M
Mr.InF3ction
Гостин
Многу се важни гаџетите...без нив нема никаква корист оперативниот систем )))1. "пц" не се преинсталира туку windows
2. заради ебани гаџети го преинсталира?
Многу се важни гаџетите...без нив нема никаква корист оперативниот систем )))1. "пц" не се преинсталира туку windows
2. заради ебани гаџети го преинсталира?
Ја пишав неколку страни назат која е оргиналата верзија на штапање пуштена со SP1 само некој паметни од админите го избришал постот а да го прашаш зошто го избришал и он незнаеЈас сум во еден ќорсокак моментално... Во план ми е да симнам и инсталирам најнова верзија на Windows 7 (значи сосем SP1 и сите updates), ама не знам која. Бидејќи имам акаунт на TL, се надевам дека некој друг што исто така има акаунт од таму би можел да ми помогне околу ова. Која од овие верзии е веќе активирана и може да се користи windows update со неа?
- Microsoft Windows 7 Enterprise Edition With SP1 x64 Volume PROPER-ZWTiSO
- Microsoft Windows 7 Ultimate with SP1 x64-CLU165
- Microsoft Windows 7 Enterprise with SP1 x64-CLU165
- MICROSOFT WINDOWS 7 ULTIMATE RTM WITH SP1 X64 RETAIL ENGLISH DVD-WZT
- Microsoft Windows 7 Enterprise x64 Integrated January 2011-BIE
Ц Не, уште не е пуштен....само по торенти го гледам и можеш мислам да го спуштиш од на Мајкрософт страната ама RC за кој читав дека некои имале проблеми, така да брат почекај си, што е твое само ќе си дојде :smir:Искочен е SP1 како update? Мене не ми дава нови updates можда више пола месец.
OK falaЦ Не, уште не е пуштен....само по торенти го гледам и можеш мислам да го спуштиш од на Мајкрософт страната ама RC за кој читав дека некои имале проблеми, така да брат почекај си, што е твое само ќе си дојде :smir:
И за еден апдејт прават нови цд-а??? мене многу не ми се верва ова, па тоа е еден обичен пакет апдејти кои сите ги имаме симнувано континурано сето ова време додека имам 7мици, многу врева се крева за овие Service Pack - овите на MIcrosoft....Абе излезе е SP1 последната верзија само не е пуштен од MS уште официјално пошто RTM што е, првен се штампаат дисковите да биде Windows 7 SP1 исто така им е дадена верзијата и на фирмите лаптопи да ги подготват за продавањето на Windows 7 со SP1, што не ви е јасно ете зошто се уште MS не го објавува Service pack 1
Океј тоа, али не ми одговори која од овие 5 верзии да ја симнам.Ја пишав неколку страни назат која е оргиналата верзија на штапање пуштена со SP1 само некој паметни од админите го избришал постот а да го прашаш зошто го избришал и он незнае
И сега едно прашање како поинформиран, Дали ке треба да го преинсталирам одново овај мојов или да чекам апдејт и да го апдејтирам и ќе биде исто со СП1 или одново пак треба?????, ако треба одново лелеле пичку матер а некни го преинсталирав и шо убаво си го средив .... позз :smir:не е тоа Update тоа е цел пакет за тоа се вика Service pack 1 да прават нови цд ја порано ја имав купено Vista SP1 со SP2 не излезе на продажба , XP излезе на продажба со SP1 и SP2 со SP3 нема на продажба освен некоја верзија OEM може да се најде
оваа е таа верзија која се пачати и која ке оди на продавање
Ако сакаш чекај го нека ти го даде како update ако ги имаш сите апдејти инсталирано ке ти го даде околу 30 MB ако не сакаш да го чекаш како апдејт симни го од торент SP1 околу 300 и нешто Mb е и бркај работа,симни го само и инсталирај го и готово се ке ти стои,ако го инсталираш само пакетот се ке ти стоиИ сега едно прашање како поинформиран, Дали ке треба да го преинсталирам одново овај мојов или да чекам апдејт и да го апдејтирам и ќе биде исто со СП1 или одново пак треба?????, ако треба одново лелеле пичку матер а некни го преинсталирав и шо убаво си го средив .... позз :smir: