Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 октомври 2008
Мислења
168
Поени од реакции
1
да сите освен јанкуловски малдини и бориело ( неста се знае дека не )

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Лани Сидорф беше главен играч во Милан.
Годинава игра солидно,една или две утакмици потфрли како и останатиот дел од Милан.Едноставно човекот има нешто што другите го немаат.Перфектен шут,дриблинг 1 на 1,градење на топка,асистенции.Што повеќе сакате од еден играч од средината?
а бе сеедорф спорет мене е еден од топ 5 играчи во светот незнам сашто толку прашина околу нековите квалитети кога цела европа знае за него па ретко има играч со 3 шапмионски титули во европа и тоа со разни тима па ја не гледам некоја слаба страна кај него техника како никој во милан шут да па не знам сто треба да има еден добар играч :helou:
Абе луѓе не ме разбирате...јас не реков дека Сидорф нема квалитети,да ги немаше не ќе беше во Милан и нема да имаше титули со 3 различни тима...ама тоа не значи дека по секоја цена треба да игра...форма си е форма,години си се години,не треба да се форсира... Еве на пример лани додека Сидорф ја градеше топката,Гуркуф седеше на клупа(отиде во Бордо и експлодира...) сега додека Сидорф дрибла по страна некој седи на клупа...Од каде знаете дека коа би играл некој друг на негово место не би играл подобро од него?

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Абе луѓе не ме разбирате...јас не реков дека Сидорф нема квалитети,да ги немаше не ќе беше во Милан и нема да имаше титули со 3 различни тима...ама тоа не значи дека по секоја цена треба да игра...форма си е форма,години си се години,не треба да се форсира... Еве на пример лани додека Сидорф ја градеше топката,Гуркуф седеше на клупа(отиде во Бордо и експлодира...) сега додека Сидорф дрибла по страна некој седи на клупа...Од каде знаете дека коа би играл некој друг на негово место не би играл подобро од него?
Ти кога нареден пат ќе гледаш фудбал, гледај со широко отворени очи.
Гуркуф самиот си го правеше тоа во Милан т.е. сам си ја заслужуваше клупата.
Како!?!
Епа кога ќе му се отвореше чиста позиција за шут, тој сам ја затвораше. Ако имаше позиција за добар влез, тој целиот исплашен ќе се повлечеше или ќе се ослободеше од топката. Колку и да е добар Гуркуф, постои можност тој да не припаѓа на Милан. Да се надеваме дека Бордо ќе го поттурне и кога ќе се врати ќе може да се носи со конкуренцијата и играта.

Сидорф е клучен играч за Милан. Не знам кој би имал против него.
Знае да изигра добро на повеќе позиции, има добар центаршут и во случај ако има простор за шут, подобро нека нема играч пред него.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Гуркуф самиот си го правеше тоа во Милан т.е. сам си ја заслужуваше клупата.
Како!?!
Епа кога ќе му се отвореше чиста позиција за шут, тој сам ја затвораше. Ако имаше позиција за добар влез, тој целиот исплашен ќе се повлечеше или ќе се ослободеше од топката. Колку и да е добар Гуркуф, постои можност тој да не припаѓа на Милан. Да се надеваме дека Бордо ќе го поттурне и кога ќе се врати ќе може да се носи со конкуренцијата и играта.

Сидорф е клучен играч за Милан. Не знам кој би имал против него.
Знае да изигра добро на повеќе позиции, има добар центаршут и во случај ако има простор за шут, подобро нека нема играч пред него.
А сега си го гледал Гуркуф како игра? И пази тоа е истиот играч...
И како сакаш да се понаша коа го ставаше 10 мин пред крај,а притисокот над него беше голем...И ќе повторам,од каде знаеме ние,можда Милан ќе играше подобро ако Гуркуф играше повеќе? И зошто сеа го бараат назад? Тоа е истиот играч..
И да се вратам на главното....ЧИТАЈТЕ погоре, јас не реков дека Сидорф нема квалитети,туку кои од нив ги користи сеа? Тој има квалитети,ги спомнаа погоре,и јас ги знам и го почитувам,ама која корист ја имавме ние сезонава од нив?
Во врска со болдираното...што од тоа што самиот си го наброил виде од Сидорф досега сезонава?

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Гуркуф ако не се лажам доби доста минутажа лани во Милан на почетокот на сезоната.Сеа дечкото што беше исплашен што си шибаше автоголови не сум јас крив.Едноставно преголем товар беше тоа за него.А зашто си сигурен дека Гуркуф ке се врати?
Сакаш да се кладиме дека Гуркуф нема да игра за Милан наредната сезона?

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Гуркуф ако не се лажам доби доста минутажа лани во Милан на почетокот на сезоната.Сеа дечкото што беше исплашен што си шибаше автоголови не сум јас крив.Едноставно преголем товар беше тоа за него.А зашто си сигурен дека Гуркуф ке се врати?
Сакаш да се кладиме дека Гуркуф нема да игра за Милан наредната сезона?
Па зошто сеа не игра така? Зошто сега не си шиба авто-голови? Притисокот е голем коа еден млад играч за 10 минути,треба да изигра и да заработи место или појше минути во тим као Милан? И јас не реков дека ќе се врати,реков дека го бараат назад.

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
А сега си го гледал Гуркуф како игра? И пази тоа е истиот играч...
И како сакаш да се понаша коа го ставаше 10 мин пред крај,а притисокот над него беше голем...И ќе повторам,од каде знаеме ние,можда Милан ќе играше подобро ако Гуркуф играше повеќе? И зошто сеа го бараат назад? Тоа е истиот играч..
И да се вратам на главното....ЧИТАЈТЕ погоре, јас не реков дека Сидорф нема квалитети,туку кои од нив ги користи сеа? Тој има квалитети,ги спомнаа погоре,и јас ги знам и го почитувам,ама која корист ја имавме ние сезонава од нив?
Во врска со болдираното...што од тоа што самиот си го наброил виде од Сидорф досега сезонава?
Болд за болд.

Ти вака пиле. Го гледаше Бориело минатата сезона? Партал батето, а сега го промашува голот од 2 метри. Нема ама ич да ме чуди ако и Гуркуф кога ќе дојде ќе се понаша како изгубен шваба. + ете го гледаш Гуркуф се враќа батето во Милан и дава список со еден куп услови, чинам дека и правеше некои такви записи. Јас му го сакам најдоброто на Милан, ама некои работи едноставно не можат да бидат.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Слушнавте за новите шпекулации? Пато во замена за Серхио Рамос. Мислам дека би ни дошол добро Рамос а и Пато нема голем ангажман мометнално во Милан. Само да не се заебиме, да сака да остане во Реал....

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Слушнавте за новите шпекулации? Пато во замена за Серхио Рамос. Мислам дека би ни дошол добро Рамос а и Пато нема голем ангажман мометнално во Милан. Само да не се заебиме, да сака да остане во Реал....
Пато по никоја цена не смее да го напушти тимот. Пато ќе биде она што денес е Кака, така да тоа би било најголема грешка.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Па зошто сеа не игра така? Зошто сега не си шиба авто-голови? Притисокот е голем коа еден млад играч за 10 минути,треба да изигра и да заработи место или појше минути во тим као Милан? И јас не реков дека ќе се врати,реков дека го бараат назад.
Ако не е спремен да ја носи одговорноста во дресот на Милан нека си остане тамо во Бордо или нека крши глава во друг тим.Такви пицајзли не ни требаат.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Болд за болд.

Ти вака пиле. Го гледаше Бориело минатата сезона? Партал батето, а сега го промашува голот од 2 метри. Нема ама ич да ме чуди ако и Гуркуф кога ќе дојде ќе се понаша како изгубен шваба. + ете го гледаш Гуркуф се враќа батето во Милан и дава список со еден куп услови, чинам дека и правеше некои такви записи. Јас му го сакам најдоброто на Милан, ама некои работи едноставно не можат да бидат.
Види сеа...:salut: Дискусијата беше за Сидорф...Гуркуф го зедов како пример. Зошто не ме разбирате,не знам.... реков од каде ние знаеме дека играта сезонав нема да биде подобра ако наместо Сидорф игра некој друг..Као тој друг за лани го нафрлив Гуркуф, во таа смисла...
И ти не знаеш дека тој ќе се понаша као изгубена шваба,претпоставуваш. Јас прашав за Сидорф,не ми реплицирај за глупости,ако цитираш одговори тоа што те прашав...
И знам дека овде сите као навивачи на Милан го сакаме најдоброто за тимот,и во таа насока со води дискусијава..
А Бориело на утакмиците на кои изигра досега,особено против Лече,приликите си ги направи сам...Не му направи Сидорф асистенција...Даде 2 гола за Милан,и едниот беше нафрлена топка...
Има и за Бориело за дискусија,ама да не бегам од темава...

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Не можам да те разберам. Ти сакаш секој натпревар Сидорф да мести два гола и еден да постигне?

Член од
24 октомври 2008
Мислења
168
Поени од реакции
1
па сепак мозе да казам дека и нино е во правам ако мозе да го разберам дој сака да казе дека треба да мислиме за замена на сидорф а не да оставиме кога сидорф ке се пензионира па ајде во трк по играч за замена не сакам да ни се случи иста приказна како со малдини еве човекот има усте 6 месеци до крај на кариера а ние усте не моземе да најдеме негова замена мислам адекватна за него
а за гуркуф колку и да го сакам колку и да го поцитувам мислам дека 80 % го имаме загубено спорет договорт со бордо иако усте не мозам да го разберам овој договор нно како се пизува по весници бордо не го дава па ај разберајте

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Не можам да те разберам. Ти сакаш секој натпревар Сидорф да мести два гола и еден да постигне?
Не...туку сакам на еден барем нешто од тоа да направи...ти ги наброи неговите квалитети,и јас ги знам,ама кажи ми што од тоа виде сезонава? Не може по секоја цена да игра..Коа ќе видиш дека нешто не штима,менувај,така?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom