Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.994
Не, нененененене не беше офсајд 100 % чисто голче беше браво и за Пато и за Бекам
Ај коа ќе ја има снимката на интернет ќе проверам, ама од таа една репетиција што ја даваа на преносот, мислам дека имаше офсајд. Мал, но сепак го имаше.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Да...играме некако споро со многу грешки во додавањата...Мора да се игра посигурно во второ полувреме и да даеме уште барем 1 гол и се ќе биде добро.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Пато е топ утакмицава, дечково полека полека станува гол машина:)
Играме некако многу позиционо со малку трчање тоа не ми се свиѓа, премногу споро ги градиме нападите.
Не беше баш топ сега на крајов од прво полувреме ко го даде голов малце играше поубо, од 35 минута можда.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ептен ќе ми биде криво ако Бекам се врати во Америка.Заслужува да остане во Милан до Јули и заедно да си ја прослават титулата во Серија А и Куп Уефа.Се надевам дека до утре попладне кога завршува преодниот рок Галакси ќе попуштат и ќе ја прифанат понудата на Милан

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Пато и Абиати стануват кључни играчи за Милан...

Mалце беше досадно прво полувреме ама како и да е водимо 0-1 а ништо не изивравмо во прво, така да во второ очекувам добра игра од Милан и уште 1-2 гола, зависи како ќе играат. Пато не го коментирам дека ќе треба секогаш да викам браво Пато :)

... а и ми се свиѓа одбраната со Сендерос и Бонера :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ај коа ќе ја има снимката на интернет ќе проверам, ама од таа една репетиција што ја даваа на преносот, мислам дека имаше офсајд. Мал, но сепак го имаше.
Абе сега то не е битно шо сакка нека биди, битно е дека судиите ништо не прокоментираја :pos2:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
сега се навлажни жената на Пато :))) , ај во второ полувреме никако дефанзивно, т.е. како што велат... нападот е најдобра одбрана, тоа и треба да го направиме
Неделава раскинале инаку :)

Така да голов најмалку е за неа :icon_lol:

Инаку јас не сум задоволна од играва воопшто.
Лацио играат брза игра, ние успани сме.
Направивме милион грешки.
Пирло грешка до грешка. Амброзини ги испотепа сите аман што ли игра.

Ај се надевам подобро второ полувреме :smir:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Пато и Абиати стануват кључни играчи за Милан...

Mалце беше досадно прво полувреме ама како и да е водимо 0-1 а ништо не изивравмо во прво, така да во второ очекувам добра игра од Милан и уште 1-2 гола, зависи како ќе играат. Пато не го коментирам дека ќе треба секогаш да викам браво Пато :)

... а и ми се свиѓа одбраната со Сендерос и Бонера :)

им треба поголема константност... оти сеуште мислам дека не се целосно подготвени

Неделава раскинале инаку :)

Така да голов најмалку е за неа :icon_lol:
баш затоа го пишав тоа, сега сигурно и е жал за тоа и се навлажнила :))) (од очите нормално :icon_mrgr )

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Во моментот кога Бекам ја примаше топката,Пато беше во офсајд,ама Бекам ја прими топката...А после тоа,Пато беше зад топката пред Бекам да му додаде,значи немаше офсајд.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Не, нененененене не беше офсајд 100 % чисто голче беше браво и за Пато и за Бекам
Е беше офсајд :)
Види снимка ќе видиш дека со едната нога Сидорф беше во офсајд, ама гајле ми е важно си водимо, штом може играч на Јуве да ја извади топката од аут и да не судат аут зошто тогаш нас да ни судат офсајд.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.994
Во моментот кога Бекам ја примаше топката,Пато беше во офсајд,ама Бекам ја прими топката...А после тоа,Пато беше зад топката пред Бекам да му додаде,значи немаше офсајд.
Во моментот кога Бекам ја прими топката, и двајцата беа во офсајд. А во случај Бекам да не бил, туку само Пато, тоа е пасивен офсајд кој се свири доколку тоа влијае подоцна во акцијата, т.е. ако тој играч ја прими топката, како што беше во овој случај.

Али како што реков, ќе ги почекаме снимките.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Другар абе Бекам беше у офсајд коа ја примаше не Пато
и глеј те сега ќе влезе и Дида да бранат заедно со абијати лоол :pos2:
А свака час за Абиати дечкото е ѕвериште што се фати !

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Е беше офсајд :)
Види снимка ќе видиш дека со едната нога Сидорф беше во офсајд, ама гајле ми е важно си водимо, штом може играч на Јуве да ја извади топката од аут и да не судат аут зошто тогаш нас да ни судат офсајд.
Да.. Ама голот Јуве го постигна по 1 минута покасно, а не во истиот напад..

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Се ближиме кон 2 место:vozbud:

Паткава е ѕверче..голчиња скоро на секој натпревар

и да...
многу закон поздрав имаат Кака и Амброзини:pipi: