за твоја несреќа нема. уствари тоа и не е така лошо сега имате повеќе шанси да го освоите
Зидан се прослави во Јуве и Реал (лига многу потешка од Француската), ве молам внимавајте кого споредувате со него, сепак се работи за Зидан, поим, легенда, нешто како Шумахер или Џордан. Зизу беше далеку пред сите кога беше во топ форма, а играше во Италија и Шпанија.....Гуркуф е далеку пред сите во Бордо....правете разлика.Ја гледам Бордо и Челзи и неможам да му се изначудам на човекот Јоан Гуркуф. Дечкото прави партали и со право можам да кажам дека е новиот Зидан. Мора под итно да го вратиме. Сака да се докажува против големите клубови а тоа може да го прави само во Милан.
Не му текнува батали тоа...утре да си ја пецкаме на некоја страна на нет Милан:tv:Да де како првава утакмица коа не тепавте ми текнува Роналдињо убав гол ни даде:helou:
дај за секој случај :smir:Ќе ви ја даваат некаде на ТВ, или да ви дадам линкови за гледање ?
П.С. очекувам победа, по двата нерешени во Италија.
Ne objasnuvaj koj sto moze da osovi. Milan liga na sampioni ima osvoeno 7 tituli a inter ima 2 mizerni sto ako ne osvojat za 2-3 godini uste edna I ZVEZDA KE GI STIGNE :baeh: interasi samo kur moze da pusite i da na toa MILAN STO IMA OSVOENO!!!за твоја несреќа нема. уствари тоа и не е така лошо сега имате повеќе шанси да го освоите
Епа се лажеш...Гуркуф ако не се лажам доби доста минутажа лани во Милан на почетокот на сезоната.Сеа дечкото што беше исплашен што си шибаше автоголови не сум јас крив.Едноставно преголем товар беше тоа за него.А зашто си сигурен дека Гуркуф ке се врати?
Сакаш да се кладиме дека Гуркуф нема да игра за Милан наредната сезона?
Да во право е...
И што ќе ни е Гуркуф ?подобро сидорф одколку бекам да игра за мене ама мислам дека сидорф уште сезонава и во ајакс негова замена гуркуф..а галијани изјави дека ќе нема засилувања во јануари.
Ќе ја има на СуперСпорт како и секогаш...Ќе ви ја даваат некаде на ТВ, или да ви дадам линкови за гледање ?
П.С. очекувам победа, по двата нерешени во Италија.
Да во право е...
Абе ајде како незаменлив, дал 7 гола сезонава и сеа одма незаменлив...
Се гледа во Милан кои се незаменливи Неста, Гатузо, Пирло и Кака
шо бе за панатинаикос навиваш ?Pozdrav do site navivaci na MIlan. Dokolku Juventus ne uspee da ja osvoi titulata, vie ste mi prvi favoriti. Milan otsekogas ja imale mojata pocit za razlika od nekoi drugi rivalski klubovi. Respect.
секакви изјави..На овај му се бега - линк
А за Роналдињо цело време мислев дека сум пишал - "е важен играч за Милан"
Токму така Неста, Пирло, Гатузо, Кака се ѕверовите во Милан.