Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
toa ti e najpotrebno za preglednost a ova e golem nedostatok na 7cata MICROSOFT se promaseni za site pari !!!!

Да бе, Мајкрософт ќе мисли дали на еден или двајца корисници им е потребно да ги гледаат песните и сликите по редослед или расфрлени низ цел компјутер. Има поважни работи на кои треба Мајкрософт да обрне внимание. А и за се има решение, ако сакаш да си ги направиш сликите, песните etc. по свој избор имаш мал милион програмчиња преку кои можеш да си направиш фолдери/колекции. За слики имаш Picasa од Google, FastStone Image Viewer итн. а за песни да не ни набројувам.

Зошто кога сакам да влезам од лаптоп на другиот пц ми бара пасворт а поврзани ми се преку ваерлес рутер? Не можам да влезам ни од лап топ на пц и обратно од пц на лап топ?
fdf1287825756.jpg

Зошто кога сакам да влезам од лаптоп на другиот пц ми бара пасворт а поврзани ми се преку ваерлес рутер? Не можам да влезам ни од лап топ на пц и обратно од пц на лап топ?
fdf1287825756.jpg

Стави некој пасс на јузер акаунтот и после внеси го на другиот јузерот и пасот кога ќе ти ги побара.

fdf1287825756.jpg

Одиш во Network and Sharing Center > Change advanced sharing settings > Turn off password protected sharing.

Имам ставено 4 плочки од по гига рам на компјутеров две се на 667 MHz и две на 800 MHz ама виндоусот не ми ги чита сите, ми покажува 3.25 гига на cpuz ми пишува 4 гига рам и покажува дека се зафатени сите 4 слота, таму се во ред си покажува а на properties на my computer ми покажува 3.25. Што може да биде проблемот ?

Што Windows имаш ке беше добро да кажеш,ама мислам дека треба да имаш ставено 64 битен за да ти ги покажува сите.

Кога додаваш Share, треба и да назначиш кои јузери можат да достапат. Најлесно е да ставиш за сите да можат.
96756117.jpg

41483455.jpg

Ќе може ли некој да ми каже,како можам да ги тргнам стрелките од иконките на десктопот од Windows 7

побарај windows 7 loader на било која торент страна. не знам која е последната верзија, ќе си видиш. може да има подобри активатори, ама јас тие ги користам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom