Windows 7

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Види сеа мое лично убедување е дека не треба да го форматираш чим ти се податоците на друг хард диск. Што се однесува до драјвери за 64 битна верзија колку сум инсталирал до сега немало проблеми, сум наоѓал на страните на производителот драјвери ако не биднат препознаени од 7-та. Тјунерот од друга страна ти е шкакљива работа. Досега сум имал проблеми со два тјунера и тоа понови. Провери на нивната страна (производителот) дали имаат поддршка.
е како не треба да се форматира? на икспето 2-3 апти годишно го форматирав,кога ќе фати некој вирус или регистрите ко ќе се каша попара а за 7 ката нема да има потреба од формат? оти немам искуство со 7-та затоа да си прашам јас

за тјунерот ќе проверам само да побарам како се викаше од збор до збор,знам само дека е Асус или да изнталирам еверест можи ќе кажи

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.516
Поени од реакции
28.996
Зашто кога сакам да инсталирам виндоус 7 екстрим на компјутер сетапот нејке да ми го пушти а на лаптопот се е океј?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
Зашто кога сакам да инсталирам виндоус 7 екстрим на компјутер сетапот нејке да ми го пушти а на лаптопот се е океј?
Да пишеше која грешка ја добиваш, не ќе беше лошо. Помогни ни за да ти помогнеме.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.516
Поени од реакции
28.996
Да пишеше која грешка ја добиваш, не ќе беше лошо. Помогни ни за да ти помогнеме.
Тоа е проблемот не добивам ништо кога го отварам на лаптопот сетап-от нели се појавува тоа Install, а на компјутерот го нема идам Run As и тоа е ништо понатака...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Тоа е проблемот не добивам ништо кога го отварам на лаптопот сетап-от нели се појавува тоа Install, а на компјутерот го нема идам Run As и тоа е ништо понатака...
Земи си нормален Windows, не такви модифицирани...

Член од
3 март 2010
Мислења
652
Поени од реакции
414
Dali nekoj znaj kako da se resat ovie raboti vo windows 7

1) Bs Player ima los kvalitet na videata vo sporedba so xp nekako linii se znat i kocki pri potemni nijansi
2) Realtek programata ne mozam da ja podesam za 5.1 surround samo 2 zvucnici rabotat, a na xp ubo rabotea site barav na net i mn drugi go imaat istiot problem so 5.1 surround

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913

1) Bs Player ima los kvalitet na videata vo sporedba so xp nekako linii se znat i kocki pri potemni nijansi
2) Realtek programata ne mozam da ja podesam za 5.1 surround samo 2 zvucnici rabotat, a na xp ubo rabotea site barav na net i mn drugi go imaat istiot problem so 5.1 surround
Симни си најнови драјвери за твојата графичка карта...

Член од
3 март 2010
Мислења
652
Поени од реакции
414
alooooooo

mislam ne baram mislenje od nekoj so ne znaj so e to graficka, samo da znajs najnovi drajveri imam, znaci nema vrska so graficka

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

1) Симни си кодеци (K-Lite Codec Pack) и драјвери за графичката
2) Каков сараунд имаш? Како ти е поврзан?

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
alooooooo

mislam ne baram mislenje od nekoj so ne znaj so e to graficka, samo da znajs najnovi drajveri imam, znaci nema vrska so graficka
А шо не напиша бе Експерт дека имаш најнови драјвери, јас на куров да не гледам овде дали имаш, решение бара па уште и шериф се прај....

Член од
3 март 2010
Мислења
652
Поени од реакции
414
se imam novi drajveri, kodeci i k-lite najnov, a saraund imam 5.1 pravilno e povrzan tuku ovaj windows 7 nesto zaebava na xp ubo si raboti, site so imat windows 7 so 5.1 saraund i koristat realtek imat ist problem, a ti Riki ne ti se pram serif tuku citaj ubo so pisam se imam drajveri i ne mi treba nisto za graficka

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
se imam novi drajveri, kodeci i k-lite najnov, a saraund imam 5.1 pravilno e povrzan tuku ovaj windows 7 nesto zaebava na xp ubo si raboti, site so imat windows 7 so 5.1 saraund i koristat realtek imat ist problem, a ti Riki ne ti se pram serif tuku citaj ubo so pisam se imam drajveri i ne mi treba nisto za graficka
ондак смени го плејерот

пробај со media player classic home cinema или the kmplayer

Kajgana Shop

На врв Bottom