Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се вратија,ама слабо и касно,сепак очекувано Бостон проаѓа,како лани со АтлантаНемој да читам коментари против Чикаго овде!
Момците се заморени од 6 натпревари, малди и ниекусни и сепак ќе се вратат во натпреварот!!
Момците играа добрo ..ама како што рече млади и неискусни се...она што им поаѓаше од рака во предходните натпревари овојпат го немаше..а тоа беа оние скоро невозможни шутеви..посебно ме разочара Гордон кој во последните минути шутираше се што не требаше и кога не требаше не е ни чудо што имаше 7-23 за шут...Хајнрих од друга страна беше доста продуктивен постигна клучни поени во последната четвртина...Кај Бостон изненадување беше Хаус..со импресивен процент...Немој да читам коментари против Чикаго овде!
Момците се заморени од 6 натпревари, малди и ниекусни и сепак ќе се вратат во натпреварот!!
Вечер уште една мајсторка Атланта-Мајами.Очекувам неизвесно да биде до крај и да помине Атланта.
На НБАТВ ќе има Денвер-Далас.
Ако може Далас и на Денвер да ги исчука![]()
Sportitalia ако имаш гледај.Јас таму ќе ја гледам:tv:Ќе ја дават оваа уткамица на некоја тв?
На НБАТВ ќе има Денвер-Далас.
Ако може Далас и на Денвер да ги исчука![]()
Ќе видимеЕх то ќе мо мало касније
Ако игра Денвер како што играше со Њу Орлеанс цела серија, Далас нема што да бара тука:smir:
Ќе видимеСите ги фаворизираа и Сан Антонио , па си го добија своето.
Верувам во момците
![]()
Очекувам Лејкерс да се шампиони но доколку не успеат барем да не биде тоа Кливленд и копукот џејмс, не можам да го гледам како се лигави![]()
Абе другар не е ништо 1-0 .Далас имаше шанса , се држеше цели 3 четвртини и 2-3 грешки во напад кој Денвер ги претвори во 2 тројки и едно забивање разликата се зголеми.Told ya :smir:
Немој да ги отпишуваш Бостон, секогаш се незгодниТрет предендент не ни гледам.Помеѓу Лејкерс и Кавалирс најверојатно ќе го бараме новиот шампион или евентуално Орландо али тешко