Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Да не стави некој крак за War3?

За PES09, инсталирај DirectX.

Немам крак ништо, на ХП си пукаше нормално се как шо треба, сега од коо ставих 7цата, ми покажува на пола слика. Сега ке сликам, ке пастирам.

61674651.jpg

Ништо не излегува како што треба, како што ми се оклучува. Од страната има црни ленти, и сликата ми доага ептен мала.. тука излегува цела шо е грешка.

Metono1[mkd];3029536 напиша:
Немам крак ништо, на ХП си пукаше нормално се как шо треба, сега од коо ставих 7цата, ми покажува на пола слика. Сега ке сликам, ке пастирам.

Ништо не излегува како што треба, како што ми се оклучува. Од страната има црни ленти, и сликата ми доага ептен мала.. тука излегува цела шо е грешка.

Каков монитор имаш? Зголеми резолуцијата... 1024*768... :/

Резолуцијата на играта ми е 1024*768. На лаптоп седам, како да ја зголемам на него? Не гледам како на другите монитори, мени со зголемување, ширење на сликата. :)

Metono1[mkd];3029536 напиша:

61674651.jpg

Направија да се стартова на xp и ќе се среди, а кај мене нема проблем супер си оди и њофркрафт и сите други игри.

Metono1[mkd];3029549 напиша:
Резолуцијата на играта ми е 1024*768. На лаптоп седам, како да ја зголемам на него? Не гледам како на другите монитори, мени со зголемување, ширење на сликата. :)

Сликата на мониторот ти е изместена или сликата во играта?

Пропертис на десктоп и таму смени си резолуција. Тоа ти што го бараш (копчињата на монитор) се друга работа...

нај малце да биде 4 GB а препорачано е 8 GB

може и мене да ми пратите торент за windows 7 регистриран ...благодарам однапред...

Сликата на мониторот ти е изместена или сликата во играта?

Пропертис на десктоп и таму смени си резолуција. Тоа ти што го бараш (копчињата на монитор) се друга работа...

Средивме, нубој сте сите.

Ако има црни ленти од страна, значи игра 4:3 перспектива на 16:9 монитор.
Само одиш во Registry и менуваш резолуција од 1024*768 на 1366*768.
Тоа е ако играта нема wide опции, како Warcraft 3.

Да си знаете за другпат. :)

Средивме, нубој сте сите.

Ако има црни ленти од страна, значи игра 4:3 перспектива на 16:9 монитор.
Само одиш во Registry и менуваш резолуција од 1024*768 на 1366*768.
Тоа е ако играта нема wide опции, како Warcraft 3.

Да си знаете за другпат. :)

Ya, средивме со Мац преку регистри. Интересна работа :))

Ставив виндоус 7 ама нејке да се конектира на нет.Имам е-нет ако знае некој нека пише плс :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom