Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.664
Поени од реакции
48.751
знам знам...тоа шо се грци додатно нервира :):)

аее бар Карагунис си го видивте шокур :P

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
за твоја несреќа нема. уствари тоа и не е така лошо сега имате повеќе шанси да го освоите

Да де како првава утакмица коа не тепавте ми текнува Роналдињо убав гол ни даде:helou:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.400
Поени од реакции
1.825
Ја гледам Бордо и Челзи и неможам да му се изначудам на човекот Јоан Гуркуф. Дечкото прави партали и со право можам да кажам дека е новиот Зидан. Мора под итно да го вратиме. Сака да се докажува против големите клубови а тоа може да го прави само во Милан.
Зидан се прослави во Јуве и Реал (лига многу потешка од Француската), ве молам внимавајте кого споредувате со него, сепак се работи за Зидан, поим, легенда, нешто како Шумахер или Џордан. Зизу беше далеку пред сите кога беше во топ форма, а играше во Италија и Шпанија.....Гуркуф е далеку пред сите во Бордо....правете разлика.
Кога ќе игра вака во Милан, Реал, Манчестер, Барса...... тогаш може да го споредувате со Зидан.

Иначе игра на иста позиција како и Кака и Сидорф....значи има иднина за него во тимот одкога ќе се пензионира Сидорф.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Да де како првава утакмица коа не тепавте ми текнува Роналдињо убав гол ни даде:helou:
Не му текнува батали тоа...утре да си ја пецкаме на некоја страна на нет Милан:tv:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Ќе ви ја даваат некаде на ТВ, или да ви дадам линкови за гледање ? :)

П.С. очекувам победа, по двата нерешени во Италија.

Член од
19 ноември 2008
Мислења
32
Поени од реакции
0
за твоја несреќа нема. уствари тоа и не е така лошо сега имате повеќе шанси да го освоите
Ne objasnuvaj koj sto moze da osovi. Milan liga na sampioni ima osvoeno 7 tituli a inter ima 2 mizerni sto ako ne osvojat za 2-3 godini uste edna I ZVEZDA KE GI STIGNE :baeh: interasi samo kur moze da pusite i da :drk: na toa MILAN STO IMA OSVOENO!!!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.515
Гуркуф ако не се лажам доби доста минутажа лани во Милан на почетокот на сезоната.Сеа дечкото што беше исплашен што си шибаше автоголови не сум јас крив.Едноставно преголем товар беше тоа за него.А зашто си сигурен дека Гуркуф ке се врати?
Сакаш да се кладиме дека Гуркуф нема да игра за Милан наредната сезона?
Епа се лажеш...
Гуркуф добиваше шанса во сериа А само од клупата и многу ретко обично кога Кака не играше (па сеа ти види колку натпревари не играл Кака)..
Памтим Сидорф не играше Броки го ставаше а Гуркуф на клупа...
Тоа со автоголот што го даде он најмалце беше крив, топката несреќно се одби до него.
Добиваше шанса само во купот на италија...
Ако го сметаш ти тоа за добра минутажа тогаш се лажеш

Да во право е...
Абе ајде како незаменлив, дал 7 гола сезонава и сеа одма незаменлив...
Се гледа во Милан кои се незаменливи Неста, Гатузо, Пирло и Кака

подобро сидорф одколку бекам да игра за мене ама мислам дека сидорф уште сезонава и во ајакс негова замена гуркуф..а галијани изјави дека ќе нема засилувања во јануари.
И што ќе ни е Гуркуф ?
Пак нема да добива минутажа ќе го пика Анчелоти по купови и пак ќе си пропадне, најубаво нека си остане во Бордо (само ако е глуп ќе се врати во Милан).
И онака нема место за него во Милан па и Сидорф да замине.

Ќе ви ја даваат некаде на ТВ, или да ви дадам линкови за гледање ? :)

П.С. очекувам победа, по двата нерешени во Италија.
Ќе ја има на СуперСпорт како и секогаш...

Инаку вечер сум задоволен и од Х
Со победа презадоволен а со пораз незадоволен :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Да во право е...
Абе ајде како незаменлив, дал 7 гола сезонава и сеа одма незаменлив...
Се гледа во Милан кои се незаменливи Неста, Гатузо, Пирло и Кака

да ... и јас истово го помислив кога го прочитав тоа, има време да докаже дека е незаменлив

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Инаку Анчелоти сабајле изјавил дека за денешниот натпревар прави мали промени и ќе одмараат голем број на фудбалери. Поради згуснатиот натпревар и поради тоа што во недела ги очекува значаен натпревар во калчото со Палермо некои одлични фудбалери вечер ќе бидат резерви.

Против Портсмунд ќе играат Кака, Гатузо, Емерсон, Фламини, Замброта, Сеендерос, Антонини и како напаѓачи Инзаги и Шева секако прво едниот после со замена другиот. И веројатно Малдини и Аброзини ќе играат.
Додека на клупата ќе седат Роналдињо, Пато, Сидорф, Пирло, Каладзе, Бонера и Калач.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
На овај му се бега - линк

А за Роналдињо цело време мислев дека сум пишал - "е важен играч за Милан"
Токму така Неста, Пирло, Гатузо, Кака се ѕверовите во Милан.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Pozdrav do site navivaci na MIlan. Dokolku Juventus ne uspee da ja osvoi titulata, vie ste mi prvi favoriti. Milan otsekogas ja imale mojata pocit za razlika od nekoi drugi rivalski klubovi. Respect.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Pozdrav do site navivaci na MIlan. Dokolku Juventus ne uspee da ja osvoi titulata, vie ste mi prvi favoriti. Milan otsekogas ja imale mojata pocit za razlika od nekoi drugi rivalski klubovi. Respect.
шо бе за панатинаикос навиваш ?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
На овај му се бега - линк

А за Роналдињо цело време мислев дека сум пишал - "е важен играч за Милан"
Токму така Неста, Пирло, Гатузо, Кака се ѕверовите во Милан.
секакви изјави..

а ако не гуркуф кој ќе игра?анчелоти никогаш не игра со 2 напаѓачи..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom