NBA 2008/09

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2009
Мислења
213
Поени од реакции
18
Decki , ima nekoj link od vcerasniot duel megu Nuggets i LA ? Ne mora cel natprevar , moze i poslednite2 cetvrtini . Fala odnapred.

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Cavs неможат да се вратат од 3:1,колку сакаш гледај оптимистички...
треба Орландо ептен да се опушти за такво нешто и ептен да се токмаци да си дозволат да се игра 7ми натпревар во Кливленд.Грешка на векот за нив ќе биде,зашо ако дозволат 7ми,се знае дека Кливленд тепа сигурен сум.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ќе ги даваат ли вечер на Алфа или на ОБН Кливленд и Орландо ??

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.493
Ќе ги даваат ли вечер на Алфа или на ОБН Кливленд и Орландо ??

ОБН нема да дава, за Алфа незнам точно али мислам дека ќе дава.

На Супер спорт албанската ќе ја има сигурно, они даваат натпревари само четврток спрема петок :smir:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
ОБН нема да дава, за Алфа незнам точно али мислам дека ќе дава.

На Супер спорт албанската ќе ја има сигурно, они даваат натпревари само четврток спрема петок :smir:
Нема шанси да ја има на Алфа. Алфа даваат вторник спрема среда и петок спрема сабота. Така да на алфа утре Лејкерс ќе ги даваат обавезно.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.493
Кливленд ис бек ин д гејм :vozbud:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Конечно некој преработе...Мо 24 поени,Зи 15 поени,Делонте 13,Гипсон 11...

Сето тоа доградено со ЛеБрон Џејмс 37 поени,14 скока и 12 асистенции
е рамно на победа 112:102.Ете го рецептот за во Сабота.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Кој очекуваше Орландо да победи вечерва, едноставно не беше реален. Сега се е на Орландо да ја затворат серијата на домашен терен. Зошто седма утакмица против Кавси во Кливленд, е тоа е страшно.

Само на овој натпревар Леброн имаше 19 слободни, а на седмиот(ако се случи) не ни сакам да помислам колку...

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
Фантастична утакмица..добро е што другарчињата му помогнаа на Леброн...

инаку не ми е јасно само нешто...ЗОШТО ОНОЈ Шчербиак зема 15 000 000 на сезона

и едно прашање...да не знае некој каде е оној ерик сноу??

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
Одамна он не игра поради повреда а мислам и дека се откажа

"Snow suffered a career-ending knee injury prior to the 2007-08 season and has not practiced or played since. He remained on the Cavaliers' books, but has been seen on NBA-TV all season. "We appreciate all that Eric has done for the Cavaliers both on the basketball court and in the community. Eric is a tremendous competitor," Cavaliers general manager Danny Ferry said. "He had a very successful playing career and I look forward to watching his broadcasting and coaching careers unfold.""

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Леброн .....Навистина незнам што да кажам , 37 поени-14 скока-12 асистенци ....:toe::toe::toe::toe:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Значи и оваа НБА мести на велико и како што се посакуваше дуле меѓу брајант и леброн тоа изгледа ќе се случи само они со изоштрен вид тоа можат да го забележат. Затоа можеби ќе се играат 7 утакмици да ќарат газдите што повеќе пари од продажба на билети ама посакуваното финале ќе се случи и после неко јсака да гледам кошарка кога таа е наместена.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ќе биде интересна наредната...
Психолошки притисок на страната на Орладно, а Кливленд нема што да изгуби...Цела сезона го чекаа моментот кога ќе влезат во големото финале а сеа дојде некој друг што сака да им го земе тоа...Сигурно дека нема со бело знаме да истрчаат на терен него поштено ќе изгинат за секоја топка...
Се е во главата на играчите на Орландо...Покажаа дека можат да ги влечат конците, квалитет на ниво, смиреност...Сеа само треба да покажат карактер...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom