Windows 7

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
toa ti e najpotrebno za preglednost a ova e golem nedostatok na 7cata MICROSOFT se promaseni za site pari !!!!
Да бе, Мајкрософт ќе мисли дали на еден или двајца корисници им е потребно да ги гледаат песните и сликите по редослед или расфрлени низ цел компјутер. Има поважни работи на кои треба Мајкрософт да обрне внимание. А и за се има решение, ако сакаш да си ги направиш сликите, песните etc. по свој избор имаш мал милион програмчиња преку кои можеш да си направиш фолдери/колекции. За слики имаш Picasa од Google, FastStone Image Viewer итн. а за песни да не ни набројувам.

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Зошто кога сакам да влезам од лаптоп на другиот пц ми бара пасворт а поврзани ми се преку ваерлес рутер? Не можам да влезам ни од лап топ на пц и обратно од пц на лап топ?

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Зошто кога сакам да влезам од лаптоп на другиот пц ми бара пасворт а поврзани ми се преку ваерлес рутер? Не можам да влезам ни од лап топ на пц и обратно од пц на лап топ?
Стави некој пасс на јузер акаунтот и после внеси го на другиот јузерот и пасот кога ќе ти ги побара.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Одиш во Network and Sharing Center > Change advanced sharing settings > Turn off password protected sharing.

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Имам ставено 4 плочки од по гига рам на компјутеров две се на 667 MHz и две на 800 MHz ама виндоусот не ми ги чита сите, ми покажува 3.25 гига на cpuz ми пишува 4 гига рам и покажува дека се зафатени сите 4 слота, таму се во ред си покажува а на properties на my computer ми покажува 3.25. Што може да биде проблемот ?

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Што Windows имаш ке беше добро да кажеш,ама мислам дека треба да имаш ставено 64 битен за да ти ги покажува сите.

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Кога додаваш Share, треба и да назначиш кои јузери можат да достапат. Најлесно е да ставиш за сите да можат.

Член од
10 мај 2009
Мислења
88
Поени од реакции
16
Ќе може ли некој да ми каже,како можам да ги тргнам стрелките од иконките на десктопот од Windows 7

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Некој да има некој крак или серијал за Виндоус 7 64бит ? ме напна ова ....

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
побарај windows 7 loader на било која торент страна. не знам која е последната верзија, ќе си видиш. може да има подобри активатори, ама јас тие ги користам.

Kajgana Shop

На врв Bottom