Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а шо му е на него?? ајде кажи побрзо спремни ми се црните пантолони и кошуља да ги турам на мене :):)

Сидорф на раат....битен е поише од што може да покаже обичен тв пренос,утакмиците кога он не се изнаигрувал на терен и кога бил затваран се обично тие што на крај и ги немаме добиено.
Мајстор за контрола на топка солиден(не моменти исфорсиран друблинг) и прегледност на терен невероатна башка дифтарски шут.

мора нешто да се прави за гуркуф маестрален е човекот

Не...туку сакам на еден барем нешто од тоа да направи...ти ги наброи неговите квалитети,и јас ги знам,ама кажи ми што од тоа виде сезонава? Не може по секоја цена да игра..Коа ќе видиш дека нешто не штима,менувај,така?

Ти очигледно не го гледаш фудбалот како што треба. Уствари кога ќе сфатиш повеќе работи, тогаш ќе можеме да си помуабетиме. Вака со едно исто, џабе е.

Ако јас не сум го гледал црниот како игра, тогаш незнам.
Сфати, црниот ќе игра прва постава се додека има договор со Милан.

Поздрав, немам време за празни муабети.

а шо му е на него?? ајде кажи побрзо спремни ми се црните пантолони и кошуља да ги турам на мене :):)

Сидорф на раат....битен е поише од што може да покаже обичен тв пренос,утакмиците кога он не се изнаигрувал на терен и кога бил затваран се обично тие што на крај и ги немаме добиено.
Мајстор за контрола на топка солиден(не моменти исфорсиран друблинг) и прегледност на терен невероатна башка дифтарски шут.

И јас се сложувам со ова...никогаш не сум се сомневал во квалитетите на Сидорф,ама сезонава досега не покажа ништо.И затоа мислам дека не треба толку да се форсира.Можда кога на негово место би играл некој друг,би бил бољи,и Милан би играл подобро.А не знаеме затоа што не е пробано.Ептен се форсира:ај оваа утакмица ќе растури,после,ај можда оваа ќе шутне некоја,и нормално дека на една од 4 ќе му тргне ( коа се работи за таков играч).А нема решение кога не му оди..Тоа ми е зборот.
Квалитет си е едно,а форма е друго...Факт е дека Сидорф не покажа ништо досега сезонава...

Ти очигледно не го гледаш фудбалот како што треба. Уствари кога ќе сфатиш повеќе работи, тогаш ќе можеме да си помуабетиме. Вака со едно исто, џабе е.

Ако јас не сум го гледал црниот како игра, тогаш незнам.
Сфати, црниот ќе игра прва постава се додека има договор со Милан.

Поздрав, немам време за празни муабети.

Добро тогаш голем фудбалски гледачу и разбирачу!!!
Ама очигледно немаш одговор на прашањата што ти ги поставив....не ми одговори. И ти се едно исто ми збориш:Имал квалитети,бил важен за Милан,па јас тоа го знам,и друг ми беше муабетот,тоа беше мое мислење,фала што проба да ме просветлиш.Остани си со сцоето големо фудбалско знаење и разбирање,а јас ќе мислам и ќе гледам фудбал како сакам...:toe:

Јасно ми е што мислиш,ама неговата улога од лани како условно втор најбитен на терен ја превзема Роналдињо годинава,затоа е и така неекспониран и подефанзивно малце игра без многу излети пред шеснаесетник.

Ти смета неефикасност јасно и мене по малце ама Милан никогаш и не играл изразито напаѓачки фудбал.Голови од напаѓачи не паѓаат воглавно пошто нема установено стандарден напаѓач,него се фура некоја ротација кој чат пат носи ефискасност а најчесто носи само поволен резултат.
Башка онака трезно размислено,формација со Кака Роналдињо и два напаѓача е пренавална за многу понапаѓачки тимови а камо ли за Милан.

Јасно ми е што мислиш,ама неговата улога од лани како условно втор најбитен на терен ја превзема Роналдињо годинава,затоа е и така неекспониран и подефанзивно малце игра без многу излети пред шеснаесетник.

Ти смета неефикасност јасно и мене по малце ама Милан никогаш и не играл изразито напаѓачки фудбал.Голови од напаѓачи не паѓаат воглавно пошто нема установено стандарден напаѓач,него се фура некоја ротација кој чат пат носи ефискасност а најчесто носи само поволен резултат.
Башка онака трезно размислено,формација со Кака Роналдињо и два напаѓача е пренавална за многу понапаѓачки тимови а камо ли за Милан.
Скроз се согласувам....затоа и пред некој ден напишав дека ваквата неефикасна игра може да е резултат на тоа што воопшто нема установено прв тим,а камо ли прв напаѓач,има ротации.
И кога би играле Кака и Дињо заедно(како што играат) автоматски Сидорф треба да игра поназад,а тој на таа позиција не се снајде....
И затоа реков дека не треба толку да се форсира,треба да се проба нешто друго...

Ја гледам Бордо и Челзи и неможам да му се изначудам на човекот Јоан Гуркуф. Дечкото прави партали и со право можам да кажам дека е новиот Зидан. Мора под итно да го вратиме. Сака да се докажува против големите клубови а тоа може да го прави само во Милан.

Интер е речиси пласиран. :helou:
Не е речиси туку е ПЛАСИРАН!
Следно коло играат Вердер - Интер и Панатинаикос - Анортозис.
Интер имат 8 бода, Панатинаикос 7, Анортозис 6 и Вердер 4.
Според сите математики, Интер е пласиран.

П.С. Да не одам целосно оф топик, ќе ви посакам среќа утре во КУПОТ НА УЕФА :helou:!

Финале куп уефа ќе играме со нашите комшии од милано:toe::helou:

за твоја несреќа нема. уствари тоа и не е така лошо сега имате повеќе шанси да го освоите

хаха ова го темелиш на фактот што не тепaвте годинава или онака.... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom