Црвенковски го разреши Димитров

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не бе, толку не заболе.

Од име не храниш фамилија или подгревш остатоци од завчерашното јадење на шпорет на струја или грееш на рингла тенџере вода за да направиш топла соба преку влагата и пареата или на рерна грееш стан или.....

Затоа за струја се штрајкува, а за име не!

За идеал да се бориш треба срце, за се друго стомак!

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Грујо за сите срања на Бранко има решение.
Референдум.
Најдобра одбрана од подмуклата комуњарска пропаганда.
Само за нив тоа не е демократски чин и само они како пророци предвидуваат распаѓање на државата за 2 месеца.
Така беше и кога создававме независност а они кај Милошевич на колена беа, такви апокалипси ни предвидуваа и после Букурешт.

Референдум у 94 минута, дали је то могучееееее.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А прашањето е??
Она референдумското?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Референдум у 94 минута, дали је то могучееееее.
Само да не заборавиме:
Судијата на мечот не е Пиерлуиџи Колина, него Кон-До Лиз а'Рајс од Северна Кореја.

И да не биде: Мааа људиии моји шта је ово то је лууудницааааа.... Македоновиќ.....трчи ка навијачима на северној трибинииии...... људиии мојиии, ма јелиии то могуучееее...... ЛУУУУДНИЦААА ЛУУУДНИЦАААА!

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
А прашањето е??
Она референдумското?
Дали сте за промена на БЈРМ со Северна :)

Sponsored by: Rama MArgarin
Associated with: Вистинските познавачи користат Vaseline.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
da moze da se ispere B.C od odgovornost.
Него ниту водопадите на Нијагара не може да го исперат од одговорноста.Заради него и тие околу него сме во оваа каша.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
2.201
Поени од реакции
86
Greshka! Referendumot dur ke go dozakopa G'uevski...ama zoshto i kako ne otkrivam :)
Ke da probakju da ti odgovaram so onoj jazik (ne bi go narekol srpski oti pola zborovi bea na Makedonski so takva gramatika sto i hieroglificar bi mu bilo tesko da determinira dijalekt)sto si se lizo ti kaj ovie bracu sto ni sa iz severot.Kad Grujo uspea da gi dovede DUi ko kucici da sedu mirni i da ja rasturi DPA na proste faktori pa nema da ga sredi ovaj to sto si ga dr*as .Bre!Dao Branko gol i aaaa gotova e utakmicata...i aman vekje bidi veren na usernameov.Bidi messiah.izvrsi suicide(ponekad se cudim jel stvarno e Branko zad ovaj user name,bi mu oreporacal isti recept)

I molim te ne otkrivaj.Znam deka imate strategija u stabot.Samo ubavo vreme najde Branko da si go meri cij e pogolem.Alal da mu e.Kako bese-drzavnik a?Si ibalo mamata.A so biva sega ako Grujo go povlece protuger i go vrati dimitrov,politicarite takvi se k.r gi boli za cast.Se e dozvoleno.Ke najde nacin da se ispere..Bozem nema drugi iskusni diplomati...Iskreno kazano kako izigra Grujo do sea mi lici deka kaj da e ke vleze Solskjaer u igra i posle Brane ke mora so VD ZZ da simuliraat fauli u 16-tnik.....

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Дали сте за промена на БЈРМ со Северна :)

Sponsored by: Rama MArgarin
Associated with: Вистинските познавачи користат Vaseline.
Така е! И по сто и четврти пат за скудоумните. Нема да се промени БЈРМ, туку ќе се промени Република Македонија! Овие преговори се водат за името на Република Македонија, а не за референцата (привремена) БЈРМ која и самата е замена за името РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. Впрочем ајде да направиме една мала анализа на нивната издајничка логика. Да земеме дека е вистина тоа што го велат антидржавните издаици. Еве ќе претпоставиме дека не се менува името, ЌЕ СЕ МЕНУВА БЈРМ. Океј, значи ќе го менуваме името КОЕ Е ЗАМЕНА за Република Македонија во меѓународна употреба. Значи ќе ја менуваме замената на замената за името. Звучи идиотски? Е па да знам, таква е логиката која сакаат да ни ја подметнат изродите и предавниците од фрчковистичка провиниенција! Не смее да се паѓа на вакви прикриени издајнички тврдења! Не смее да се дозволи играње со името, КОЕ КАКО ТАКВО ГО ДЕФИНИРА ИДЕНТИТЕТОТ! Идентитетот без името не постои и не може да постои. Се друго е опасна разнебитувачка обланда!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А обландата е лесно кршлива материја.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Срање од држава сме...Треба сега еден масовен штрајк...Штрајкуваме за исклучување на струја,за некој што е во притвор,а за името незнаеме да се собереме...Срамота!
Da vidis toa nosot na lekar????mene be mi smrdi, korne uste od 80-te...vo minatiot vek :)

