Windows 7

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ставив виндоус 7 ама нејке да се конектира на нет.Имам е-нет ако знае некој нека пише плс :toe:
Види дали имаш драјвер за мрежната па после ке средиме за конекција

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Веке ставив XP зошто не можев да најдам драјвер без интернет нормално :toe:
И за ЕДЕН ДРАЈВЕР смени ЦЕЛ WINDOWS со формат и се тоа?????

Па немаш другар/комшија што има интернет???

Или да ги имаш цедињата од матичната?

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Абе имам цедиња од матичната не ги прима на Windows 7 отидов и кај комшијата да симнам лан дривер не можев да најдам траже пари или упдате прае на драјверите ама немам интернет за тоа па така да моја грешка прво требало да прочитам или да прашам некој искусен па да ставам друг ОС :toe:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Абе имам цедиња од матичната не ги прима на Windows 7 отидов и кај комшијата да симнам лан дривер не можев да најдам траже пари или упдате прае на драјверите ама немам интернет за тоа па така да моја грешка прво требало да прочитам или да прашам некој искусен па да ставам друг ОС :toe:
Претпоставувам матичната ти е ASUS?

Си требал само да влезеш во цедето и на setup.exe фајлот да го наместиш тоа compatibility да биде Windows Vista (SP2) и ќе си се пуштело како што треба.

И како може да се плаќа за драјвери???? Којзнае што сте барале... и за што.

Со EVEREST програмата ќе си провериш што мрежна имаш (или на официјалниот сајт за матичната, ќе си видиш) и после само ќе пишеш на Google и толку е.

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Фала за помошта околу драјверот ама кога ставам драјвер за графичка и пуштам .exe фајлот Блу скрин и тап се изгаси ком изгледа поради тоа е ти што го кажа да го ставам компатибилити за виста а оној драјвер за матичната звук што е нејке ни да го прочита цд-то на 7 иначе да АСУС имам

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Фала за помошта околу драјверот ама кога ставам драјвер за графичка и пуштам .exe фајлот Блу скрин и тап се изгаси ком изгледа поради тоа е ти што го кажа да го ставам компатибилити за виста а оној драјвер за матичната звук што е нејке ни да го прочита цд-то на 7 иначе да АСУС имам
Ако ти искочило BLUE SCREEN, тогаш 90% ти е хардверски проблемот (графичката во случајов).

Друго, ако не го чита цедето, CD-ROM ти е сјебан или при крај :)

Колку ти е стар РС? Конфигурација? Име на матична, графичка, процесор?

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Ако ти искочило BLUE SCREEN, тогаш 90% ти е хардверски проблемот (графичката во случајов).

Друго, ако не го чита цедето, CD-ROM ти е сјебан или при крај :)

Колку ти е стар РС? Конфигурација? Име на матична, графичка, процесор?
eee корун те молам не ме прашувај конфигурација и матична и се друго зошто ми се плаче кога ми текне шо канта имам ама сега чекам лап-топ да ми стаса во текот на ноември :vozbud: .Иначе ајде ке ти кажам Графичка GeFroce MX 440 with AGP8X 64 on board mem.RAM 1 GB Procesor: Interl Celeron 1.70 GHz.Матична мислам дека беше АСУС p4s533 ако ти го кажувам тоа што мислиш позз :helou:
ПС ми е стар од 2002 па сметај

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
eee корун те молам не ме прашувај конфигурација и матична и се друго зошто ми се плаче кога ми текне шо канта имам ама сега чекам лап-топ да ми стаса во текот на ноември :vozbud: .Иначе ајде ке ти кажам Графичка GeFroce MX 440 with AGP8X 64 on board mem.RAM 1 GB Procesor: Interl Celeron 1.70 GHz.Матична мислам дека беше АСУС p4s533 ако ти го кажувам тоа што мислиш позз :helou:
ПС ми е стар од 2002 па сметај
Од 2002????? Абе овој беше стар и во 98 година :)

Ти на ова лајно сакаше да ставиш Windows 7??????

Седи на ХР и гледај слики.... или филмови.... друго незнам дали може ова чудово :helou:

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Аууу ке те молам не го навредувај мојот драг компјутер шо кога ке ми стаса новиот ке го фрлам од 9-ти спрат :pos2:.Абе добро работеше 7мицата со исклучок зш ги немав драјверите иначе литаше дури ххахаха :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom