Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рамос, Муту, Вилијамс Галас ... што им стана на Милан бе никогаш како оваа сезона не биле во офанзива за познати фудбалски ѕвезди.
Ми заличуваат на Реал
Сакам уигран тим, добар тим, сложен тим, тим на легенди, а немам голема желба за тим на фудбалски ѕвезди. Тие носат пари и тоа многу, али не е гарантирано дека носат и титули. На едно место толку одлични фудбалери и тие сите го сакаат најдоброто за себе, секој сака да се покаже и можноста за компетентет и сложен тим е помала според мене.
Не дека не би ги посакала Рамос, Муту и Галас во Милан ама во тим со Кака, Роналдињо, Шева, Пато, Бориело, Бекам, Замброта, Пирло, Гатузо, Сидорф ... не се толку потребни, но уште некоја голманска фудбалска ѕвезда ни фали![]()
Дечки не го заборавајте Масимо Амброзини миленикот на Анчелоти...сега имаме мн конкуренција во среден ред јас да сум на местото на Карло би го ставил Амбро да игра централно одбрана...јак е физички рипа со главата све на све таман е за таму башка во тој дел сме мн ранливи по повредата на Неста...и он има изјавено дека на таа позиција би се снашол одлично ама тешко дека ќе ми се освари желбата...ама и ништо страшно една утакмица да проба со него назад!!!
Неможе да игра Амброзини назад според мене.Тој е физички јак и поседува многу работи што ги имаат дефанзивците но има една многу лоша работа,често прави прекршоци.Неможе задни играч да прави толку фаули,едноставно секој напад ке има опасност за гол,дали ке биде тоа пенал,слободен.Дечкото нели приметувате дека прави минимум 10 фаули на утакмицаДечки не го заборавајте Масимо Амброзини миленикот на Анчелоти...сега имаме мн конкуренција во среден ред јас да сум на местото на Карло би го ставил Амбро да игра централно одбрана...јак е физички рипа со главата све на све таман е за таму башка во тој дел сме мн ранливи по повредата на Неста...и он има изјавено дека на таа позиција би се снашол одлично ама тешко дека ќе ми се освари желбата...ама и ништо страшно една утакмица да проба со него назад!!!
WELCOMENapred milaaannn.![]()
Се знае нормално :helou:На следниов линк имате табела од купот на уефа
http://www.uefa.com/competitions/uefacup/standings/index.html
нема потреба да се гледа се знае кој е шампион таму
:tv::tv::tv::tv::tv::uvo::uvo::uvo:![]()
Ги споредуваш Рино и Сидорф или така ми се чини? Тоа е исто како да мешаш кунг фу и слика од Пикасо.Прво..кој го замени подобро Пирло кажи ми? Гатузо или Сидорф што играше на негова позиција? Ама со оглед на играта на Пирло : да прави асистенции и да игра добро во одбрана?
И второ- кој играше подобро и кој заслужува да игра пред другиот : Фламини или Сидорф? Каков плејмејкер беше Сидорф коа не направи нитуедна асистенција? Јас му го памтам само голот против Лацио..
Шпекулации. Допрва ќе почнат да тресат глупости. Луѓе земаат плата од тресење глупостиразмена пато -рамос
колку е паметно ?? јас мислам дека милан греши
Ги споредуваш Рино и Сидорф или така ми се чини? Тоа е исто како да мешаш кунг фу и слика од Пикасо.
Фламини е одличен, ама сепак Сидорф одлично гради топка и многу ретко ја губи истата (лани испаднавме од Арсенал кога Сидорф не играше....случајно или не?).
Голови очекувај од Кака, Рони, и сите напаѓачи, не од Сидорф, Фламини или Пирло.
Со враќањето на Пирло ќе има многу ротации во средниот ред....ќе видиме што ќе се случува.