А обландата е лесно кршлива материја.
A onaa na fabrika za lokum vafli i cokolada...tie be ajkulini zabi krsat... :)

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Ke da probakju da ti odgovaram so onoj jazik (ne bi go narekol srpski oti pola zborovi bea na Makedonski so takva gramatika sto i hieroglificar bi mu bilo tesko da determinira dijalekt)sto si se lizo ti kaj ovie bracu sto ni sa iz severot.Kad Grujo uspea da gi dovede DUi ko kucici da sedu mirni i da ja rasturi DPA na proste faktori pa nema da ga sredi ovaj to sto si ga dr*as .Bre!Dao Branko gol i aaaa gotova e utakmicata...i aman vekje bidi veren na usernameov.Bidi messiah.izvrsi suicide(ponekad se cudim jel stvarno e Branko zad ovaj user name,bi mu oreporacal isti recept)

I molim te ne otkrivaj.Znam deka imate strategija u stabot.Samo ubavo vreme najde Branko da si go meri cij e pogolem.Alal da mu e.Kako bese-drzavnik a?Si ibalo mamata.A so biva sega ako Grujo go povlece protuger i go vrati dimitrov,politicarite takvi se k.r gi boli za cast.Se e dozvoleno.Ke najde nacin da se ispere..Bozem nema drugi iskusni diplomati...Iskreno kazano kako izigra Grujo do sea mi lici deka kaj da e ke vleze Solskjaer u igra i posle Brane ke mora so VD ZZ da simuliraat fauli u 16-tnik.....
Abe ti i na Bugarski ako sakash obrati mi se i dzabe ti se tie bezvrska konspiracii...bitno G'uevski e izdriblan po kojznae koj pat MAESTRALNO...pomiri se aman :helou:

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Така е! И по сто и четврти пат за скудоумните. Нема да се промени БЈРМ, туку ќе се промени Република Македонија! Овие преговори се водат за името на Република Македонија, а не за референцата (привремена) БЈРМ која и самата е замена за името РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. Впрочем ајде да направиме една мала анализа на нивната издајничка логика. Да земеме дека е вистина тоа што го велат антидржавните издаици. Еве ќе претпоставиме дека не се менува името, ЌЕ СЕ МЕНУВА БЈРМ. Океј, значи ќе го менуваме името КОЕ Е ЗАМЕНА за Република Македонија во меѓународна употреба. Значи ќе ја менуваме замената на замената за името. Звучи идиотски? Е па да знам, таква е логиката која сакаат да ни ја подметнат изродите и предавниците од фрчковистичка провиниенција! Не смее да се паѓа на вакви прикриени издајнички тврдења! Не смее да се дозволи играње со името, КОЕ КАКО ТАКВО ГО ДЕФИНИРА ИДЕНТИТЕТОТ! Идентитетот без името не постои и не може да постои. Се друго е опасна разнебитувачка обланда!
Cekaj sega SDSM bara zamena na BYRM za zamena na imeto MAKEDONIJA:pos2::pos2:

N

n/a

Гостин
Јебеш га...
:toe:
Зеко стално играл 7-ца у фудбал и ете... друго пољувреме,на стадион на Приштин опет велик горештин... пенал !!! :)
И сега се концентрирам да го шутнам тоа пеналот као Кантона...
ма као Јохан Кројф еј !!!
У агол.
:toe:
Ми шутнале еден наместен пенал у прво полувреме,мамката мрсна...:nerv: :vozbud:
многу муабет имав со тоа судиите на полувреме $$$$$,камара пара земаа за да го судат брзо...и ете,пенал.
:tv:
Ма заеби и Кројф,и Марадона,и Кантона...
као Симке Михајловиќ ќе шутирам.
Има бре да пробушим и голмана и мрежу... све заједно.
1 : 1
А на стадион у Приштин... опет велик горештин! :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom