Мелита Ракичевиќ "расшлапана" заради швалерај?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Прво одбери страна за кој сме,еве на тебе оставам,дали за Јулија,дали за Мелита.Потоа ќе избереме што ќе им правиме,тимска одлука.

"Другарки на Мелита ми викаа: 'Леле, маци, па ти си била избркана од дома'. Јас се чудев кој ги пушта муабетите, а тие биле смислени

Ова ми е омилен дел :zver: :pos2:

Абе шмизла :pipi: шо има за нејзе да се кажуе :kesa:

Ја сум можда најголем хејтер на Мелита и на нејзиниот лик и дело од “приватни’’ разлози.Пошто сум од таа околина т.е Мелита ми е ко од маало би напомнал само дека Мелита и Јулија живеат на нецели 4 минути пешки одење.
Иначе и Јулија која е оштетена во случајов не е цвеќе за мирисање пошто и за неа се збори дека и мрда опашката,како и на маж е.....ама добро за него знаеме :)

Прво одбери страна за кој сме,еве на тебе оставам,дали за Јулија,дали за Мелита.Потоа ќе избереме што ќе им правиме,тимска одлука.
Хаха... важи, ама ти си од Ск... можеш од околу да разбереш како стојат... работите :) јас одма доаѓам и ги напаѓаме ;)

Mелита многу јасно дека сакаше да си привлечи внимание..ко ја видов на а1 ексклузив онака маскирана се изнасмеав..
можда не било до толку лошо колку шо самата ги преувлечи работие за медиумско внимание, ама ај..

Еве на итар пејо ќе му веруваме:)Ја одбираме страната на оштетената во спорот,Јулија.
...Како не и е срам на оваа Мелита,да се дупи со туѓ маж кој има деца,фамилија.Срам да и е,па ми се прави паметна по телевизии
-/*ги собира веѓите и продолжува
Одела таму на свадби,јадела од мезето,тупкала со штиклите и сега мажот на јула го легнала.Да и е жал за децата нејзини барем,како ќе растат така со татко кој е насилно одземен во домот.Освен него,кУјзнае уште колку легнала,колку домови запустила,вештерка
/*пљук на земја
А знаеш ли кога била еднаш во емисија и се скинала чорапата?

Ова е стара статија...

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОСТОВСКИ НЕ ИЗГРАДИ ГРОБИШТА ЗА ЖИВОТНИ

Домашни миленици се погребуваат во контејнери
Еден и пол ден ТВ-водителката Мелита Ракичевиќ на тераса го чувала мртвиот миленик Амор бидејќи не знаела каде да го закопа, а не сакала да го фрли во контејнер.
"Амор беше со нас 14 години. Можеби многумина не можат да разберат, но јас го сакав премногу и доживеав голем стрес. Кога дојде време да го закопаме, се прашував каде да го направам тоа. Не сакав мојот Амор да заврши во најлонско ќесе во смрдлив контејнер. Мртвото тело на Амор еден и пол ден лежеше на мојата тераса и имав семејна расправија оти домашните ме убедуваа дека не е законски да го закопам во мојот двор. На крајот го погребавме на 'Вардариште'", вели Мелита Ракичевиќ.
:pos2:.......:tapp::nesvest:

Ej, kurvetana be... Za slava shto ne ke napraat.

Slucajno cuv na TV kaj shto vika: "Jas sum mnogu slavna licnost i ke si zemam bodyguard..."

Ova vo go ima samo vo Makedonija... Lazni peaci, lazni novinari, lazni umetnici, lazni voditeli... Sve e lazno...

абе ги отепаааа курвите :pos2::pos2: МЕЛИТА

А бе остајте вие...да ми се понуди и ја би ја плеснал...:icon_lol:

дури и нозете ги осигурала бе,курветина,што се замилува у холивуд дека е.
колку мрзам такви како неа

Па што ако ги осигурала нозете,овде значи нема шанса да направиш нешто ново и да не те испосерат луѓево.:icon_roll
Ја сум на страна од Мелита,оваа глупава Јулија кај и се исплаќало заради еден муж да се тепа бе,будала,ќе земам бе него што ме вара ќе го испотепам ко човек :pos:

Јулија е прва класа МИЛФ има БМВ џип не знае да го вози има две синчиња(рука на срце злато деца) и има едно брдо пари..али стварно брдо пари:vozbud:
Иначе како поранешен дупач на Јуле се спOменува и Драган Вучиќ,за кој откако дознал маж и одекнувал цел влез од урлање.
Мелита е најголема причина зашто сакам да ги истребам тие сакачи на животни(потајни Чичолини) еден нејзин љангур(у двор има едно 500) ме лаеше секој ден,се дур еден ден не му дадов камен меѓу уши,па после она почна да ми го пука курот итн.итн.
УУАААА КУРВИИ!!!!!
:)

Кој салон за убавина го има та бе Јуле? :)) Пошо завлезе во муабетов доврши .:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom