haCk0r
Customization Windows OS
- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 4.291
- Поени од реакции
- 1.583
Каде во контрол панел?
![](http://i43.tinypic.com/2how934.jpg)
Каде во контрол панел?
Имаш горе десно...опции за преглед..избери да видиш како икони.....големи, мали ..по твој кејф..Каде во контрол панел?
i so 128 mb graficka raboti bez problem , raboti aero-to:helou:1 GB Рам препорачливо 2 GB
CPU 2.40 GHz
Графичка 256 MB
и ке работи како подмачкано
Епа тоа е супер тогашi so 128 mb graficka raboti bez problem , raboti aero-to:helou:
Провери го ова да не случајно ти е срежано двд-то со поголема брзина од можноста на самиот диск :helou:епа вака.... се прописно си го download-ирав 7ката, го снимив на ДВД, и пробав да го инсталирам, си се форматира дискот, и стигнува до 2% и ми наоѓа error 80070017. Си реков да не е нешто гребено CD-to, го прережав пак, и пак истото. Го спуштив од страницата на Мајкрософт. Пред то имав Vista, a пробав и од XP!
Помош!!!!
Има Build 7137
Zakocuva 7-ta ima problemi i ne rabotat mnogu programi dosada e toaВака сеа имам Икс-пе и моментално сум во фаза на размислување.
Па ајде кажете кои се предностите на Windows 7 наспроти Икс-пе то, дали имал некој проблеми до сега со 7-цата, дали има багови и слично.
Јас не сум начекал вакво нешто.Zakocuva 7-ta ima problemi i ne rabotat mnogu programi dosada e toa
Треба да ја има и на новите.Дали некој знае софтвер или драјвер компатибилен со 7-та што има можност видеото на TV-Out да биде Fullscreen а на мониторот од PC да биде слободно за работа? На XP со 163.75_forceware ја имаше оваа опција на поновите драјвери ја нема па ај некој ако знае решение или софтвер нека каже![]()