Море ако ни тргит убо со Бекам не го даваме хахаха. А колку време ке игра сега БекамНе, како замена на Абиати го зедовме.
Не, како замена на Абиати го зедовме.Партали ке ги напрајме брат иако не сакав баш Бекам да влезит ама ај можи ке помогнит.. А патем да прашам напат ке е Бекам??
Па мислам дека рече дека ке игра дур не наполни 31 година.Море ако ни тргит убо со Бекам не го даваме хахаха. А колку време ке игра сега Бекам
А има 30 и 10 месеци ??Па мислам дека рече дека ке игра дур не наполни 31 година.
Аман бе Аеродром ме уплаши со сликава. Мислев нешто лошо му се десило што вака на голема слика го има (како ин мемориам).
Иначе добра вест. Ке ни биде претерано потребен во најбрзо време. Што побргу само.
JEEEE штo само значи неста за анс во одбрана е тамам февруари ако се врати баш во најзначајниот делкога треба да се крши предноста од интер и јуве ајде е дур сега сум маллце пооптимистички расположен само да е ова вистина!Taa ја најдов јебига Читав дека Неста имал прегледи и се опоравувал во Мајами и се чуствувал после долго време спремен да заигра...ќе видиме што ќе се оствари ама мислам дека од Февруари ќе го имаме во состав мајсторот во дефанзивата
Подобриме сме од Интер и Јувеjea:"Апсолутно нема никаква вистина во пишувањата дека Канаваро ќе дојде во јануари" - демантира потпретседателот на Милан, Адриано Галијани.
"Ние веќе купивме одличен централен дефанзивец, тоа е Тиаго Силва, кој ќе игра со нас од јули".
"Во потрага сме по фудбалер кој може да игра на левата бековска позиција исто добро како и на централната, во спротивно нема да купуваме" - изјави Галијани.
И да се врати кој знае дали ке биде истиот во одбранбените дуели. Се плашам дека ке биде нешто слично како со Шева, но се надевам дека грешам.А Неста камо да се врати во фебруари,ама не знам зошто јас не верувам.