- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Немаш гајле бе инсталирај РЦ. Јас со истиот рам само 2.0 ghz имав виста пред две години,P4 2,4GHz, 1GD DDR, ќе плива? Или ќе потоне?
Немаш гајле бе инсталирај РЦ. Јас со истиот рам само 2.0 ghz имав виста пред две години,P4 2,4GHz, 1GD DDR, ќе плива? Или ќе потоне?
Ахам, ок. Ај само ќе почекам за официјално да излезе, 5 мај, не сакам преку торенти да го пукам уште сега. :smir:Немаш гајле бе инсталирај РЦ. Јас со истиот рам само 2.0 ghz имав виста пред две години,
До смртАхам, ок. Ај само ќе почекам за официјално да излезе, 5 мај, не сакам преку торенти да го пукам уште сега. :smir:
Бај д веј, до кога трае RC верзијата?
Со напомена дека после 1 Март 2010 година, Windows 7 ќе се рестартира на секои 2 часа.Windows 7 RC ќе биде достапен барем до јули 2009, а ќе работи до 1-ви јуни 2010, што значи дека имате една година целосно бесплатно да си се поиграте со новиот Windows, нормално - со предупредување дека сепак станува збор за недовршен производ, па баговите и проблемите во работењето секако се можни.
Затоа ќе си го земеш ова и ќе си кулираш, другите нека се замараат со џамчетоСо напомена дека после 1 Март 2010 година, Windows 7 ќе се рестартира на секои 2 часа.
Или воопшто да не ја спамираш темата за Windows 7 со линкови за Linux дистрибуции. :smir:Затоа ќе си го земеш ова и ќе си кулираш, другите нека се замараат со џамчето
Едит: Моеш да му ставиш и KDE за да има посебен шмек
Ќе го земам. Или ретаил или OEM во зависност од компјутерот што ќе го земам. Има една интересна понуда од страна на Microsoft, сите кои после 1 јуни ќе земат писи/лаптоп со Vista од некои од нивните партнери (Dell, Alienware, HP, и слично) се овозможени бесплатно да направат апгрејд во Windows 7.Junkie напиша:Слушај ова вреди да се купи страшно добар оперативен е, до сега дефинитивно најдобар а плус сеуште не е целосна верзија.
Не спамирам, само ти кога веќе дополнуваш информации за Windows додади дека не е тоа како што го рекламираат... очигледно не си информиран за сите тужби против Windows во кои е докажано дека системот за безбедност и системот за онлајн активација не се уствари изум на мајкрософт корпорацијата... туку краден софтвер... и ќе ми глумат паметни после ќе ме казнувале што сум користел пиратерија... а они уствари склопуваат пиратски софтвер и го рекламираат како нивни... и на крај праат бизнис од истиот... :smir:Или воопшто да не ја спамираш темата за Windows 7 со линкови за Linux дистрибуции. :smir:
:cough: :cough:Не спамирам, само ти кога веќе дополнуваш информации за Windows додади дека не е тоа како што го рекламираат... очигледно не си информиран за сите тужби против Windows во кои е докажано дека системот за безбедност и системот за онлајн активација не се уствари изум на мајкрософт корпорацијата... туку краден софтвер... и ќе ми глумат паметни после ќе ме казнувале што сум користел пиратерија... а они уствари склопуваат пиратски софтвер и го рекламираат како нивни... и на крај праат бизнис од истиот... :smir:
Вујко ми е и морамд а пирнзаам дека закон тип е.:cough: :cough:
Steve Jobs да не ти е другар нешто?
Абе добро не мораш да ни кажуваш за Линукс и слични ствари. Темава е за Windows 7.Вујко ми е и морамд а пирнзаам дека закон тип е.
Се надевам дека на мајкросовт нема да им биде проблем да издвојат 3.500.000 милиони долати од својот џеб да им платат на Uniloc што го користеле нивниот софтвер... поздрави го чичко Бил и кажи му друг пат да не користи пиратски софтвер и да не го продава истиот со маркетинг дека он измислил толку добар систем
Едит: Да се поправам... казната изнесува 300.500.000 долари.
Не бе друже, таман работа некој да убедувам што да користи, ако сака и тетрис нека си земе, негово право си е тоа... али бев цитиран цека сум пишувал оф топик... темава е наменета за Windows 7... па реков да ги информирам љубителите на тој оперативен систем дека користат софтвер кој пола од сето тоа не е софтвер на мајкрософт (а плаќаат на мајкрософт за негово користење)... лично мене ненормално ме иритира тоа да му плаќам на некој за нешто што не го заслужил.Абе добро не мораш да ни кажуваш за Линукс и слични ствари. Темава е за Windows 7.
Уникс е сосем трета ствар и не ги мешај тие ствари со Мајкрософт.
И на крај се е релативно и зависи од потреба немораш никого да убедуваш во своите коментари.