Фан Клуб: Вардар

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
епа очекуј над 50 војводи како подршка на комитите :smir:
За Војводи беше очекувано ама треба да дојдат и другите немора да навиваат за Вардар само да се на трибина ако има некој фрка со земчовците :)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Значи децава кои мислат дека се навијачи ми се преку к*р дојдени со вакви изјави као овие горе. Ти би отишол на утакмица на Пелистер за да ги гледаш против Шкендија? Ја не би. И нешто ви треба поддршка, малку се осеќате? Со Пелистер малку бевте, не се осеќавте моќни? Мочковци, плачковци. Плус, не одите у војна ебаве, идете на утакмица за да навијате и да го гледате Вардар. Зашто го гледате ова како можност да се пресметате со етнички албанци? Ако ви е мерак, соберете се од маало 20 души, у Тетово секој ден можете да се кршите од маање. Ривалството на етничка база го разбирам, ама треба да биде и само така разбрано, како ривалство, не како казна или привилегија да бидеш на утакмицава со Шкендија.

Плус, и чкембари најавија 7 аутобуса ако добро памтам. Дојдоа 2. Секогаш е така. И овие можат да најават милион, поише од 100 луѓе нема да бидат.

п.с. Ќе биде бурно, ќе има адреналин, али тоа е поентата на една утакмица. :eek:lee:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Да се паметни МАКЕДОНЦИТЕ па од страната на Комити да дојдат Лавови,ЦПБ,Фемили,Војводи итн. па да се види кој е кој :)
Ја па мислам дека некој што не му е Вардар во срце, нема што да бара на утакмицава. Луѓе дојдени само за евентуални инциденти со индијанците, што никад претходно не се појавиле на утакмица на Вардар, не ни се потребни. Ова е клупски фудбал, а не граѓанска војна, па да се обединуваме. Изгледаат многу глупо и смешно ваквите повици!

Член од
14 август 2006
Мислења
45.307
Поени од реакции
84.450
Abe luge neka pobedi FUDBALOT a ne tuka da se pravime demek sme "silni" bez razlika Komiti ili Balisti.
:smir:
Јебига, знаеш каква е состојбата во македонија...
Јас сакам и фудбал и навивање, али на барем 90% што ќе бидат со нас на трибина, тоа што се случува на теренот ќе им биде во сосема втор план. Таков е Балканот, политиката е длабоко навлезена во спортот. И мене секоја мала провокација, ме полудува а сигурно истото важи и за спротивната страна, така да...:)
Многу сте смешни сите вие што живеете во вакви соништа.
Фудбалот во Македонија нема да победи ни на терен, ни на трибини. "Борбата" се води (веќе доста долго време) на маса у кафана или некоја канцеларија. И упоште не е горлливо или напнато, напротив, многу е прагматично и сталожено, се' се решава со сино плико и два-три збора.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Значи децава кои мислат дека се навијачи ми се преку к*р дојдени со вакви изјави као овие горе. Ти би отишол на утакмица на Пелистер за да ги гледаш против Шкендија? Ја не би. И нешто ви треба поддршка, малку се осеќате? Со Пелистер малку бевте, не се осеќавте моќни? Мочковци, плачковци. Плус, не одите у војна ебаве, идете на утакмица за да навијате и да го гледате Вардар. Зашто го гледате ова како можност да се пресметате со етнички албанци? Ако ви е мерак, соберете се од маало 20 души, у Тетово секој ден можете да се кршите од маање. Ривалството на етничка база го разбирам, ама треба да биде и само така разбрано, како ривалство, не како казна или привилегија да бидеш на утакмицава со Шкендија.

Плус, и чкембари најавија 7 аутобуса ако добро памтам. Дојдоа 2. Секогаш е така. И овие можат да најават милион, поише од 100 луѓе нема да бидат.

п.с. Ќе биде бурно, ќе има адреналин, али тоа е поентата на една утакмица. :eek:lee:
10 za postot !:smir:

Член од
6 септември 2009
Мислења
21
Поени од реакции
2
Децава кои се сметаат за некои големи навивачи редно е да престанат со вакви глупости. Како може да се обединиме со другите групи кои што го мразат Вардар само заради тоа што доаѓал албански клуб. Давате лажна слика на другите дека навивачите на Вардар се некои екстремисти што буквално нема врска. Мене на пример не ме интересира националност ,а навивам отсекогаш за Вардар и го сакам, а има некои момци од Комити кои што се антифа. Ако сте вистински навивачи клубот секогаш треба да биде пред се и да се оди на утакмица пред се да се подржи клубот а не да се оди само затоа што доаѓала албанска група или доаѓал Пелистер. Е*ате дерби навивачите од вакви како вас пати клубот.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Децава кои се сметаат за некои големи навивачи редно е да престанат со вакви глупости. Како може да се обединиме со другите групи кои што го мразат Вардар само заради тоа што доаѓал албански клуб. Давате лажна слика на другите дека навивачите на Вардар се некои екстремисти што буквално нема врска. Мене на пример не ме интересира националност ,а навивам отсекогаш за Вардар и го сакам, а има некои момци од Комити кои што се антифа. Ако сте вистински навивачи клубот секогаш треба да биде пред се и да се оди на утакмица пред се да се подржи клубот а не да се оди само затоа што доаѓала албанска група или доаѓал Пелистер. Е*ате дерби навивачите од вакви како вас пати клубот.
Децава се невиден крш значи, со денови и на Фејсбук и тука само пишуваат, те ќе колеле, те ќе палеле, мама ќе ебат на се живо и диво!
Што е најтрагично, никој од јаките момци не се пали, ова се се деца што биле два пати до сега на стадион и оние истите што беа со Пелистер, кога стана фрката со џандарите, така брзо избегаа на другата страна на Северна трибина, па тоа беше брзина на која и Усеин Болт ќе позавиди. Така да и утре ако има фрка, тие што најмногу се чаталат, први ќе избегаат!

Ај веќе прекинете со глупости, се чека информација од судот да видиме дали бркото се враќа!

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Децава се невиден крш значи, со денови и на Фејсбук и тука само пишуваат, те ќе колеле, те ќе палеле, мама ќе ебат на се живо и диво!
Што е најтрагично, никој од јаките момци не се пали, ова се се деца што биле два пати до сега на стадион и оние истите што беа со Пелистер, кога стана фрката со џандарите, така брзо избегаа на другата страна на Северна трибина, па тоа беше брзина на која и Усеин Болт ќе позавиди. Така да и утре ако има фрка, тие што најмногу се чаталат, први ќе избегаат!
NO COMMENT
Се каза како со треба

Член од
16 октомври 2009
Мислења
90
Поени од реакции
70
Момци, ајде не се расправајте меѓусебно кој што рекол, остајте ги децата нека пишуваат што сакаат, да не ја расипуваме атмосверата пред утрешниот меч !
Значи утре се очекува бројката да биде уште поголема од онаа што беше со Пелистер, затоа размислувајте позитивно, подготвувајте се за утре, направете МОБИЛИЗАЦИЈА во вашите маала, населби итн, соберете си ваша екипа. Утре пред се Вардар мора да победи, ќе биде тешко, но затоа сме ние тука да помогнеме, со наша поддршка одиме на победа.

Сите на стадион, за Вардар, за Комити, за Скопје, за Македонија !!!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332

Ај веќе прекинете со глупости, се чека информација од судот да видиме дали бркото се враќа!
Точно кажано ! утре повекето ке бидат 15год и надоле !

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Тоа пошто ти водиш евиденција за МВР? Ти ли си тој џандар шо не шпиунира цело време? Не знам за тие што ти ги знаеш по 15, ама ја иам 27 пуни. Ја и мои тројца врсници од маало сме за утре веќе договорени. Па сеа ти преброј ги другите малолетници, ама мене не ме брои, брада до колена иам. :)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Nekoj ke pravi frka, a sosema drug nevin covek bez razlika makedonec ili albanec ke go jade kaj ke bide faten :toe:
Taka da mirni i so ladni mozoci, so vakvi komentari kako sto gledam ne ide na "dobro",
AMA KUCE STO LAE NE KASA BE BRAT :smir:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Тоа пошто ти водиш евиденција за МВР? Ти ли си тој џандар шо не шпиунира цело време? Не знам за тие што ти ги знаеш по 15, ама ја иам 27 пуни. Ја и мои тројца врсници од маало сме за утре веќе договорени. Па сеа ти преброј ги другите малолетници, ама мене не ме брои, брада до колена иам. :)
Никој не те спомна тебе,јас реков деца што ги знам,се фураат и кое ке дојде некој инцидент бегаат како ѓавол од крст !

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
може ли некој да ми ги даде слики од новите дресови на Вардар за оваа сезона слика од дресот или од некој наптревар?

Kajgana Shop

На врв Bottom