Windows 7

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Каде во контрол панел?
Имаш горе десно...опции за преглед..избери да видиш како икони.....големи, мали ..по твој кејф..
после избери.....nVidia Control Center

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Која конфигурација е потребна за да работи одлично ? минимална

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
1 GB Рам препорачливо 2 GB
CPU 2.40 GHz
Графичка 256 MB

и ке работи како подмачкано

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Мене со 768 мб рам ми работеше Виста, според тоа за 7 нема проблеми. Инаку да, препорачливо е да се има 2 гб на тој начин постабилен е системот :helou:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
657
Поени од реакции
541
епа вака.... се прописно си го download-ирав 7ката, го снимив на ДВД, и пробав да го инсталирам, си се форматира дискот, и стигнува до 2% и ми наоѓа error 80070017. Си реков да не е нешто гребено CD-to, го прережав пак, и пак истото. Го спуштив од страницата на Мајкрософт. Пред то имав Vista, a пробав и од XP!:vozbud:

Помош!!!!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
епа вака.... се прописно си го download-ирав 7ката, го снимив на ДВД, и пробав да го инсталирам, си се форматира дискот, и стигнува до 2% и ми наоѓа error 80070017. Си реков да не е нешто гребено CD-to, го прережав пак, и пак истото. Го спуштив од страницата на Мајкрософт. Пред то имав Vista, a пробав и од XP!:vozbud:

Помош!!!!
Провери го ова да не случајно ти е срежано двд-то со поголема брзина од можноста на самиот диск :helou:

Тошо Малерот

Фудбалер
Член од
12 април 2009
Мислења
79
Поени од реакции
3
Вака сеа имам Икс-пе и моментално сум во фаза на размислување.

Па ајде кажете кои се предностите на Windows 7 наспроти Икс-пе то, дали имал некој проблеми до сега со 7-цата, дали има багови и слично.

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Вака сеа имам Икс-пе и моментално сум во фаза на размислување.

Па ајде кажете кои се предностите на Windows 7 наспроти Икс-пе то, дали имал некој проблеми до сега со 7-цата, дали има багови и слично.
Zakocuva 7-ta ima problemi i ne rabotat mnogu programi dosada e toa

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Дали некој знае софтвер или драјвер компатибилен со 7-та што има можност видеото на TV-Out да биде Fullscreen а на мониторот од PC да биде слободно за работа? На XP со 163.75_forceware ја имаше оваа опција на поновите драјвери ја нема па ај некој ако знае решение или софтвер нека каже:toe:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Дали некој знае софтвер или драјвер компатибилен со 7-та што има можност видеото на TV-Out да биде Fullscreen а на мониторот од PC да биде слободно за работа? На XP со 163.75_forceware ја имаше оваа опција на поновите драјвери ја нема па ај некој ако знае решение или софтвер нека каже:toe:
Треба да ја има и на новите.

Епа тогаш стај си 163.75

Kajgana Shop

На врв Bottom