галиани изјави дека со парите на кака нема да се купат играчи (ова сначи дека го продал) зашто клубот многу должи
па и една валенсиа должи па не ни мисли да ги продава давид вила и силва море гомнар галиани :nenene::nenene::nenene:
Ovaj klub i ovaj uprave zaslužuje poštovanje i ljubav od navijača", rekao Radio Monte Carlo-ova večer.
"I don't know what Kaka will do, but as for me, I slept very badly last night. I have the same feelings as the fans, but being the general manager of Milan, I have to rev up my reasoning too.
"Ne znam što će učiniti Kaka, ali kao za mene, sam jako loše spavala sinoć. Imam iste osjećaje kao i obožavatelje, ali budući da je generalni direktor Milana, Imam to rev up moj rezon previše.
"We'll see what happens. I can confirm absolutely nothing has been signed, not by us and not by the player. He is still absolutely a Milan player.
"Mi ćemo vidjeti što se događa. Ja apsolutno ništa ne može potvrditi je potpisan, a ne od nas, a ne igrača. On je još uvijek apsolutno jedan igrač Milana.
"I am, however, unable to make predictions. Kaka has done a great deal in these years, he is a real champion who has won everything.
"Ja sam, međutim, ne možemo učiniti predviđanja. Kaka je učinio veliki posao u tim godinama, on je pravi prvak koji je osvojio sve.
"I am struggling to understand the way the fans are protesting against an administration that has taken Milan from the edge of bankruptcy to the top of the world."
"Ja sam bore razumjeti način na koji su obožavatelji protestirajući protiv uprave da je poduzela Milan od ruba bankrota na vrhu svijeta."
The AC general manager has also said that he feels Kaka should move to City in order to clear the Milan club of its debts.
The AC generalni direktor je također rekao da se osjeća Kaka on bi trebao pomaknuti na Grad kako bi se brisanje Milan klub svojih
:nesum: