Абе Комити што се замарате со шиптариве ја сварно незнам... И да дојда 1000000 душе пак ќе ги надвикате, не са тија ултраси, една песна немаа за клубот, на мечој со Охрид 2004 пеат песни против Тетекс, Ренова( што и тоа како ја сакаат ). Џабе им е бројноста ка са сељаци, слезени од планина и ајде не викаа ќе идемо да ја гледамо Шкендија туку ќе идемо играмо против Тетекс па ајде ќе има помалу од нас и ај ќе се тепамо со нив. И погоре видов овја куртонов Oldschool пишал нешто демек у терен сте вие полоши од нив, Ја само сакам да го прашам што ќе напрае ако изгуби Шкендија? Овја истиов Oldschool Си напрае прогноза дека ќе ги зема Шкендија свите 3 утакмице со Тетекс па еве 0-0 излезе, у еден пост изеде лајна дека Генц ќе иде кј нив по ИСПАЃАЊЕТО на Тетекс од Вентспилс, арно ама и за тоа се заеба... и сеа бш сакам Вардар да тепа па да видим што ќе јаде гомна после. --- надополнето --- Цитат Напишано од Agimkrasniqi Види го мислењето Moram da citiram samiot sebesi, deka gledam nisto ne citas. Ti si detence za mene, mozebi sum ti ja ebal i majkata, ti mene ke mi kazes za navivanje, sto se slucil u gradski so Slloga so Shkendija. Normalen si ili sto. So mene samo Zhuti moze da se sooci so fakti, a ne ti sto u pamers si setal u toa vreme/ О брат си немал време за ебење мајке ти, 98-99 на Српско - Македонска граница гужва многу Албанци од косово преминале на македонска граница таке да тешко дека си ебел некого.