NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро кај мене Алфа е укопана цела ден.Само кај мене ли е така или икај друг?

И кај мене е така, звук има од коментаторот а слика закочена од некој филм :tapp:

Кај мене има слика:tv:

Добро кај мене Алфа е укопана цела ден.Само кај мене ли е така или икај друг?

И мене ме ебе алфа прекинува на моменти, али добро е сеа пу пу да не урочим добра е

Хаха кај мене сликата касни 2-3 секунди , па пред да упатат шут знам да дали ќе погодат. :tv:

Добро игра Кливленд, како да му е последна утакмица . Така треба.

Пак по старо,преку цела утакмица води Кливленд и у последна четвртина се посеруваат:nesvest:
Не бива вака,ама ај имаат време пак да ја вратат утакмицата во своја корист.
Коментаторов е добар,вика:што летање му удрија на Валас во последниот период:pos2:

Каков финиш.Тајмаут на 5 сек до крај води КАВС кош разлика

Е овој шутот на Орландо е неверојатен.Ги урива сите надежи дефинитивно

Леле слободното беше крај.пола секунда за нападот на Орландо резултатот нерешено

Продолженијааааа...уффф срцето каде ми е
Коментаторот денеска е во страшна форма.Утре ќе гледам снимка да избројам колку пати го кажа зборот ЗАКОВА.Мислам преку 20 беа.Очигледно му е омилен

Срце ќе ми излети...COME ON CLEAVLEND

edit: Да ги умре фамилија на овија тројкаши

Kaj беше тука личната ?

Која нога бе. Хаха. Ај нема везе.

Секогаш сум објективен.Без разлика на таа одлука денеска судиите мислам дека сите сомнителни одлуки им ги доделија на КАВСИ

Си знаат судиите...него сега..повеќе шанси имаат кливленд...сега хаувард ќе излезе поради личните...и се надевам на победа :)

ццц седам до 6 сабајле глеам кошарка, едните плави едните црвено црни и ме изнервира на крај кускуле облечено у сиво

мамето да му го ебам, поклонети продолженија за Кливленд се надевам правдата ќе излезе на виделина и победа на Орландо

Шо би рекол Шид " Топката не лаже":pos2::pos2:

брат..погледни ја ногата на пиетрус.... едноставно го сопна џејмс
Баш на тој детал внимавав за време на репетицијата, не го видов контактот мада еднаш дал повторија . . . сомнително во секој случај со оглед на тоа дека горе фаул немаше, така да санкцијата беше за контакт со нозете по кој Леброн падна а ако истиот не постоеше, евентуалната победа на Кливленд е подарена .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom