Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Јанкуловски денес се покажа подобар во средина од некои играчи кои цело време играат на таа позиција
пријатно сум изненаден од него
а Пато и Кака беа расположени за кршење кичми денеска
одбранава стандардно несигурна но среќа не примивме гол

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
1:0,како така битно тепамевме.Боље вака одколку да дадеме 3 а да примиме 2 гола!

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Значи преку куро ми е од вакви натпревари. Добро како можи вакви некој анонимни голмани секогаш меч на животот да му е против Милан. Па и промашување шанси значи не ми се верва колку немаме среќа, ко да ја потроше Милан среќата пред 3-4 години со голојте во 90.

И незнам шо плачите за замените на Анчелоти, единствена логична замена беше Јанкуловски во среден ред да премини друг офанзивен играч немаме.

Таман реков ќе вриштам оти немаме среќа и ко за инает во последна минута ме денамтираше судијата. Голема среќа имавме на крајот шо не досуди пенал по играта со рака на Каладзе, имаше полно право јас мислам. Не сум сигурен дали пресудно беше тоа што Замброта играше со топката или едноставно не му се свиреше пенал за пацерски и пичкарски тим ко Катанија шо не излезе од својата половина.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
[zEUs];1959690 напиша:
Честитки за победата а и честитики за Шева за голот, конечно и тој да даде гол..:helou:
Голот му е запишан на Кака иако можда беше автогол...Шева му отвори малце простор после корнерот на Пато.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.520
Поени од реакции
5.514
Незнам што да кажем за играва, не е онаа која ја посакувам сепак победивме.
Кога влезе Фавали му набројав се по список и него и на Анчелоти ама по победава ќе заборавам на глупостите што ги прави Анчелоти (што го пика Фавали)

Емерсон се повреди, Гатузо доби жолт значи нема да игра против Јуве :mad:

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Гaтузо нема да игра против Јуве:nerv:

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Шева најверојатно не ја ни допре топката
Кака шутна а одбрамбениот малку и го смени правецот

и навистина ми е жал за Гатузо што нема да игра против Јуве (без веза жолт)
најмотиватор на екипата

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
честито победа миланези:vozbud:

еве слики од натпреваров

зверчето :pipi:браво за голот

росоњерските ѕверови
ах колку си се сакаат:pipi:

Mike Tyson

Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Зашто секогаш не ја фура формацијава.Мислам дека полесно се игра вака во нападот.Нема гушење барем јас така приметив.Рони секако е солиден играч,многу придонесува за тимот но мора да проба да го игра на друга позиција.Кака е многу поопасен на неговата стандардна.Мислам дека добро би било како лани формацијата но наместо Сидорф да го игра Рони.Или пак со еден дефанзивен среден играч(Гатузо) и 2јца напаѓачи.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
честитки за победата :pipi:

Иако немавме среќа. Колку само промашувања имавме :nesvest:
Али 3 поени си се запишани.

Е сега идниот викенд ќе е интересно :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.645
Поени од реакции
48.624
Ова беше врв,се сум виде ама против некој како Катанија да играш со 6 дефанзивци е невидено.
Иначе си одиграа солидно соодветно на прoтвникот,поготово напаѓачката тројка со акцент на Пато што одлепи,шансите не се искористија среќа немаше баш,тоа е :P.
Али да збориме реално,со оваа игра од Торино ќе си идеме ебани како плавушата од црниот батко.. :)

Mike Tyson

Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Ова беше врв,се сум виде ама против некој како Катанија да играш со 6 дефанзивци е невидено.
Иначе си одиграа солидно поготово соодветно на притвникот,напаѓачката тројка со акцент на Пато што одлепи,шансите не се искористија среќа немаше баш тоа е :P.
Али да збориме реално,со оваа игра од Торино ќе си идеме ебани како плавушата од црниот батко.. :)
Мислиш дека играчиве ке бидат исто мотивирани за против Јуве и за против Катанија?Ма дај Пејо,ке ги згазиме тие Јуве бе.

Само и јас се чудам како може овие неписмени голмани секогаш животната партија да ја даваат против Милан,не се нормални луѓето.Тој од Џенова се дупна од бранење,тој од Болоња исто така.Да не зборам за тој мрфутот од Палермо

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.272
Поени од реакции
8.407
Тапа 1-0 пак до кога вака ама ај 3 бода 3 ама што ќе се десеше да свирнеше судијава пенал во последни минути цццц ај надежни сме јанкуловски се што ќе дојдеше до него шутираше ич не беше тимнски играч кака беше онака добар не е она што знае да биде одбрана мнгу панично каладзе и малдини иако имаше една добра интервенција на малдини следната утакмица мисалам дека ќе треба дида да бррани незз зашто ама некако ми е боље од абиатигатузо едонставно незнам што да кажам он е единствениот што ми влева надеж дека милан ќе успее фламини цврсто како што сме навикнати од него емерсон:nenene: ова несмее да му се повтори на Анчелоти пато добар беше многу подобро издание од некои претходни натпревари а шева мислам дека засллужува 1ва постава да игра и понатака во секој случај Победа си е победа и нека ни е честито

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom