Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Добро да не се расправаме кај ке игра, сега ние тим сме овде ке навиваме а не да се караме, срамота е.
п.с. сепак му верувам на Миланез зш така ми одговара не ми е сигурен Бекам ццц..

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Партали ке ги напрајме брат иако не сакав баш Бекам да влезит ама ај можи ке помогнит.. А патем да прашам напат ке е Бекам??
Не, како замена на Абиати го зедовме.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Море ако ни тргит убо со Бекам не го даваме хахаха. А колку време ке игра сега Бекам
Па мислам дека рече дека ке игра дур не наполни 31 година.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Аман бе Аеродром ме уплаши со сликава. Мислев нешто лошо му се десило што вака на голема слика го има (како ин мемориам).

Иначе добра вест. Ке ни биде претерано потребен во најбрзо време. Што побргу само.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Да се врати Неста друга песна ќе се пее:smir:...недостасува и тоа бајаги.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Аман бе Аеродром ме уплаши со сликава. Мислев нешто лошо му се десило што вака на голема слика го има (како ин мемориам).

Иначе добра вест. Ке ни биде претерано потребен во најбрзо време. Што побргу само.

Taa ја најдов јебига:):) Читав дека Неста имал прегледи и се опоравувал во Мајами и се чуствувал после долго време спремен да заигра...ќе видиме што ќе се оствари ама мислам дека од Февруари ќе го имаме во состав мајсторот во дефанзивата:toe:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Taa ја најдов јебига:):) Читав дека Неста имал прегледи и се опоравувал во Мајами и се чуствувал после долго време спремен да заигра...ќе видиме што ќе се оствари ама мислам дека од Февруари ќе го имаме во состав мајсторот во дефанзивата:toe:
JEEEE:vozbud: штo само значи неста за анс во одбрана е тамам февруари ако се врати баш во најзначајниот делкога треба да се крши предноста од интер и јуве ајде е дур сега сум маллце пооптимистички расположен само да е ова вистина!

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Види бе, на Галијани му дошол умот.

"Апсолутно нема никаква вистина во пишувањата дека Канаваро ќе дојде во јануари" - демантира потпретседателот на Милан, Адриано Галијани.
"Ние веќе купивме одличен централен дефанзивец, тоа е Тиаго Силва, кој ќе игра со нас од јули".
"Во потрага сме по фудбалер кој може да игра на левата бековска позиција исто добро како и на централната, во спротивно нема да купуваме" - изјави Галијани.
Подобриме сме од Интер и Јуве:eek:jea:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Добро,важно Галјани со изјавата потврдува дека ќе купуваат играч и го стеснува изборот колку-толку...:) А Неста камо да се врати во фебруари,ама не знам зошто јас не верувам.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Епа кога Галијани рече бек кој игра лево и во центар може да се даде предлог кој ке биде или пак некоја желба. Јас мислам дека ке биде Галас. Вие?

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Не бе галас уште тој ни треба незнам зашто толку паничи за лево кога го имаме јанкуловски антонини (замброта кој поприродно му е десно) па и малдини треба само еден централен малце подобар а по можност и помлад и више да видиме што знае овој сендерос! А да и за нова година желба ќе ми биде неста да се врати во февруари ама по можност до 10ти :pos2:

Ф

Фил Ајви

Гостин
А Неста камо да се врати во фебруари,ама не знам зошто јас не верувам.
И да се врати кој знае дали ке биде истиот во одбранбените дуели. Се плашам дека ке биде нешто слично како со Шева, но се надевам дека грешам.

Миланез' дај уше некој сајт :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom