двајца ниски дефанзивци наспроти двајца високи напаѓачи е.А да. Анџелоти е крив за глобалната криза и падот на Сведмилк.
Ти имаш парламентарен ник не јас. :smir:Браво за тебе. Ако ти тактичките грешки на Карло ги споредуваш со глобалната криза и Сведмилк, братче, тебе местото не ти е на форумов, подобро иди и барај работа у влада или у министерство за финасии.