ЛеБрон е новиот Џордан
Значи не се палите одма тоа е само една статија која имав желба да ја постирам...
Значи не се палите одма тоа е само една статија која имав желба да ја постирам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ке има пренос од Кливленд - Орландо вечер?
За малку,со таква игра заслуживте 0-2, а не 2-0.Директно од Стејплс Центарот
http://www.justin.tv/mundanetv/popout
Многу културно претставување на петорката на ЛА, без многу разлавање и мајмунлоци. Се надевам на победа и да поведиме со 2-0 :helou:
zeми си ги ти Барселона и ајт у фудбал форумотНикој ништо не прокоментира за поразот на Лејкерс?
За малку,со таква игра заслуживте 0-2, а не 2-0.
Каде сакам ќе постирам,сигурно си на Лејкерс фан кога реагира вака,не се нервирај доста ви е и до тука што стигнавте зошто имате КАТАСТРОФАЛНА игра.:smir:zeми си ги ти Барселона и ајт у фудбал форумот
Никој ништо не прокоментира за поразот на Лејкерс?
За малку,со таква игра заслуживте 0-2, а не 2-0.
Факти што на првиот натпревар победивте на среќа само Коби играше.Ај баш кажи зошто заслуживме 0-2? Ама со факти бројки и се. Ај баш да видам.
Ох,ох))Кој кејф ми го направија Кармело,Билапс и компанија
![]()
Факти што на првиот натпревар победивте на среќа само Коби играше.
Па подобро играа играчите на Денвер отколку на Лејкерс,само клупата беше подобра на Лејкерс другите дрваАбе ти нормален си?А во тимот на Денвер, освен Кармело кој играше првиот натпревар?
Не си сам. А Очекувам уште поголем ќејф вечер да ми направат Хидо, Рашард и Двајт![]()
Не би требало да изгубат, после многу тешко ке им биде, иста тактика како првиот натпревар само малку повеќе да го чуваат Хауард.