Мелита Ракичевиќ "расшлапана" заради швалерај?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ај јебеш га...
:toe:
На Соме не му се дига од пред десет години...
ма и јаче,од времето дур го држеше Chiao менаџерите го заебаваа дека не може една женска да изебе и дека начисто свиткал конци од тоа дрогите...
па и пари нема више тотално...
и што би Мелита него да си побара некој друг.

Јас прифаќам нормално вакви стории.
Озбилно.
Али има нешто друго што ми смета и ме љути.
Што кој кур бе продавате часност и поштење кога у Скопје има најмногу курви на балканов у моментов?
И све су поштене... :)
Од прва до последна.

Једна је бештија, друга је вештија.

Какви простачки се и двете, не знам која од која попроста е. Што убавко и беше на Мелита кога си ги трљаше тоа џукелите, ама изгледа и влегоа болви во глава и почна да се влече по сепариња и да ја “чеша мачката“. Мислев дека не е толку проста ама во таа емисијата со Дадар и се виде глупоќата. А оваа па, Јулија... каков вокабулар, господе боже. Нема смисла да ја цитирам и болдирам, треба се` да се изболдира за неа :tapp: Го земала синот бе.. да има трауми детето и да млати жени пред него.. Еее какви простачи, па уште богати, средени. За вакви само една метла бре. Да метат улици.. Три чисти да се немало...

пс. Не гледав Бекстејџ :(

не знаела зошто хехехе можи откако ја пернала оваа по глава и светнало хихи
ма нека иде у три пичку материни:pos2: од вакви курвишта пропаѓа држава.

сепак на крај краева мислам дека беше за да се привлече медиумско внимание и сосила да се напрај славна ..демек имала јака потреба од бодигард :pos2:
наместо да си живеат нормален живот тие сосила очекуваат да се на врвот,ама со ова тешко ќе им оди од рака..освен трачарење плус нешо не добиваат

“расшлапана“ :pos: го сакам зборов.
Јас мислам дека требало Јула да снима додека ја тепа Мелита,за да ја има во архива.Или подобро прво заеднички да се сликале и така биле четворицата на место злочина,а не вакви ретро фотки да делат по весници.

Ај јебеш га...
На Соме не му се дига од пред десет години...
ма и јаче,од времето дур го држеше Chiao менаџерите го заебаваа дека не може една женска да изебе и дека начисто свиткал конци од тоа дрогите...
па и пари нема више тотално...
и што би Мелита него да си побара некој друг.

Јас прифаќам нормално вакви стории.
Озбилно.
Али има нешто друго што ми смета и ме љути.
Што кој кур бе продавате часност и поштење кога у Скопје има најмногу курви на балканов у моментов?
И све су поштене... :)
Од прва до последна.
pred vistinata i bogovite molcat!:zver:

Леле стварно, гудмен, имаш пиво од мене за името на темава :).
Овие двеве изгледа немаат што да прават дома(поготово Мелита) па сега по медиуми ќе водиме војни. Ќе ги скараат и веснициве меѓу себе. Оваа Мелита на ексклузив уште па ги покажува пораките што и ги праќала, оваа другата, како и да се вика.
Со ова , Јулија поготово многу ќе им наштети на своите деца најмногу, затоа што во јавноста тие ќе бидат покажувани со прст.

Уууух,се исполнија моите молитви,некој се најде да ја исчука Мелита,па уште на заслужено.Каква жена!!!

Сапуницата Јулија - Мелита продолжува сега со нови детали кои ги открива популарната водителка. Според нејзината верзија на нивното познанство, повод за приказните се "разнишаниот брак" на Јулија Сребренова, која наводно на овој начин сака да ја прикрие својата две и полгодишна љубовна врска. "Дотичната Јулија, која и понатаму ја лаже јавноста и сите околу себе дека сме се степале, ја негирам апсолутно. Дефинитивно колку и да сака да ја сокрие вистината таа физички ме нападна и брутално ме удираше. Од шок ниту ја видов добро, ниту ми беше воопшто јасно што се случува. Откако дојде полицијата и ја приведоа, сфатив која е. Не ја познавам, ниту сум ја видела со години. Не се сеќавам, и понатаму тврдам, дека сум и била на свадба пред 20 години со мојот прв дечко, кој бил другар со нејзиниот маж. Не ми било битно за да паметам. Сум била на милион свадби чии невести не сум ги познавала. Така да, само си ласка дека е битен момент во мојот живот на кој сакам да се сеќавам", раскажува Мелита, додавајќи дека Сребренова на овој начин и со приложените фотографии само прави будала од себе. Според неа, тоа што во приказната се споменуваат и децата, воопшто не е мајчински гест и не личи дека на тој начин сопственичката на салон за убавина сака да си го заштити бракот и семејството...
Повеќе во печатеното издание на ВЕЧЕР..

Штета што не се десило ова пред моја зграда ,,,кој сеир ке беше тоа..:vozbud:

Уууух,се исполнија моите молитви,некој се најде да ја исчука Мелита,па уште на заслужено.Каква жена!!!

Ајдееее ти па и молитви си имала за Мелита а !? Хахаха
На крај краева си требала да и отидеш и да и ја акнеш една или две и да завршиш работа ,не морало да се одвива преку виша сила :smir:..

Сапуницата Јулија - Мелита продолжува сега со нови детали кои ги открива популарната водителка. Според нејзината верзија на нивното познанство, повод за приказните се "разнишаниот брак" на Јулија Сребренова, која наводно на овој начин сака да ја прикрие својата две и полгодишна љубовна врска. "Дотичната Јулија, која и понатаму ја лаже јавноста и сите околу себе дека сме се степале, ја негирам апсолутно. Дефинитивно колку и да сака да ја сокрие вистината таа физички ме нападна и брутално ме удираше. Од шок ниту ја видов добро, ниту ми беше воопшто јасно што се случува. Откако дојде полицијата и ја приведоа, сфатив која е. Не ја познавам, ниту сум ја видела со години. Не се сеќавам, и понатаму тврдам, дека сум и била на свадба пред 20 години со мојот прв дечко, кој бил другар со нејзиниот маж. Не ми било битно за да паметам. Сум била на милион свадби чии невести не сум ги познавала. Така да, само си ласка дека е битен момент во мојот живот на кој сакам да се сеќавам", раскажува Мелита, додавајќи дека Сребренова на овој начин и со приложените фотографии само прави будала од себе. Според неа, тоа што во приказната се споменуваат и децата, воопшто не е мајчински гест и не личи дека на тој начин сопственичката на салон за убавина сака да си го заштити бракот и семејството...
Повеќе во печатеното издание на ВЕЧЕР..

Штета што не се десило ова пред моја зграда ,,,кој сеир ке беше тоа..:vozbud:
А на колку крштевки била кај истите невести , па и тоа да не памети???Хелоуууу, има слика и од крштевката.Дај те молам смени го исказот уште еднаш, пак си грешка.

Сега фали уште Мелита да се регистрира на форумов и да се правда(одмазни4ка стајл) :pos:.

ej a so naprai Melita so obezbeduvanjeto?
najde sponzor da i go plaka?:jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom