Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
од анхоч ми кажаа дека за апгрејд се плаќало по 150 евра годишно :toe:
т.е. не на мене, на татко ми... или он лошо разбрал или незнам.
Многу е таа цена што ја кажуваш но сигурно за надградба нешто како од Vista за Windows 7 станува збор а Windows 7 мислам дека е над 10000 Ultimate :toe:
Едит: Во право си сега видов таа цена е Windows 7 Ultimate 32-bit OEM
9.680,00 Ден.

но пак ќе кажам со ова нема потреба од плаќање секоја година :toe:

Јас имам windows 7. Најдобар е, најпрегледен, најбрз......само пофални зборови (:

сакам да си стаам home premium на писи(ко што иам на лаптоп) и сеа ми викаат 150еу... добро тоа но секоја година се плаќа ли лиценца и колку е??

Не бе друже, еднаш земаш и то е то :wink:

ај види овде http://anhoch.com/ponuda/cenovnici/

Про - 7500
Ултимејт - 9500

сакаш да кажеш дека само волку плаќам и завршувам работа???
колку што знам лиценцата треба да се обнови...

и кажете дали вреди да се земе Ултимејт и што плус се добива со тоа.. .

Еднаш купуваш до идната генерација на Windows

Сеа дали вреди да се земе Ultimate тоа сам треба да процениш ја ги имам Ultimate и Proffesional верзии на Windows 7 лиценцирани Ultimate е на мојот Desktop компјутер а за лаптопот што ми е си земав Windows 7 Proffesional и нема некоја голема разлика помеѓу Pro и Ultimate разликата е само во тоа што Ultimate има Јазични пакети а Pro нема и и плус што има Bitlocker Ништо посебно т.е ништо нема да пропуштиш : )

дај бе кажете од кај да спуштам gadget за времето :lud:

Пробувам веќе со 3то различно ЦД и постојано иста грешка ми јавува. Се е добро, но кога ќе дојде до Extracting Windows ова се појавува. Пред тоа се си оди добро. Го инсталирам на истиот хард-диск каде што ми е хп-то, на нова партиција од 15Гб, на САТА хард-диск. Покрај овој имам вклучено уште еден IDE хард диск. Знае некој што би можело да биде.

image0545.jpg

Едит: Кога инсталирав Убунто пред 2-3 месеци ми јавуваше проблем се додека не го исклучев едниот хард-диск. Да не е ова случај и овде?

Добро шо е ова ми закочува компјутерот на секои 5 сек на xp не правеше така

Појасни повеке, како ти кочи?

Види во таск менаџерот колку ти ја терети машината.

се закочува компјутерот 2-3 сек и потоа по некое време пак се закочува и се така а инаку процесорот качува најмногу до 10 % idle

се закочува компјутерот 2-3 сек и потоа по некое време пак се закочува и се така а инаку процесорот качува најмногу до 10 % idle

А рамот? Како работи рамот?

Да не те дупчи тебе хард дискот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom