Мелита Ракичевиќ "расшлапана" заради швалерај?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ем ја фатиле на дело ем се курчи. хахах

:pos2::pos2::pos2:

http://exc.com.mk/article_item.asp?artid=8454

Па какво тажно музиче во позадина, еј. А добар е и Саи Баба кој го врши интервјуто :pos2:
Простаку, простаку!“. Абе... оваа да не и се мешала на жената у брак, сигурно немала да и праќа такви пораки и на крај да ја зашлапа. Ама добро, она се консултирала „со врвни личности во државава“ и ќе тужи. Па дури и Вест ќе ги тужела :pos2:

Јасно е ко ден што се случило. Ама ќе биде интересно да се чуе и што ќе каже Јулија на BackStage :vozbud:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
завчера ко го гледав ова се скапав смеење:pos2::pos2:

3E08AFCA793D694F83AC254D1A2F5FE6.jpg

Мелита Ракичевиќ на свадбата на Јулија и Јорданчо Сребренови
573076F64F89014DA4172B84965E2F6E.jpg

Мелита Ракичевиќ на крштевката на првото дете на Јулија и Јорданчо Сребренови

A Мелита вика дека „не ја познавала“ Јулија... Демек онака, само од видување.
Кој лаже - тој спие кај туѓи мажи и јаде ќотек во влез :vozbud:

Oчекувам наскоро насловна на Вест ,,Мелита се разведува" :icon_lol:

Ова е ај да видиме кој е попаметен и кој повеќе фама ќе дигне. Испаднаа сељандури и курветини и двете.

Oчекувам наскоро насловна на Вест ,,Мелита се разведува" :icon_lol:

Ова е ај да видиме кој е попаметен и кој повеќе фама ќе дигне. Испаднаа сељандури и курветини и двете.

Каков е тој наслов!? Така ли ќе ги продава Вест своите весници?! Простаклук, простаклук! Јас не го познавам оној, што се разведува од мене...го гледав одвреме навреме дома, само на здраво и тоа е се... Јас ионака бев зафатена со други обврски...башка, сакате добар наслов? јас сакам beastiality...и тоа со чивави... Тоа е за мене вистинска љубов!

К-15 имаат подобри сакоа од овие, па немам видено толку лоши т.е. имам, претседателот на Уганда.

п.с.
Сепак немам, овој лево има повеќе чинови и марама во џебот, која на прв поглед делува како чадорче. :pos2:

Кој лаже - тој спие кај туѓи мажи и јаде ќотек во влез :vozbud:

Каков е тој наслов!? Така ли ќе ги продава Вест своите весници?! Простаклук, простаклук! Јас не го познавам оној, што се разведува од мене...го гледав одвреме навреме дома, само на здраво и тоа е се... Јас ионака бев зафатена со други обврски...башка, сакате добар наслов? јас сакам beastiality...и тоа со чивави... Тоа е за мене вистинска љубов!

:pos2::pos2::pos2: Кај ви текнуваат вакви работи :pos:?!

К-15 имаат подобри сакоа од овие, па немам видено толку лоши т.е. имам, претседателот на Уганда.

п.с.
Сепак немам, овој лево има повеќе чинови и марама во џебот, која на прв поглед делува како чадорче. :pos2:

Монси ти ли си??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom