Фан Клуб: Вардар

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Тоа е една сезона, момак. Брацо беше цели осум години во Вардар!
Убаво вика Виктор. Вардар со Брацо беше меѓу првите 3-4 екипи, а на врвот само повремено. Помладите изгледа не знаат кога навистина Вардар беше неприкосновен во Македонија. Првите 3 години од осамстојувањето кога убедливо освои 3 шампионски титули и 2 купа. Е, тогаш навистина беше на врвот, а се после тоа беше само бледа копија. Вклучувајќи го и периодот на Брацо во клубот.
Епа за порано неможам да зборам јас почнав тогаш да идам на стадион 2002/2003 ми имаат кажувано гледано и што уште не за тоа кој бил ВАРДАР и јас би сакал тоа да го доживеам зашто да не али не зборете сеа со Брацо вака онака...Чекајте прво да видиме што ке направи па после да коментираме сеа едалеку по различна ситуацијава од кога си отиде и нема кој да му соли памет така да не е се така црно...Само ме плаши да не има удеил и кај нас и кај тетекс и работнички...Очигледно така ке си мести утакмици али времето ке покаже...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.033
Поени од реакции
74.442
Добра статија во дневник...
На неколку денови од дербито кое што го чекам со години, скоро и да не можам да му се израдувам на настанот. Едноставно не ме бие еуфорија, затоа што и самата иднина на нашиот ФК клуб е незивесна. Некои велат дека се активирале Орцевците и дека ќе го вратат во клубот, некои се сигурни за Брацо. Оние кои претходно беа 90% сигурни дека Брацо се враќа сега ги нема никаде...
Што ли се случува??? И да речеме дека ќе го добие споро, и дека нема да сака да се врати назад. Е тогаш што ќе правиме???
Побезилезна ситуација амин :pop:

--- надополнето ---

И спорт само ги потврди моите констатации од пред неколку дена, околу оние играчи кои ќе играат. И мала исправка Василевски бил напаќач изгледа, не десно крило како што мислев јас :)

Член од
16 октомври 2009
Мислења
90
Поени од реакции
70
Најава за натпреварот Вардар - Шкендија

Како што гледате на видеото, собирањето ќе биде на фонтана од 13 часот. Апелираме до сите да дојдат на фонтана, да бидат дел од коретото што ќе започне во 14 и 45 а да не одат право на стадион и да пристигнат пред самиот почеток на натпреварот, значи на трибина влегуваме сите заедно, бидете на фонтанта во договорениот термин !

Молба до сите членови на Комити, симпатизери на Вардар, Скопјани, и пред се сите МАКЕДОНЦИ :
НЕКА СЕ ШИРИ ВИДЕОВО ПО ВАШИТЕ ПРОФИЛИ И НИЗ ФОРУМИТЕ И ИНТЕРНЕТ СТРАНИТЕ... МОБИЛИЗАЦИЈАТА Е ПРОЦЕС ВО КОЈ СЕКОЈ ТРЕБА ДА ДАДЕ ПРИДОНЕС !!!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Отсуството на Ристов и Пандовски, е дополнение и на од поодамна отсуството поради повреда на искусниот Арбен Нухиу, а “мудростите” на раководителите на Вардар и стручниот штаб на тимот одеа до таму што неодамна, во ситуација кога не може да екипираат ниту 18 фудбалери, апсолутно смешно, апсурдно, без никакво образложение беше ослободен Филип Спасески.

Статијава е од спорт....Ако добро забележувате Арбен бил повреден а не отишол во Ринија...Е сеа отишол или повреден е?:kesa:

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Отсуството на Ристов и Пандовски, е дополнение и на од поодамна отсуството поради повреда на искусниот Арбен Нухиу, а “мудростите” на раководителите на Вардар и стручниот штаб на тимот одеа до таму што неодамна, во ситуација кога не може да екипираат ниту 18 фудбалери, апсолутно смешно, апсурдно, без никакво образложение беше ослободен Филип Спасески.

Статијава е од спорт....Ако добро забележувате Арбен бил повреден а не отишол во Ринија...Е сеа отишол или повреден е?:kesa:
Arben Nuhiu otisol vo KF.Rinia sigurno e 100% :smir:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Најнова информација од Балистите,се очекува од Тетово да дојдат само лица над 18 години и плус ке имаат помош од Шверцери!!Значи чим доаѓаат лица над 18 год знаат дека ги очекува пекол на Градски!! Ајде Комити да покажеме кој е главен во Скопје!!!

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Најнова информација од Балистите,се очекува од Тетово да дојдат само лица над 18 години и плус ке имаат помош од Шверцери!!Значи чим доаѓаат лица над 18 год знаат дека ги очекува пекол на Градски!! Ајде Комити да покажеме кој е главен во Скопје!!!
Повеќе од 3,4 автобуси нема да отидат за Скопје тоа е 100% сигурно...:)виe kоја бројка ја очекувате од ваша страна??? а може да дојдам и ја со една екипа од 5,6 души..:) позз.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Повеќе од 3,4 автобуси нема да отидат за Скопје тоа е 100% сигурно...:)виe kоја бројка ја очекувате од ваша страна??? а може да дојдам и ја со една екипа од 5,6 души..:) позз.
Очекуваме бројка над 1200,ја не се замарам они колку ке дојдат само да дојдат е работата па после ке биде интересно!!Иначе секако дека можеш да дојдеш,вие секогаш сте добредојдени како и сите Македонци од ваков вид натпревар!!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
И спорт само ги потврди моите констатации од пред неколку дена, околу оние играчи кои ќе играат. И мала исправка Василевски бил напаќач изгледа, не десно крило како што мислев јас :)
sport.com.mk напиша:
Сега, во првиот тим за дуелот против Шкендија сосема извесно се очекува вклучување на младите, Перица Василевски во нападот, како и фудбалерот од средниот ред, Урош Шикмановиќ.
Има ли малиов 16 години? Со Скопје не можеше ни фаул да напраи. Мислев дека оној Трипуновски е камен, ама коа влезе овој, реков златен играч овој Трипуновски.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Избришани се еден куп "мислења" од темава, некој е и санкциониран... Во иднина, држете се до правилникот на подфорумов пред да пишете во некој од фан клубовите. Продолжете со дискусии како што доликува за еден ваков форум побогу, да нема уште санкции а воедно и усерувања на темава.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.221
Поени од реакции
34.504
Moram da citiram samiot sebesi, deka gledam nisto ne citas. Ti si detence za mene, mozebi sum ti ja ebal i majkata, ti mene ke mi kazes za navivanje, sto se slucil u gradski so Slloga so Shkendija. Normalen si ili sto. So mene samo Zhuti moze da se sooci so fakti, a ne ti sto u pamers si setal u toa vreme/
u sabota ke se vidi koj e koj.... ima krv da serat site siptarcinja.. ajde vardarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e
Абе Комити што се замарате со шиптариве ја сварно незнам... И да дојда 1000000 душе пак ќе ги надвикате, не са тија ултраси, една песна немаа за клубот, на мечој со Охрид 2004 пеат песни против Тетекс, Ренова( што и тоа како ја сакаат ). Џабе им е бројноста ка са сељаци, слезени од планина и ајде не викаа ќе идемо да ја гледамо Шкендија туку ќе идемо играмо против Тетекс па ајде ќе има помалу од нас и ај ќе се тепамо со нив. И погоре видов овја куртонов Oldschool пишал нешто демек у терен сте вие полоши од нив, Ја само сакам да го прашам што ќе напрае ако изгуби Шкендија? Овја истиов Oldschool Си напрае прогноза дека ќе ги зема Шкендија свите 3 утакмице со Тетекс па еве 0-0 излезе, у еден пост изеде лајна дека Генц ќе иде кј нив по ИСПАЃАЊЕТО на Тетекс од Вентспилс, арно ама и за тоа се заеба... и сеа бш сакам Вардар да тепа па да видим што ќе јаде гомна после. --- надополнето --- Цитат Напишано од Agimkrasniqi Види го мислењето Moram da citiram samiot sebesi, deka gledam nisto ne citas. Ti si detence za mene, mozebi sum ti ja ebal i majkata, ti mene ke mi kazes za navivanje, sto se slucil u gradski so Slloga so Shkendija. Normalen si ili sto. So mene samo Zhuti moze da se sooci so fakti, a ne ti sto u pamers si setal u toa vreme/ О брат си немал време за ебење мајке ти, 98-99 на Српско - Македонска граница гужва многу Албанци од косово преминале на македонска граница таке да тешко дека си ебел некого.
Бан од 3 месеци за недоличен речник. Има други кандидати?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.033
Поени од реакции
74.442
И така.....
Утре е можеби судбоносниот ден за Вардар. Утре се решава судбината, бсарем околу сопственоста. Се очекува Брацо да се врати во клубот...
А полека се осеќа еуфоријата во Скопје околу саботниот меч. Сите зборуваат само за тоа, па немојте да се изнанедаите ако во сабота околу 15 часот налетате на 1 500 момци во црвено-црни маици во парк :icon_mrgr
Мечов го чекавме долго време, и мислам дека ќе се памети долги години. Да ги научиме душманите како се навива, и да им ја зголемиме мотивираноста на нашите момци и да стигнеме до три бода. ВАРДАР ВО СРЦЕТО, МАКЕДОНИЈА ВО ДУШАТА!!!

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Abe luge neka pobedi FUDBALOT a ne tuka da se pravime demek sme "silni" bez razlika Komiti ili Balisti.
:smir:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.033
Поени од реакции
74.442
Abe luge neka pobedi FUDBALOT a ne tuka da se pravime demek sme "silni" bez razlika Komiti ili Balisti.
:smir:
Јебига, знаеш каква е состојбата во македонија...
Јас сакам и фудбал и навивање, али на барем 90% што ќе бидат со нас на трибина, тоа што се случува на теренот ќе им биде во сосема втор план. Таков е Балканот, политиката е длабоко навлезена во спортот. И мене секоја мала провокација, ме полудува а сигурно истото важи и за спротивната страна, така да...:)

Kajgana Shop

На врв Bottom